Lisäosat

The Sims 2 Yliopisto lisäosa

Anna simiesi kokea kampuselämän riemut! The Sims 2 yliopisto päästää teini-ikäiset simisi nauttimaan opiskelijaelämän riemuista. Kokonaan uusi kampusnaapurusto tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja aina hurjasta biletyksestä myös mystiseen salaseuraan. Älä kuitenkaan unohda ahkeraa opiskelua! Valittavanasi on useita eri pääaineita, joista on mahdollista sijoittua eri aloille työelämään ja joista kukin vaatii erilaisia taitoja. Kiinnostaako kenties psykologia vai tuntuuko kuitenkin että taide on enemmän simisi juttu? Miten vain, tiedossa on puurtamista esseiden, tenttiin lukemisien ja luennoilla juoksemisen kanssa.
Ansioitunut simi voi napsia joukottain stipendejä muun muassa koulumenestyksestä tai poikkeuksellisen hyvistä taidoista, ja rahat tulevatkin yliopistolla tarpeeseen jollet halua viettää kouluaikaasi askeettisessa asuntolassa. Perusta oma osakunta tai pyri jo olemassa olevaan, pidä hauskaa ja nauti!
Lisäosan myötä tulee myös tukku uusia huonekaluja, tapetteja, lattioita ja muita sisustuselementtejä. Mikset hengailisi suihkulähteen äärellä tai paukuttaisi rumpuja? Päivitä myös vaatekaappisi ja stailaa tukkasi vastaamaan yliopiston viimeisimpiä muotivirtauksia.
Uusia esineitä mm:
– Kännykät, MP3 soittimet ja käsikonsolit
– Rummut, kitarat ja bassot
– Kuplapuhallin
– Värikkäitä ja pirtsakoita huonekaluja

 

The Sims 2 Yöelämää lisäosa

Heittäydy mukaan sykkivään yöelämään. Stadin uudet yökerhot ja ravintolat tarjoavat hauskanpidosta kiiinnostuneille simeille loputtoman puuhamaan! Joraa villisti muodikkaissa yökerhoissa, tapaa mielenkiintoisia simejä, nauti villeistä drinkeistä ja muista tankata välillä ravintolassa. Miksi tyytyä menemään taksilla, kun voit hankkia ikioman auton? Simisi rahatilanteesta riippuu, kurvaako hän yökerhon pihaan rämisevällä peltipurkilla vai vetääkö simi kaikki katseet puoleensa upealla urheiluautolla. Huomion herättäminen on tarpeen, sillä monen simin mielessä siintää ajatus kuumista treffeistä. Ei tietenkään ole sama, millaisen rappahousun kanssa treffeille menee, siispä voit päätää mikä muissa simeissä simiäsi viehtää.. saako simisi sydämentykystä hyvärunkoisista blondeista vai sittenkin uima-asuisista partasuista? Sinä päätät!

Treffiseuralaisen haussa apua voi hankkia seuralaispalvelulta, joka toimittaa unelmiesi daamin tai kavaljeerin luokesi jos vain et pihistele rahassa. Onnistuneet treffit voivat poikia kuuman romanssin, salaperäisiä ruusukimppuja tai arvokkaita lahjoja, kun taas epäonnistuneet treffit voivat aiheuttaa sen että postilaatikostasi löytyy jotain asiaankuulumatonta. Lisäosan myötä voit valitä myös uuden tavoitteen: nautinnon


The Sims 2 Kauppa auki lisäosa

On aika astua yrityselämän kiinnostavaan maailmaan. Kauppa auki lisäosan myötä simisi voivat perustaa oman yrityksen. Aloita menestyksekkään firman pyöritys joko omalla tontillasi tai hanki tarkoitusta varten oma tontti kaupungilta. Perustatko kenties parturikampaamon, leipomon, leulukaupan, kukkakaupan tai kaikenlaisiin vimpaimiin erikoistuneen myymälän? Oli valintasi mikä vain, yrityksen pyörittäminen vaati taitoa! ansiomerkkeihin perustuva uusi taitojärjestelmä mahdollistaa simisi hankkia joko vaivainen pronssinen, kohtalainen hopeinen tai kiiltävän kultainen ansiomerkki esimerksi hyllyjen täyttämisestä, myymisestä tai kassakoneen käytöstä. Kukkainrakennuspöytä, lelunrakennuspöytä ja robotinrakennuspöytä tarjoavat mahdollisuuden tehdä hauskoja leluja, kauniita kukka-asetelmia tai hyödyllisiä robotteja. Asiakkaiden hankinnassa kaunopuheisuudesta ja järkevistä hinnoista on apua.Ansiokkaasta liikeyritykestä simisi palkitaan erilaisilla hyödyllisillä palkinnoilla.
Miksi tyytyä yhteen, kun voit perustaa niin monta liikettä, kun itse haluat?

 

The Sims 2 Lemmikkielämää lisäosa 

Nyt ne ovat täällä, nimittäin Mustit, Mirrit, lemmikkilinnut ja mamsterit! Oletko aina unelmoinut että similläsi olisi uskollinen, herttainen ystävä? Nyt se on mahdollista, The Sims 2 Lemmikkielämää lisäosan myötä voit hankki simeillesi kissan, koiran, linnun tai mamsterin. Muista myös tarvittavat tykötarpeet kuten ruokakupit, lelut ja hiekkalaatikot, äläkä unohda pehmoista soppea ellet halua lemmikin valtaavan sänkyäsi. Aivan kuten simitkin, myös lemmikit ovat yksilöllisiä. Voit adotoida lemmikin puhelimitse, ostaa sellaisen yhteisötontilta, tehdä mieleisesi itse tai vaikka hurmata tonttisi ohi kulkevan kodittoman karvakuonon.

Lemmikkisi tuottaa paitsi iloa, myös työtä: muista kouluttaa lemmikkisi leppoisaksi ja sisäsiistiksi, tai varaudu siivoamaan lätäköitä ja korvaamaan tuhoutunutta omaisuutta. Ansioitunut hyväkäytöksinen lemmikki voi tuoda kotiin muhkean palkkapussin, sillä sen sijaan että lemmikit vain laiskottelisivat sohvalla, ne voi pistää töihin. Sekä kissoille että koirille on tarjolla työpaikat sekä viihteen, vartioinnin että palveluksen saralla, ja jokaisella uralla on viisi eri ura-astetta.
Aivan kuin simitkin, myös lemmikkisi ikääntyvät. Somasta pennusta kasvaa vilkas aikuinen, joka ainakaan vanhenee vanhukseksi. Jos simiesi kotona on ahdistava ilmapiiri, voi lemmikkisi lähteä käpälämäkeen, pidä siis huoli että simisi suhteet lemmikkiin ovat hyvät ja talon lemmikkit viihtyvät keskenään. Hyvin toimeen tulevat lemmikit voivat myös hankkia jälkikasvua.

The Sims 2 Vuodenajat

Vuodenajat lisäosan myötä simisi voivat kokea kaikki neljä vuodenaikaa! Kesä tuo tullessaan helteet ja perhoset, sykysyn viima leikittelee pudonneilla lehdillä, talven paksu lumivaippa kietoo simit vaippaansa kunnes kevätaurinko saa taas luonnon puhkeamaan kukkaansa.
Nyt simiesi ei tarvitse tyytyä ikuiseen auringonpaisteeseen, vaan luvassa on myös lumimyrskyjä, vesikuuroja, raesadetta ja ukkosta.
Vuodenajat vaihtuvat pehmeästi, ja niiden kulkuun voi vaikuttaa joko uudella tavoitepalkinnolla tai säätämällä vuodenajan mieleisekseen naapurustosta käsin. Kulloinkin vallitseva vuodenaika, tai ilma, vaikuttaa simisi käytökseen, joten oikea pukeutuminen on kaiken a ja o. Ilman paksuja toppavaatteita pakkasella ulkona telmivä simi voi palelluttaa itsensä, kesällä on vaarassa lämpöhalvaus. Pakkasenpuremiin auttaa kaakaokone, hikoiluun virkistävät mehut, jotka valmistetaan oman puutarhan antimista, sillä nyt simit voivat lopultakin itse viljellä kasviksensa.

Voit pistää pihallesi pystyyn kasvimaan tai hedelmätarhan, ja valittavana on useita eri kasveja. Sadon voi joko myydä, syödä tai antaa lahjaksi. Simit eivät ole viherpeukaloita luonnostaan, vaan taito on opittava kantapään kautta. Puutarhanhoidossa voi pätevöityä joko pronssisella, hopeisella tai kultaisella ansiomerkillä, ja taitojen karttuessa myös viljeltävien kasvien määrä lisääntyy.
Jos kasvimaalla kökkiminen kyllästyttää, vie simisi ongelle. Suurista lammista voi pyydystää upeita vonkaleita, tai sitten vain vanhoja saappaita. Myös onkimisessa voi pätevöityä eri ansiomerkerkein. Kalansaaliin voi syödä, antaa lahjaksi tai myydä.

Paitsi oman pihatuotteiden lisäksi simit voivat antaa toisilleen lahjaksi kaikkea, mitä heidän tarvikeluottelonsa sisältää.

Uusi rakennusominaisuuksia on erilaisten seinien ja lattiapintojen lisäksi pyöreät uima-altaat ja kasvihuoneet. Tavarapuoli täydentyy monenlaisilla uusilla esineillä, joihin lukeutuu muun muassa vesiliukumäki.
Simit voivat nauttia vaihtuvista vuodenajoista monin eri tavoin: talvisin voidaan olla lumisotaa, tehdä lumienkeleitä tai lumiukkoja, kesäisin ja keväisin voit kartuttaa simisi puutarhanhoitotaitoja ja syksyisin- yllätys yllätys- haravoida lehtiä. Uusi uria tulee aimo tukku, muun muassa opetus, musiikki, seikkailija, laki ja peliala. Työn raskaan raadannan välissä on mukava piipahtaa yhteisötontilla vaikkapa rullaluistelemassa.

The Sims 2 Matkoilla

Vie simisi rentouttavalle riemulomalle! Valittavana 3 erilaista, eksoottista kohdetta: trooppinen rantaloma, japanilainen rentoutumiskylä ja aito tukkimetsä. Jokaisessa lomakohteessa on omat erikoisuutensa. Miltä kuulostaisi pulahdus kristallinkirkkaaseen mereen, kirveenheittokisa, joogaharjoittelu tai saunominen? Simisi jaksavat puurtaa entistä paremmin oltuuaan rentouttavalla lomalla. Lomillaan simit voivat opetella uusia, jännittäviä taitoja, kuten hierontaa, tulitanssin ja paljon paljon muuta, jotka he voivat opettaa kotiin jääneille ystävilleen. Päätä itse, yövytkö hotellissa vai teltassa, vai ostatko peräti oman mökin.

 

The Sims 2 Vapaa-aika

Vapaa-aika antaa kokonaan uudet eväät simien elämään tarjoamalla tukun erilaisia harrastusmahdollisuuksia sekä paljon muuta! Innostuvatko simisi kenties jalkapallosta, ruuanlaitosta, baletista, ompelusta, savenvalannasta vai jostain muusta? Lisätietoja tulossa kunhan joskus vuonna kirves saan koneen joka tätä peliä pöyrittää- uusi kone kun vie 5kk ruokarahani, joten ei sitä ihan äkkiä hankita, ja ei, minä en ala tekemään aluevaltausta elintenmyynnin tai karvadiplomin tarjoamilla markkinoilla vain uuden koneen takia.

 

 

The Sims 2 Kaupunkikämppä

 

The Sims 2 Kaupunkikämppä lsäosan mukana simisi saavat kokea kerrostaloasumisen riemut aina vuokran maksusta naapureihin saakka! Uusi naapurusto Stadi on kaukana uneliaista omakotitalonaapurustoista ja täynnä ravintoloita, klubeja ja yökerhoja simisi koettavaksi. Paljon uusia toimintoja, ja ripaus taikaa…

 

 

 

Kamasetit

 

Joulupaketti (”vanha”)

Vietä nyt joulu simiesi kanssa! Jouluiset koristeet ja seinäpäällysteet luovat kotiin kuin kotiin joulutunnelmaa ja uunista leijuva pipareiden tuoksu saa veden kielelle! Koristeita sekä ulos että sisälle, valaistuja poroja, kransseja, piparkakkutaloja ja kynttilöitä! Pue simisi joulun viettoon ja kiskaise tonttulakki korville! Muista olla kiltti, sillä tontut kurkkivat ikkunan takaa…

 

 

Perhepaketti

Päästä sisäinen lapsesi irti! Perhepaketti kamasetti tuo mukanaan mielikuvituksellisia asuja perheen junioreille. Edessä on vaikea valinta, pynttäytyäkkö prinsessaksi vai pieneksi lohikäärmeeksi. Uusi merellinen lastenhuoneen sisustussarja on mieleen pienille merenneidoille kun taas jykevä linnasarja saa prinsessat ja prinssit onnelliseksi. Mukana myös aikuiseen makuun sopivia sisustuselementtejä, kuten airot seinälle tai antiikkinen maapallo olohuoneeseen,

 

Glamour

Stailaa kotisi uudelleen upeilla desing huonekaluilla, jotka saavat kylänväen vihertymään kateudesta! Uudistuksen kokee niin makuuhuone, olohuone kuin keittiökin. Eikä uusien huonekalujen seassa tietenkään sovi patsastella vanhoissa ryysyissä, siispä paketissa tulee toinen toistaan hemaisevampia asuja perheen naisille sekä tyylikkäitä asuratkaisuja perheen miehille

 

 

Joulusetti (”uusi”)

Joulu on taas täällä, ja värikkäämpänä kuin koskaan! Tuttujen jouluhahmojen lisäksi tarjolla on myös kansainvälistä menoa ja uusia innovatiivisia asuja. Kuuletko jo pukin reen kellon kilinän?

 

 

Juhlien! kamasetti

Järjestä unohtumattomat häät ja mieleenpainuvimmat lastenjuhlat! Juhlien! kamasetti tarjoaa toinen toistaan upeampia esineitä, joilla juhlistaa simien merkkipäiviä, kuten ilmapalloja, koristeviirejä…. Mutta mitä olisivat upeat juhlat ilman sykähdyttäviä asuja? Ei huolta, Juhlien! kamasetistä löytyy juhlavaa päällepantavaa niin naisille kuin miehille, vauvasta vaariin! Tai no, simien tapauksessa, taaperosta vaariin.

 

H&M muodin kamasetti

Perusta ikioma H&M liike, sillä nyt se on mahdollista myös simien maailmassa! Tästä paketista löytyvät kaikki, mitä muotiliikkeen perustamiseen tarvitset, aina ovimatoista ja vaaterekeistä mallinukkeihin ja muodikkaisiin vaatteisiin!

 

Teinien kamasetti

Tuuna teinisi uudelleen! Paketti sisältää täyden varustuksen teinien ulkonäön ja huoneen yksilölliseen remontointiin. Kaipaavatko teinisi tummaa samettia ja pylvässänkyjä? Kyllä onnistuu! Vai ehkä sittenkin hempeitä pastellisväyjä ja röyhelöitä? Sekin luonnistuu.


Keittiö & kylpyhuone kamasetti

The Sims 2 Keittiö & kylpyhuone kamasetti tuo uutta eloa simien, no kylpyhuonesiiin ja keittiöihin. Rakastatko romantiikkaa, vai onko moderni minimalistisuus ehkä kuitenkin enemmän sinun juttusi? Tiedossa myös hauskoja kylpyhuonetarvikkeita, kuten pyyhkeitä kehää.. siis simien päähän ja muuta mukavaa.
Kodin Ikea kamasetti

Stailaa simiesi koti ruotsalaisjätti Ikean huonekaluilla! Ikean supersuositut sisustustuotteet nyt myös simien

saatavilla. Paketissa kattava kokoelma Ikean huonekaluja, koristeita-esineitä, tekstiilejä ja muuta mukavaa simein lukaaleihin!

 

 

 

Tulossa

Mansion & Garden Stuff, vapaasti suomennettuna Kartano ja pihamaa kamasetti

Loppuvuodesta 2008