Radola - Radosims.comin foorumi

Kaikkea simsistä, ja paljon muutakin!
Tänään on To Kesä 17, 2021 8:45 pm

Kaikki ajat ovat UTC+03:00


Tervetuloa Radolaan!

Näin pääset alkuun: Muista lukea säännöt | Apua, tunnukseni ei toimi! | Ehdota uudistuksia | Löydät Radolan myös Facebookista | Mikä on Radola?

TIEDOTUS:
Ylläpito on foorumin hiljentyneen ilmapiirin vuoksi päättänyt ryhtyä museoimistoimiin, joten poksi sekä kommentointi on asetettu pois päältä. Kiitos ymmärryksestänne!

Kuva


Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 291 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 116 17 18 19 20
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Re: Nelosen yleinen höpinä
ViestiLähetetty: Ma Loka 07, 2019 9:41 am 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 9:10 pm
Viestit: 598
Paikkakunta: Helsinki
Mä nyt en tiedä muita paikkoja kuin originin, mutta aina kannattaa toki katsastaa ne kaupat, joissa noita on ennen ollut. Se kun on nykysin vähän toista noiden pelejen hommaaminen, kun ei enää tarvi lättyä, vaan sen saa tavallaan ladattua maksua vastaan.
Tosin nyt kun ihan kysymykses innoittamana tein vähän omia etsintöjä googlettamalla, niin ainakin prismasta saisi tai no jotain osia, muttei kaikkia. Haa, gigantissa näyttäs (tosin kai vain nettikaupassa) olevan vähän enemmän TS4 osia tarjolla ja bundleja, cdon.comissakin oli jotain mutta ei mainittavaa määrää ja enemmän playstation ja x-box versioita.
On se kyllä harmillista miten nyt on niin vähän paikkoja mistä noita saa kun (okei olivat kyllä levy versioita silloin ennen) ennen oli monessakin paikassa, eikä tarttenu pakkohankkia jonkun tietyn paikan kautta, niin kuin nyt tuo origin.

_________________
- Even the smallest person can change the course of the future
Caladriel


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Nelosen yleinen höpinä
ViestiLähetetty: Ma Loka 07, 2019 4:45 pm 
Poissa
Superaktiivi
Superaktiivi

Liittynyt: Ti Syys 22, 2015 10:56 am
Viestit: 218
^ kiitos infosta


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Nelosen yleinen höpinä
ViestiLähetetty: Su Joulu 15, 2019 9:55 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 7:30 pm
Viestit: 1269
Paikkakunta: Helsinki
Mä olen myös pikkuhiljaa innostunut nelosesta. Syy tähän on vähän niin kuin pakko: piti keksiä jotain tekemistä sillä välin kun odottaa, että keksisi keinon saada vanhalta koneelta pelastettua kakkosen kaikki omat naapurustot ja perheet :D Vanha läppärini sanoi siis sopimuksen irti pari kuukautta sitten eikä pysy päällä puolta minuuttia pidempään, joten rykäisin ja hankin kunnon pelipöytäkoneen. Tämä pyörittääkin sitten surutta vaikka mitä simssejä ja muita pelejä.

Mutta siis. Koska sims-hinkuni kasvoi kasvamistaan enkä päässyt kakkosen kimppuun, niin päätin antaa neloselle uuden mahdollisuuden. Vielä kun lisärit olivat black friday -alennuksessa niin sitä suuremmalla syyllä. Muistelin, että peli-intoni tyssäsi tekemisen puutteeseen ja fiilikseen, että nelonen on jotenkin keskeneräinen. Mutta nyt lisärien hankkimisen myötä aukeni ihan uusia maailmoja :D Nelonen on loppujen lopuksi aika kiva. Kakkonen forever in my heart, mutta nelonen on jees, koska tietyt jutut (ja esineet) ovat päivittyneet nykyaikaan. Ja piirteet on ihan hauskoja.

Vähän toki raskasta, kun normaalisti sitä hommaa lisäreitä sitä tahtia, kun ne ilmestyvät ja tutustuu aina yhden lisärin ominaisuuksiin kerralla, niin nyt pitää tutustua monen eri lisärin toimintoihin samanaikaisesti, mikä vie aikaa ja aiheuttaa runsaudenpulaa, kun ei tiedä, haluaisiko sitä nyt pelata julkkiksilla vai vampyyreilla vai merenneidoilla vai lemmikeillä vai millä :D Tällä hetkellä pelaan Del Sol Valleyssa ja tutustun julkkiselämään, seuraavana suunnitelmissa olisi luoda vampyyri ja tutkia, miten ne eroavat kakkosen vampyyreista. Jänskää.

_________________
TS2: LC Pohjasuo
TS2: BaCC Suvilaakso
TS4: The Crowe Legacy


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Nelosen yleinen höpinä
ViestiLähetetty: Ma Joulu 16, 2019 3:14 am 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 9:10 pm
Viestit: 598
Paikkakunta: Helsinki
MiWa, sanoisin, että nelosen vampyyrit on parempia kuin kakkosen vastaavat, ainakin osin. Eli on naapurusto, sekä vampyyreille saatavilla ns normi olomuoto ja se synkkä(metsästys) olomuoto.
Ainoa ärsyttävyys on Kreivi Vlad, jolla on kova hinku kutsua itsensä kylään kaikkien luo, tosin tätäkin hinkua voit vähän hillitä kasvattamalla pihalla valkosipulia, äijä on näet pahasti allerginen valkosipulille. :D
Ai joo ja nelosen simit on todella todella todella tyhmiä. Nimittäin vaikka vampyyri ei voi olla auringossa, niin ei se silti estä vatipäisimpiä vampyyreitä kokeilemasta onneaan (valitettavasti huonolla menestyksellä). Mistäkö tiedän, no mulla oli (ja on vieläkin, kun herätin henkiin, siis sikäli kuin vampyyrin voi herättää henkiin) vampyyri (Eldritch Palmer/Master näköissimi) joka keksi, että on hyvä mennä keskellä päivää upealla aurinkoisella säällä keskustelemaan vierailevan simin kanssa parvekkeelle(joka sillä hetkellä ei ollut suojattu auringolta(ja meni muuten ihan itse, en ohjannut sitä sinne)). No kävi ilmi, ettei se idea ihan niin hyvä ollutkaan. Aurinko ei sovi vampyyrien hipiälle, jollei kyseessä ole auringon sietokyvyllä varustettu yksilö tai jos ko. vampyyri on nauttinut juomaa, joka antaa hetkellisen suojan (joitain tunteja, mikä on kätevää jos haluaa pistää vampyyrinsä töihin ja sinne pitää mennä päiväsaikaan) aurinkoa vastaan. Ensimmäinen onnistuu kun vampyyrisi saa tarpeeksi taitopisteitä, jotta voi sieltä vampyyrien ominaisuusvalikosta valita vahvuuksia ja heikkouksia. Se juoma taas onnistuu kun vampyyrisi omaa riittävät juomien valmistustaidot, sekä rahaa, että oikeat ainesosaset auringonsieto drinksun valmistamiseen.

Noi julkkikset on jollain tasolla kivoja, mutta varoitan että palkintojenjako tilaisuuksissa saattanet menettää hermosi. Ensinnäkin vaikka simillesi on ilmoitettu että voi saada pystin, niin saa odottaa aika pitkään ennen kuin lopulta saa sen pystin ja siinäkin menee hermot kun palkintojen jakaja tuntuu rakastuneen mikrofoniin niin että ei meinaa ehtiä hakemaan sitä pystiä. Ei vaikka simi ois ainoa simi tilaisuudessa, sen jakajan lisäksi. Mutta noin muuten elokuva-ala on hauska, paparazzit ärsyttäviä, mutta niistäkin pääsee kun tekee kunnon aidan ja portin ja laittaa eston muille paitsi talouden/perheenjäsenille.

Ai joo ja jos hankit merenneidon samaan talouteen vampyyrien ja avaruusolioiden kanssa, niin merenneidoilla kun on se osa(muistaakseni merenneidoilla on siinä kohtaa laatikko/juttu missä kolme vierekkäistä pistettä) millä voi valita haluaako samat jutut molemmille olomuodoille vai ei. Onhan toi ihan kiva, mutta kun se asetus ei pysy ja sen saa laittaa uudelleen joka ikinen kerta, kun käy vaihtamassa kampauksia/asuja/meikkejä jne. Ihan sama onko cas.fulleditmode on päällä vai ei, niin samaa tekee silti. Aattelin, että varotan sua nyt niin ei tuu yllärinä. Pitäs varmaan ottaa tästä riesasta muutama kuvakin että tietää mitä mä yritän selostaa. Se kun on vähän vaikea kuvailla. Sori. Mutta merenneito naapurusto on kaunis, jos nyt jotain hyvääkin pitää sanoa. :)

Ai joo ja jos haluat tavallisen simin muuttaa merenneidoksi, niin hanki sille riittävästi (500) tyytyväisyys pisteitä ja osta merenneitolevää palkintokaupasta. Toinen keino on tutkia yhtä luolaa siellä Sulanissa. Se on sen yhden aution saaren lähellä, melkein vesiputouksen vieressä.

_________________
- Even the smallest person can change the course of the future
Caladriel


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Nelosen yleinen höpinä
ViestiLähetetty: Ma Joulu 16, 2019 9:05 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 7:30 pm
Viestit: 1269
Paikkakunta: Helsinki
Yavannah, no huh, kiitos kattavista ohjeistuksista! Loinkin eilen CASissa vampyyrin ja hämmennyin hetkeksi että mitäs, mikä tämä pimeä muoto on jonka pystyy luomaan :D Ihan kiva, niin saa siminsä halutessaan sulautumaan vähän paremmin osaksi katukuvaa, mutta silti saa suunnitella vaihtoehtoiseksi muodoksi vaikka minkälaisen jännätyksen. Mietinkin, että mitenköhän vampyyrien työnteko oikein luonnistuu, joten varuiksi pistin oman vampyyrini freelancer-uralle. Eipähän tule sitä ongelmaa, että töihin olisi pakko mennä päivänpaisteessa.

No huh, en ole vielä kohonnut sentasoiseksi julkkikseksi että pääsisin mihinkään palkintojenjakotilaisuuksiin, mutta voin vain kuvitella. Sims ilman simien jumittelua toisten simien tai muun oheistoiminnan takia ei olisikaan sims <3

Jaa, pitää varmaan kokeilla tehdä merenneito jossain välissä niin saan vähän tarkempaa kuvaa siitä, mitä haet takaa :D

Siten kun GamePackit ja StuffPackit tulevat taas alennukseen, hommaan niitäkin varmaan lisää. Ainakin Vanhemmuus, Ulkoilma ja Viidakossa kuulostavat mielenkiintoisilta. Ärsyttävää, kun bundlet ovat aina tarjouksessa, mutta jos omistaa jo kaikki lisärit, niin siitä tarjouksesta ei ole mitään iloa :D Tai no, Yliopistoa en hommannut vielä, senkin hommaan vasta kun se on alennuksessa.

Saiskohan vaikka aloitettua jonkun haasteen, LC:n vaikkapa. Voisin etsiä nelosella tehtyjä LC-blogeja, jos niistä saisi jotain inspistä. Omaa tuskin aloitan, kun on nuo kakkosen projektit sen verran kesken olleet iät ja ajat :D

_________________
TS2: LC Pohjasuo
TS2: BaCC Suvilaakso
TS4: The Crowe Legacy


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Nelosen yleinen höpinä
ViestiLähetetty: Ma Joulu 16, 2019 11:09 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 9:10 pm
Viestit: 598
Paikkakunta: Helsinki
Kuva
Tämä luola on se mitä tutkimalla saa kaikenlaista roipetta ja merenneitolevää, jos sitä ei halua tyytyväisyyspisteillä ostella. Tuolta kun voi saada kerralla ylläripalkinnoksi kymmenkunta leväpalleroa. :D Kuten näkyy simi ei oikeastaan mene kuin tuohon ja pönöttää aikansa tuolla pimeässä ja sitten tulee ilmoitus että tapahtui sitä ja tätä ja sai tai ei saanu jotain kivaa.
Mahdollinen SPOILERI!!!> Niin ja samalla kun noita tutkimuksia tekee, niin toi seinässä oleva muraali taiaomaisesti tulee öh, no suht ehjäksi. Vielä en tiedä mitä muuta se tekee, kuin vain on, mutta onhan toi aikas nätti. Harmi kun sitä ei saa simien seiniä koristamaan.

Ja juu, mulla on kaikki muut osat ja setit paitsi toi yliopisto. On tullu hankittua, kun mä myös latailen paljon kaikkea peliin ja ilman jonkin lisärin/setin meshiä ei sit joku hyvä/kiva juttu toimikaan.

Kuva

Kuva
Ensin Jonathan sai pystinsä.

Kuva
Sitten Georgia.

Noi takana olevat pystit on vain koristeena. Pelissä noi pystit pölähtää ilmasta(sieltä mystisestä jättirepusta kai) suoraan saajansa käteen jahka saaja ensinnäkin pääsee edes sinne mikrofonille. Nää kuvat taitaa olla jossain täällä radolassakin kuvaosastossa kai, joten sori kun ängin tännekin, mutta olin iloinen kun nää kaks sai pystinsä. :D Ja kyseessä on ihan oikeisiin julkkiksiin perustuvat simit ja nuo kaks ovat siis isä ja tytär.
Ja toi oli vähän noin niin kuin havannointikuva pystin saannista. Ai joo simit muuten menis tonne vaikka aluskalsarisillaan(paparazzien suureksi riemuksi), joten jos haluat enemmän Emmy/Oscar tyyppistä glämöyriä, niin suosittelen että valkkaat juhlavammat asut simeillesi heti kun astuvatten PB (tai jollekin vastaavalle jolla on traittina kuumin mesta) tontille pystijuhlaan. :D

Ai muuten tämä söpö patsas tuli viimeisimmän päivityksen mukana.
Kuva
Ilmeisesti EA:n pölötiimi tekaisi tuon koristeen Mandalorian (Star Wars juttuja) sarjan innoittamana. Baby Yoda (tosin en oo varma onks toi Yoda vai vain samaa lajia kuin Yoda), joka on kyllä niin suloinen kuin olla ja voi. :3 By to way joku teki jo ton Baby Yodan lasten leluksi ja se löytyy tumblrista. Jos et jaksa etsiä niin pistä noottia ja lähetän tiedoston tulemaan, jahka löydän sen omien tsiljoonien(juu harkittua liioittelua) ladattujeni joukosta. :D

Mä voin yrittää ottaa havainnointi kuvia myös noista pahuksen eväkkäistä. Tosin menee ehkä toiseen kertaan, tänään en jaksa enää tapella tota peliä auki. Se tilttasi kesken kaiken ja nyt ottaa aivoon. Syyllinen lienee yhdistelmä, eli EA-tiimin tuorein päivitys ja omat ladattuni, jotka eivät tykkää noista päivityksistä, jotka joka ikinen kerta sotkee kaiken. Ärh. :evil:

_________________
- Even the smallest person can change the course of the future
Caladriel


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 291 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 116 17 18 19 20

Kaikki ajat ovat UTC+03:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)