Suorituskyvyn parantaminen

Tökkiikö peli ja kestääkö tonttien lataaminen ikuisuuksia? Alla on lueteltu muutamia helppoja niksejä, joilla voi parantaa pelisi sujuvuutta:

~ Ihan ensimmäikseksi varmista että laitteistosi vastaa pelin vähimmäisvaatimuksia.

~ Tontilla olevien simien (ja lemmikkien) määrä vaikuttaa huomattavasti pelin suorituskykyyn. Jos tontilla on vain muutama sim tai lemmikki (neljä tai alle), peli toimii sujuvammin kuin jos tontilla on monta simiä tai lemmikkiä (yli kahdeksan).

~ Avaa kuva-asetukset ja huononna suosiolla grafiikkaa, pintojen tarkkuutta ja simien tarkkuutta.

~ Madalla äänien laatua

~ Vähennä koodien käyttöä

~ Tontin koko vaikuttaa paljon pelin sujuvuuteen. Kuta suurempi tontti, sitä hitaanpi meno.

~ Älä yritä meseillä pelin ollessa auki, jos pelisi hidastelee. Sulje suosiolla muut sovellukset..

~ Lataa pelipäivitys

~ Kuvakulman liikuttaminen suurilla ja näyttävillä tonteilla (kuten Kaunialan tontilla Wrightintie 1) saattaa olla hidasta. Ruudunpäivitysnopeus kiihtyy jälleen, kun lakkaat liikuttamasta kuvakulmaa ja palaat komentamaan simejä.

~ Vähennä ladattavia. Viitisensataa ladattavaa ei vielä vaikuta juurikaan suorituskykyyn, mutta jos Downloads kansiossasi muhii tuhansia ladattuja, se voi jo alkaa näkyä. Eniten tilaa vievät meshejä vaativat hiukst, huonekakalut ja asut. Meikit, valmismesheihin tehdyt vaatteet, silmät ja korut eivät juurikaan kuormita konetta

~ Poista turhia perheitäsi.

~ Jos et tarvitse kaikkia pelissäsi olevia naapurustoja, poista yksi tai useampi, niin julmalta kuin se kuulostaakin.

~ Voit parantaa suorituskykyä lisäämällä laitteistoosi RAM-muistia, etenkin jos tietokoneelle on asennettu yli kaksi lisäosaa.

~ Näytönohjaimen päivitys voi myös auttaa

~Säännöllinen kiintolevyn eheytys lisää suoritustehoa (Valitse Käynnistä>Kaikki ohjelmat>Apuohjelmat>Järjestelmätyökalut>Levyn eheytys). Eheytys kestää yleensä monta tuntia, joten se kannattaa aloittaa illalla ja antaa sen pyöriä yön yli.

~ Muista myös suorittaa silloin tällöin Uudelleenjärjestys (Käynnistä>Kaikki ohjelmat>Apuohjelmat>Järjestelmätyökalut>Järjestä uudelleen)

~ Tietokoneesi suorituskyky huononee, jos yli 85 % kiintolevystä on täynnä. Katso, voitko vapauttaa tilaa poistamalla tarpeettomia tiedostoja

~ Asenna koko peli uudestaan.