Gamepackit

Ulkoilma


Uusi alue Granite Falls tarjoaa simeille mahdollisuuden heittäytyä luonnon helmaan retkeilemään, tutkimaan ja keräilemään kasveja, käräyttämään kääminsä nuotin sytyttämisen suhraamisessa ja kokeilla taitojaan yrttien hoitamisessa sekä hyönteisten keräämisessä. Luvassa rutkasti puuhaa simien sisäiselle eränkävijälle.


Kylpyläpäivä
Tarjoa simeillesi täydellinen setti rentoutumiseen kylpylän, joogan, mutakylpyjen, meditoinnin ja saunomisen avulla. Uudet kylpylät voi iskeä mihin tahansa naapurustoon, jolloin ne ovat kaikkien simien saatavilla. Kotisomistajalle luvassa muun muassa pari akvaariota.

 

Ulos syömään

Nyt pääset perustamaan ihka oman ravintolan ja hemmottelmaan simejäsi ravintolaillallisilla. Se, miten herkullisen illallisen simit pääsevätkään nauttimaan, riippuu kokkaavan simin taidoista. Pääset kustamoimaan ihka oman menuun ravintolaasi, kunhan vain simisi on tarpeeksi taitava… Ravintolan omistaja pääsee päsmäröimään myös henkilökuntaansa aina asusta taitoihin, ja luvassa on tukku uusia esineitä, jotka sopivat hienoimmasta hienoimpaankin ravitsemusliikkeeseen.

Vampyyrit

Kuka pelkää pimeää? Tummanpuhuva setti tarjoaa vampyyrit ja niille sopivat goottiset tykötarpeet ja mahdollistaa ihka oman simin vampyyrittamisen. Muista ruokkia oma verenimijäsi plasmalla, ettei pitkähampaalle ota ohraleipä. Erikoisuutena uudessa naapurustossa on erikoispitkä yö, mikä antaa yön lapsille enemmän aikaa seikkailla menemään.
Uusi naapurusto: Forgotten Hollow