Sivuista

Radosims.com on puhtaasti harrastepohjalla pyörivä sivusto, jonka ylläpidosta vastaa yksi henkilö.. Radosims.com on täysin epävirallinen fanisivusto, minulle on siis turha ehdotella seuraavaa lisäosaa tms. En saa sivuston pyörittämisestä palkkaa, eikä radosimsin pito ole elämäntehtäväni. Radosims.com ei kerro muista kuin The Sims 2 PC peleistä, koska minulle ei ole Pleikkaria tms. konsolia, rahaa ostaa niitä tai halua ostaa jos olisikin rahaa. Siispä tänne ei tule juttuja Pleikkarille tms olevista Sims 2 peleistä. Se että hankkisin tarvittavat laitteet tulisi maksamaan lähes 2000 euroa, ja minulle ei ole sellaisia rahoja, ja jos olisi, en tuhlaisi niitä peleihin.
Huomaa ettei radosims ole kotisivututoraattori, enkä minä kenekään kotiorja.

Sivut on toteutettu WordPressillä, eikä suinkaan mihinkään ilmaiseen kotisivutilaan vaan ihan rehellisellä rahalla maksettuun. Kaikki sivustolla olevat kuvat, tekstit ja muut materiaalit ovat lähtöisin minun pikku kätösistäni, ja niiden kopioiminen on ehdottomasti kielletty!

Lyhyt katsaus radosims.comin historiaan

Ajatus radosimsiin lähti keväällä 2005 kun havaitsin miten harva osaa käyttää boolProppia tai vaikkapa rakentaa siltaa. Kypsyttelin ideaa pitkin kevättä ja kesää, ja kesän helteisinä iltapäivinä pähkäilin pitkät tovit sivuston
nimen parissa. Halusin lyhyen, helposti muistuttavan nimen, joka sopii sims sanan kanssa mutta ei ala s- kirjaimella. Lopulta päädyin radoon täysin sattumalta, eräässä televisiomainoksessa näkyi vanha radio ja hihittelin itsekseni ”Radiosims..”. Siitäpä olikin vain yksi kirjan matkaa nykyiseen nimen, ja vielä samana päivänä luonnostelin radotipun mallin.
Radosims valmistui loppuvuodesta sisältäen tosin vain murto-osan nykyisestä sisällöstään.
Ensimmäinen sivuilla järjestetty kisa oli nimen valinta suosituksi nousseelle moveobjectsin hyötykäyttö sarjassa esiintyvälle simille. Helmikuusta 2006 radosimsiin on kuulunut myös keskustelufoorumi Radola.

Kiitokset

Ensimmäiseksi kiitokset EA Gamesille, joka on tehnyt näin ihanan pelin. Lisäksi ontuva kiitos Jiille, joka periaattessa opetti minulle Joomlan peruskäytön, joskin suosittelen että jatkoassa keskityt opettamiseen hieman paremmin. Kiitokset myös Ejolle ystävällisestä ja kärsivällisestä avusta, Makelle siitä että tutustutit minut tähän peliin, Theolle kiitokset avusta foorumin pystytyksessä, Kissikselle oikoluvusta, Jezelle henk. koht. kotitonttuna toimimisestani ja tietysti kaikille kävijöille.
Erityiskiitos TomTomille jonka ansioista Radosims saattoi nousta uudelleen Suuren Tietokantaharakirin jälkeen.

Ylläpito ja yhteys

Nimi: rado, tunnetaan myös Millana ja sen eri muunnoksina
Ikä: parikymmentä
Elämäntilanne: Opiskelija
Tunnusmerkit: vaalea tukka ja korkeat korot. Voi vaikutaa äkäiseltä ja kuttumaiselta, mutta se on harhaa, pohjimmiltaan hyvin sydämellinen. Jos pidät minua kuttuimaisena, ihan vapaasti, olen aikaa sitten lakannut murehtimasta mitä muut minusta ajattelevat.

m_i_l_l_i_e_t(a)hotmail.com