UKK

Usein kysytyt kysymykset koskien Radosims.comia

Kuka/ketkä on tehnyt nämä sivut?
– Nimimerkillä Milsa sekä rado netissä liikkuva hiippari. Milsan yliapuna ja oikeana (sekä joskus vasempana) toimii Theo joka myös Töhönä ja Pusunallena tunnetaan. Olemme molemmat täysi-ikäisiä vapaita sieluja. Ei, emme ole pariskunta.

Onko tämä pelivalmistajan (EA:n) sivu?
– Ei ole.

Saatteko tästä palkkaa?
– Emme saa, tämä on ihan harrastus.

Mistä sait sivutilan?
-Ostin sen Neobitiltä .

Saanko kopioida täältä jotain omille sivuilleni?
-Et

Mikä on Radola?
– Sims aiheinen keskustelufoorumi

Milloin tulee seuraava päivitys (sivulle)?
-En osaa sanoa…

 

UKK The Sims 2

Miten simistäni saa vampyyrin?
– Sinulla tulee olla Yöelämää lisäosa. Sitten hankit vampyyrin simisi ystäväksi, niitä on joka kaupungissa 4 kipaletta, ja liikkuvat vain öisin. Kun similläsi on tarpeeksi hyvät suhteet vampyyriin, vampyyri voi purra häntä tai voit suostututella vampyyrin puremaan.
Toinen tapa on käyttää koodia boolProp testingcheatsEnabled true, kirjoita se tontilla, paina Shift pohjassa simiä ja valitse ”Make vampire”.

Mikä on servo?
– Servo on Kauppa auki lisäosan myötä tuleva iso robotti, jonka voi rakentaa robotinrakennuspöydällä, kunhan similläsi on kultainen ansiomerkki robotin rakentamisesta.

Miten saan alienin peliini?
– Laita mies tiirailemaan tähtiä kalliimmalla kaukoputkella, niin hän voi tulla ufon sieppaamaksi. Huomioithan, todennäköisyys sieppaukselle on noin 5%, eli simi tulee kaapautuksi keskimäärin kerran 20 yökatselua kohti! Kun mies kaapataan, hän tulee alienraskaaksi, ja synnyttää vihreäihoisen vauvan. Nainen ei voi synnyttää alienvauvaa. Sanotaan se nyt vielä väärinkäsitysten välttämiseksi, kun tätä kuitenkin aina toisinaan kysellään: simisi ei muutu alieniksi, kun hänet siepataan. Miespuolinen simisi synnyttää alienvauvan.

Miten voin tehdä omia vaatteita?
– Tarvitset kaksi ohjelmaa: The Sims 2 BodyShopin, joka tulee pelin mukana, ja jonkin kuvankäsittelyohjelman. Gimp on hyvä ilmainen kuvankäsittelyohjelma. Gimpin voit ladata mm täältä , ja hyvä Gimp tutoriaali suomeksi löytyy täältä . Ohje The Sims 2 BodyShopin käyttöön löytyy Ohjeet puolelta

Miten teen tavaroita?
– Tarvitset siihen netistä ladattavan ohjelman nimeltä simPE, jonka saat ladattua täältä.

En löydä kuviani Storytelling kansiosta!
– Pelissä oteut kuvat eivät löydy Omat tiedostot/EA Games/The Sims 2/Storytelling kansiosta, vaan Omat tiedostot/EA Games/The Sims 2/Neighborhoods kansiosta. Sen sisältä pitäisi löytyä niin monta 00- alkuistakansioita, kuin sinulla pelissäsi on naapurustoja, sekä Tutorial- kansio. Jos pelissäsi on 4 naapurustoa, siellä on kansiot 001, 002, 003, 004 ja Tutorial. 001 on Kaunialan, 002 Outolaakson ja 003 Veronalan kansio. Avaa se kansio, jonka naapurustossa otettuja kuvia etsitä, ja nyt sieltä löytyy se Storytelling kansio, jossa kuvat ovat.

Pelatessa peilini näkyy ihan harmaana!!
– Vaihda pelatessa Näyttöasetuksista kohta ”Näytä heijastukset” kohta päällä olevaksi.

Miten saan kaksoset?
– Ilman kauppa auki lisäosaa se on täysin sattuman varaista, Kauppa auki lisäosan myötä tulee koodi Forcetwins. Kirjoita se simin ollessa raskaana niin saat kaksoset, tai syötä simille juustokakkua.

Miten saan joulupukin kylään?
– Sinulla pitää olla Joulupaketti lisäosa, ja samassa huoneesee joulukuusi, takka ja joulupipareita (paina hellaa-> tarjoa jälkiruaaksi -> joulupipareita) tarjolla. Joulupipareita voi tehdä kunhan on yksi ruuanlaittopiste.

Kauppa auki lisäosassa piti tulla karuselleja ja leijoja, mistä ne löytää?
– Simi voi rakentaa niitä lelunrakennuspöydällä, kunhan hänellä hopeinen ansiomerkki.

Miten saan teinin raskaaksi??
– Siihen ei ole koodia, sinun täytyy ladata teiniraskaushacki, joka tosin voi aiheuttaa aika reippaasti bugeja.

Perheeni/simini bugittaa!
– Varsinkin hackit voivat aiheuttaa pahoja bugeja. Ensimmäiseksi, poista ne. Kokeile myös muuttaa perhe toiselle tontille, se auttaa usein. Yksittäiseen bugittavaan simiin auttaa hyvin koodi: boolProp testingcheatsEnabled true, paina Shift näppäin pohjassa simiä ja valitse Force error. Jos mikään muu ei auta, asenna peli uudestaan

Koneellani ei ole Downloads kansiota!
-Ei huolta, voit tehdä sen itse. Eli tee uusi kansio The Sims 2 -kansion sisälle ja nimeä se ”Download”

Miten pääsen salaseuran jäseneksi?
– Hankkiudu ystäväksi kolmen salaseuran jäsenen kanssa. Salaseuran jäsenet tunnistaa niistä mustista bleisereistä, joissa on laamarintamerkki. Kun olet ystävystynyt kolmen salaseuran jäsenen kanssa, sinua tullaan hakemaan salaseuran tontille kun kello on seuraavan kerran 11 illalla.
Sen jälkeen salaseuran tontille pääsee uudelleen soittamalla liikennöintipalvelusta kyydin salaseuran puljuun.
Kyllä. Tämä vaatii Yliopisto-lisärin. Se on mahdollista vain yliopistonaapurustossa.

Miten saan toivomuskaivon Vuodenajoissa?
– Toivomuskaivo on puutarhaseuran liittymisboonus, jos haluat saada sen tätä kautta, katso tarkemmat ohjeet Tietonurkasta. Kaivon saa myös kun kirjoitat boolProp testingcheatsEnabled true ja klikkaat Shift pohjassa simiä. Valitse Spawn ja sieltä Wishing well. Tadaa

Miten käytän Matkoilla lisäosan karttoja?
– Jokaista lomanaapurustoa kohden on yksi kartta. Kun simisi on löytänyt kartan, tilaa taksi tai valitse toiminto ”Kävele yhteisötontille”. Tonttivalikkoon on ilmestynyt uusi tontti, jota ei näy ellei sinulla ole karttaa.

Älä usko kaikkea mitä näet tai luet
Wikipedia ei ole luotettava lähde tulevien The Sims 2 lisäosien suhteen! Sinne voi kuka tahansa kirjoittaa mitä tahansa! Kun esimmäiset kuvat uudesta lisäristä julkaistaan, päätellään niistä ties mitä ”Simit voi laittaa hanskat käteensä!!!”. Älä usko kaikkea mitä luet.
Simsvideoissa näkyy usein hautausmaita, sairaaloita, auto-onnettomuuksia, merkillisiä sairauksia ja niin edelleen. Tilanteet ovat lavastettuja, simit eivät voi jäädä auton alle, saada syöpää, mennä ambulanssilla sairaalaan tms!!