Lisäosat

The Sims 3 Maailmanmatkaaja

Hyvästi, kaikokaupuu! Ensimmäisen lisäosan myötä simit pääsevät tutkimaan täysin uusia maita ja mantuja sekä ratkomaan niihiin liittyviä mysteereitä. Vietkö simisi Ranskaan, Kiinaan vai Egyptiin? Muista varoa muumioiden kirousta ja hio samalla taitojasi uudella uralla valokuvauksen parissa.

Uusi kuolintapa: Muumion kirous
Uusi hahmo
: Muumio johon voi törmätä matkakohteissa

 

 

 

 

The Sims 3 Unelmaduuni

Pistä simisi toden totta hommiin! Unelmaduunin avulla pääset uurastamaan simiesi kanssa valitsemallasi uralla: Palomiehenä, arkkitehtina, tatuointitaiteilijana, keksijänä, yksityisetsivänä, haamujenmetsästäjänä, stylistinä, tohtorina ja veistäjäjä!

Uusi kuolintapa: Meteoriitit
Uusi naapurusto: Twinbrook
Uusi hahmo: Simbot, robotti jonka voi rakentaa

.

 

 

 

The Sims 3 Iltahuvit

Baana kutsuu bailaajaa! Lähetä simisi baareihin ja clubeille viettämään riehakas ilta, treffailemaan tai bongailemaan vampyyreitä. Onnistutko saamaan simisi julkkispisteet tappiin, vai tyydytkö olemaan tavallinen tallaaja? Perinteisen omakotiasumisen rinnalle ilmestyy uusi vaihtoehto: kerrostaloasuminen, jolloin simisi pääsevät nauttimaan urbaanista maailmastaan aivan uudella tavalla.

Uusi kuolintapa: Janoon kuoleminen, koskee vain vampyyreja
Uusi naapurusto: Bridgeport

Uudet hahmot
: Paparazzit, fanit, vampyyrit

 

 

 

The Sims 3 Täyttä Elämää

Lisäosa on juuri sitä, mitä lupaa, eli laaja valikoima uusia pieniä ja suuria uudistuksia, joilla simit todellakin voivat elää täyttä elämää. Lisäosa tarjoaa kattavan setin erilaisia juhlia ja boostaa myös simiesi arkea. Jokaiselle ikäryhmälle on omat erikoisuutensa, joiden avulla simiesi elämästä tulee entistä ehompaa.

Uudet hahmot: Mielikuvitusystävä ja tanssijat

 

 

 

 

The Sims 3 Lemmikit

Lisäosan myötä simien maailma täydentyy paitsi lemmikkielämillä, myös villieläimillä. Varaudu siis kohtaamaan paitsi kissat ja koirat, myös peurat, käärmeet ja pedoista suurimmat: marsut.


Uusi naapurusto: Appaloosa Plains

 

 

 

 

 

The Sims 3 Superstara

Tie tähteyteen on auki! Valloita estradit uusilla esiintymispainotteisilla urilla. Voit työksennellä taikurina, akrobaattina tai laulajana.
Uusi kuolintapa: Sementöituminen, koskee vain taikureita
Uusi naapurusto: Starlight Shores
Uusi hahmo: Keikkajärjestäjä

 

 

 

 

 

 

The Sims 3 Supernatural

Oletko valmis ottamaan vastaan keijut, vampyyrit, ihmissudet sekä noidat? Supernatural avaa simeille taianomaisen maailman.
Uudet kuolintavat: Jellybeanit ja kummittelukirous
Uusi naapuruto: Moonlight Falls
Protip: Jos sinulla on sekä Superstara että Supernatural, voit luoda hengen.

 

 

 

 

 

The Sims 3 Vuodenajat

Vihdoinkin simisi pääsevät nauttimaan vuodenaikojen kirjoista aina talven pakkaisista kesän lämpöön ja kevään heräämisestä syksyn ruskaan. Jokaiselle vuodenajalle löytyy paitsi omia uusia aktiviteettaja, myös vaaroja flunssasta lämpöhalvaukseen.

Uudet kuolintavat: Kylmyys ja ukkonen
Uusi hahmo: Alien

 

 

 

 

 

The Sims 3 Yliopistoelämää

Opiskelijaelämä kutsuu! Kouluta simeistäsi tulevaisuuden huippuosaajia tai keskity kampuksella bilettämiseen. Valinta on sinun.
Uudet kuolintavat: Myyntiautomaatin alle jääminen ja kuolemasta mieleosoittaminen
Uusi naapuruto: Kampusalue
Uusi hahmo: Vihersim

 

 

 

 

 

The Sims 3 Paratiisisaari

Ota kaikki irti avoimesta naapurustosta! Paratiisisaaren myötä pääset maalta merelle ja tutkimaan myös meren pohjaa sukeltamisen avulla. Kenties törmäät merenneitoihin tai löydät aarteita. Hanki ikioma asuntolaiva tai keskity bisneksen pyörittämiseen avaamalla oma hotelli.

Uusi kuolintapa: Hai
Uusi naapurusto: Isla Paradiso
Uusi hahmo: Merenneito

The Sims 3

 

 

 

The Sims 3 Tulevaisuuteen

Kun nykyisyys ei riitä, on auki avata ovet tulevaisuuteen. Kokonaan uudenlainen tulevaisuuden maailma erikoisominaisuuksineen odottaa uteliasta simiä.
Uusi naapurusto: Arcadia Landing
Uusi hahmo: Blumbot