Kamasetit

Ylelliset bileet

Kestitse vieraitasi uusilla tarjoilupöydillä, baaritiskeillä ja muilla vermeillä, ja valitse suosikkisi noin 30 uuden asusteen ja muun simin ylle tulevan härpättimen joukosta.

Täydellinen terassi
Kukapa ei unelmoisi ikiomasta paljusta omalla patiollaan? Nyt se on mahdollista, ja samalla saat kasan muuta sälää jolla teet terassista naapuruston upeimman olotilan.

Kuumaa keittiökamaa

Varusteurheilijan unelma tarjoaa kaiken, mitä keittiöltäsi voit toimia ja päästää sinut leikkimään jäätelökoneen kanssa.

Leffailtakamaa
Taimeet koko perheen tai ystäväporukan leffailtaan uusien televisioiden ja popkornimasiinan kera. Setissä myös jotain uusia esineitä ja vaatteita.

Kammokamaa

Tarjolla on nyt niin naamiaisvermeitä kuin muitakin juhlakamppeita, joilla pidät unohtumattomat naamiaiset ja vietät parhaan Halloweenin kurpitsankaiverruksineen.

Romanttista puutarhakamaa

Ihkauusi yhteisötontti pullollaan romanttista meininkiä, vink vink, täydellinen treffipaikka. Omalle kotipihalleen voi pystyttää toivomuskaivon ja radiosta nauttia uudesta barokkimusiikin kanavasta.

Lastenhuonmkamaa

Pidä naperot tyytyväisenä keräilykorttien ja nukketeatterien kanssa. Mukana myös lastenhuoneeseen sopivia kalusteita.

Pihakamaa

Päästä sisäinen vesipetosi irti valjastamalla ihkauudet vesiliukumäet simien iloksi! Spiidoja ja muita uima- sekä ulkoiluvermeitä unohtamatta.


Klassista luksuskamaa

Elä hienosti, palkkaa ihkaoma hovimestari ja sisusta kämppäsi art decon tyyliin.