Move I


Tervetuloa! Minun nimeni on April ja tässä uudessa sarjassa opimme, mitä kaikkea voimme tehdä movebjects koodin avulla sisustaessamme kotia! Ohjeet ovat helppoja noudattaa, sillä käytämme vain pelin valmiita huonekaluja. Avaa koodiluukku ja kirjoita sinne moveobjects on.

Ensimmäiseksi teemme jokaiseen olohuoneeseen sopivan kulmasohvan. Ensiksi otamme tälläisen kahden istuttavan, napakan kuutiosohvan, ja laitamme sen paikoilleen. Jaska! Täällä tarvitaan raavasta miestä nost.. öö kantoavuksi!

Sitten otamme samaan sarjaan kuuluvan 3 hengen sohvan, käännemme sen ja laitamme kuten kuvassa.


Sohva on valmis. Helppoa, eikö totta? Minäpä taidan hetkeksi oikaista itseni tähän sohvalle, väsyttää niin tuo neuvominen.

Täältä katsoen tuo vastapäinen seinä näyttää melko tyhjälle, eikö teistäkin?

Tehdään sille toinen suosikkini, olohuoneen viihdekeskus! Aseta ensin 2 kirjahyllyä ja yksi edullinen televisio kuvan osoittamalla tavalla.

Kaiva sohvapöytävalikosta Härö niminen sohvapöytä, ja laita se paikalleen. Ota sitten toinen samanlainen, ja kiepsauta se niin että se menee osoittain päällekkäin ensiksi laittamasi kanssa. Ne natsaavat melko saumattomasti yhteen.

Voit lisätä vielä muutaman koristeen, kuvassa näkyy minibonsai ja toisella puolella jalallinen saniainen

Kuten näet, simit voivat edelleen ottaa kirjoja hyllystä.

Seuraavaksi teemme sohvan viereen tyylikkään valoveistoksen valaisemaan pimeitä iltoja. Ota ensin kuvassa näkyvä jalkalamppu, ja aseta se sohvan viereen.

Ota sitten toinen samanlainen, kiepsauta se ympäri ja aseta se samaan ruutuun kuin esimmäinen.

Hmm, mitäs me tänne sohvan taakse keksisimme?

Nyt tiedän, tehdään sinne akrvaario kustomoidulla pöydällä! Aseta ensin akvaario seinää vasten… ai että, alkaa käydä tämä nostelu selän päälle..

Ota sitten puinen työpöytä, ja aseta se samaan ruutuun akvaarion kanssa. Jaaaskaa, tuleppa nyt apuun, jätä ne nakit sinne keittiöön! Jaskaa! Hmph, minne se lusmu nyt jäi..

Ota sitten toinen samanlainen pöytä, ja aseta se samalla tavalla.

Kas niin, koko olohuone on nyt kuosissa! Ja Jaska saa kuulla kunniansa, kunhan näyttää naamansa!