Lisäosat

The Sims 4 Lisäosat

 

Duunipäivä

Duunipäivä vie pelaajan simien seurassa mukaan töihin. Simien työpäivää pääsee ohjaamaan yksityiskohtaisesti tehtävä tehtävältä ja uraan vaikuttamaan varsin yksityiskohtaisesti. Uria on kolme: lääkäri, etsivä ja tutkija, ja jokaiselle on oma yksilöllinen työpaikka lukuisine ammattiin kuuluvine laitteineen. Uusi taitoja tulee kaksi: leipominen ja valokuvaus. Synnyttäminen sairaalassa onnistuu myös, vihdoin ja viimein. Duunipäivää komistavat myös alienit ja niiden ikioma maailma.
Uusi naapurusto: Magnolia Promenade

 

 

 

 

Kimppapuuhaa

Mahdollisuus perustaa kaveriporukoita hengaamista varten, uida lammissa, liittyä erilaisiin kerhoihin sekä käydä diskossa. Uusi taitoja ovat DJ- ja tanssitaito. Tarjolla puuhaa, klubeja ja keroja vauvasta vaariin!
Uusi naapurusto: Windenburg

Kaupunkielämää
Laajenna simiesi elämä suurkaupungin sykkeeseen! Tarjolla vilkasta, urbaania elämää ja tilaisuus asua vuokralla kerrostaloissa. Uusia kaupunki kohteita ja aktiviteetteja festivaaleista katutapahtumiin. Lisänä useita uusia luonteenpiirteitä ja kolme uutta uraa: poliitikko, kriitikko ja se tyyppi, joka tienaa sosiaalisilla verkostoillaan. Taidokas simi voi tienata rahaa myös laulamisella.
Uusi naapurusto: San Myshuno