Radola - Radosims.comin foorumi

Kaikkea simsistä, ja paljon muutakin!
Tänään on To Heinä 09, 2020 1:49 pm

Kaikki ajat ovat UTC+03:00


Tervetuloa Radolaan!

Näin pääset alkuun: Muista lukea säännöt | Apua, tunnukseni ei toimi! | Ehdota uudistuksia | Löydät Radolan myös Facebookista | Mikä on Radola?

TIEDOTUS:
Ylläpito on foorumin hiljentyneen ilmapiirin vuoksi päättänyt ryhtyä museoimistoimiin, joten poksi sekä kommentointi on asetettu pois päältä. Kiitos ymmärryksestänne!

Kuva


Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 29 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: Pe Maalis 25, 2016 5:41 pm 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: La Loka 10, 2015 11:30 am
Viestit: 58
Tuo The Bachelor/Batchelorette haaste kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, voisikin yrittää kun sain juuri LC:ni päätökseen :) Toisaalta taas BaCC houkuttelisi myös mutten oikein tiedä. Se tuntuu niin kovin työläältä.

Mielisairaalahaastetta oon yrittäny pari kertaa mut molemmilla kerroilla en ehtiny toteuttaa elämäntavoitetta ku kaikki jo kupsahti :D Ei ollu onnea urakysymyksien kanssa.


Ylös
   
ViestiLähetetty: Ti Touko 10, 2016 8:52 pm 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Lainaa:
Tuo The Bachelor/Batchelorette haaste kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, voisikin yrittää kun sain juuri LC:ni päätökseen :) Toisaalta taas BaCC houkuttelisi myös mutten oikein tiedä. Se tuntuu niin kovin työläältä.

Mielisairaalahaastetta oon yrittäny pari kertaa mut molemmilla kerroilla en ehtiny toteuttaa elämäntavoitetta ku kaikki jo kupsahti :D Ei ollu onnea urakysymyksien kanssa.
Niiiiiin tuttua mitä tuohon mielisairaalahaasteeseen tulee! Miul on kanssa mennyt monta kertaa haaste mönkään kun simini ottaa ja urpoilee urakysymysten kanssa oikein urakalla, murr!

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
ViestiLähetetty: Ti Kesä 14, 2016 12:46 am 
Poissa
Pulkka
Pulkka
Avatar

Liittynyt: La Joulu 05, 2015 7:41 pm
Viestit: 70
Pelaan tällä hetkellä ainoostaan oikeestaan LC:tä ja sitäki aika vahvasti omilla säännöillä, mut oon kyl taas tässä miettiny että vois esim. hullujenhuone-haastetta kokeilla taas vaihteeks, ja vaikka jotai ihan kokonaan uuttaki :D Ja Aikakaudet-haastetta mun on pitäny jo kaaauan kokeilla, mut nyt en ees löydä sitä aihetta täältä foorulta enää (varmaan oli vanhalla foorulla), nyyh :'(

_________________
Sims-addikti about vuodesta 2005 eikä loppua näy. Simblr.


Ylös
   
ViestiLähetetty: Su Kesä 26, 2016 6:23 pm 
Poissa
Superaktiivi
Superaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ma Marras 16, 2015 8:36 pm
Viestit: 141
Onko kellään muistikuvaa sellaisesta haasteesta, jossa luotiin muutama naissimi ja yksi mies (tai toisinpäin) ja sitten miessimin piti käydä jokaisen kanssa treffeillä ja saada ylläpidettyä useampaa suhdetta. Yleensä simit asuivat samassa kämpässä tai kerrostalossa tai ihan naapureina. Saattoi olla joku juttu tuolla vanhassa radolassa tästäkin, itse en enää muista...

_________________
Sodassa simejäni vastaan


Ylös
   
ViestiLähetetty: Pe Heinä 08, 2016 12:23 pm 
Poissa
Pikkuaktiivi
Pikkuaktiivi

Liittynyt: To Syys 17, 2015 7:36 am
Viestit: 22
Ite en ole vielä kokeillut muita haasteita kun LC:tä (siinäkään en ole ikinä päässyt 10 sukupolveen), mutta toi The Bachelor/Batchelorette haaste vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta


Ylös
   
ViestiLähetetty: Ke Elo 10, 2016 4:33 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 7:30 pm
Viestit: 1269
Paikkakunta: Helsinki
Toivottavasti kellään ei ole mitään sitä vastaan, että aloin suomennella apokalypsihaastetta (Apocalypse Challenge) :D Se tuli mieleen, kun aloin miettiä boostia oman peli-intoni kohottamiseksi.

_________________
TS2: LC Pohjasuo
TS2: BaCC Suvilaakso
TS4: The Crowe Legacy


Ylös
   
ViestiLähetetty: Ke Elo 10, 2016 5:25 pm 
Poissa
Superaktiivi
Superaktiivi
Avatar

Liittynyt: La Syys 26, 2015 9:27 am
Viestit: 166
^^Kävin googlaamassa ja vaikuttaa milenkiintoselta:D Odotan jo sun suomennosta:)

_________________
Kyllä se siitä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: Ke Elo 31, 2016 9:09 pm 
Poissa
Lumihiutale
Lumihiutale
Avatar

Liittynyt: Ma Loka 26, 2015 8:40 am
Viestit: 250
Olis yksi kysymys LC:stä. Onko pakko aloittaa kokonaan uuden perheen pysytäkseen säännöissä, eli ei voi valmiista omasta luodusta perheestä ottaa yhtä simiä legecy suvun aloittajaksi? Mä kun en jaksaisi luoda enää yhtään simiä (toki se välillä tekeekin mieli, mutta sit kun muistaa kuinka monta sim perhettä on pelattavana... n. Yli 30 :D ...).

Kun ei ollut muuta tekemistä, niin keksin haasteen, mikä on tarkoitettu 3:seen, mutta sen voi soveltaa myös 2-tai 4:seen. Eli The Sims 1-haaste, jossa ei ole varsinaisesti päämäärää, mutta siinä on paljon rajoituksia:

([Tämä on valinnainen] 1. Ensinäkin aika täytyy pysäyttää asetuksilla ja 2:ssa koodilla, sillä simit eivät ikäänny.)

2. Kun luodaan simiä, simejä saa olla niin monta kuin haluaa, mutta vain lapset, nuori aikuiset, aikuiset ja vanhukset hyväksytään ja lapsilla on oltava vanhempi, nuori aikuiselle ei saa luoda lasta ja valmiiksi kihloissa tai tyttö/poikaystävänä ei ole sallittu eli sitoomus vain avioliittona. Sukulaissuhteet ovat myös sallittuja, kuten veli/sisko, isä/äiti (aikuisen vanhempi) ja tädit/sedät/enot (Lemmikkäjäkin saa olla, jos haluaa mutta niiden on oltava kissoja tai pieniä koiria, eli ei isoja koiria eikä hevosia. Ja ne eivät saa olla vanhuksia. Sen lisäksi ne kattavat sen kahdeksan simin talouden eli jos on 5 eläintä, vain 3 simiä). Simeillä on oltava sama sukunimi, sukua tai ei ja talouden nimi on sama kuin sukunimi.
3. Simit voivat olla minkä tahansa näköisiä ja luonteisia, mutta vain noita on yliluonnollisena sallittu (haamujakin saa olla, mutta niiden on siirryttävä pelin alettua tuonelaan).
4. Simejä ei saa muuttaa jo asutettuun taloon ja perustukselliset ja 3 kerroksiset talot on kiellettyä.
5. Urista saa valita vapaasti paitsi, että vain ne urat ovat sallittuja mitä löytyy vain The Sims 1:stä, kuten poliisi, sotilas, lääketiede, tiede, musiikki, journalisti, bisnes jne. (osa-aikatyöt käyvät löysäily-urana).
6. Lasten tulee käydä koulua, kuten muutenkin, mutta he eivät saa opetella taitoja ja aikuiset saavat opettella vain ruuanlaitto-, karisma-, kätevyys-, kunto-, luovuus-(eli kirjoittaminen, maalaus ja soittotaito) ja logiikka. Muut taidot ovat sallittuja vain, jos sitä vaaditaan uralla, kuten kalastus ja puutarhanhoito tiede-uralla.
7. Vauvan saa myös hankkia, myös adoptoimalla. Kun vauva syntyy odotetaan 3 päivää ja vauva kasvaa taaperoksi (The Sims 4 lapseksi) ja kasvatetaan suoraan lapseksi (jos haluaa päättää luonteen piirteen, niin saa opettaa taaperolle taidot ensin).

([Tämä on osittain valinnainen] 8. Lapsen saa kasvattaa teiniksi vain jos lapsen vanhempi tai lapsi itse on noita (perustuu The Sims Maken' magic lisäosan yhteen Charmiin, joka "kasvattaa" lapsen aikuiseksi). Simin voi myös muuttaa myöhemmin noidaksi, jos haluaa. Vain tällöin eliksiiripuoti on sallittu. Sama pätee ihmissuteen, vampyyriin, keijuun ja muumioon.)

9. Teini lasketaan lapseksi eli teini ei saa opetella mitään eikä tehdä mitään mitä lapsi ei voi tehdä, kuten laittaa ruokaa ja tehdä osa-aikatyötä (vauvan hoito on poikkeus).
10. Kun sim kasvaa vanhukseksi, ei saa laittaa eläkkeelle ja heidän kuoltua, hautakiven täytyy olla kotitontilla.
11. Jos haluaa muuttaa vain koko perhe muutto onnistuu.
12. Avioitua voi kenen kanssa tahansa, muttei NPC simin kuten palveluväen kanssa. Vain noidan tai muun aijemmin mainitun yliluonnollisen avioliitto on vain sallittua.
13. Vauvan saanti on tapahduttava avioliiton sisällä ja vain eri sukupuoliset voivat avioitua ja vain sama sukupuoliset voivat muuttaa yhteen (eli esim. vain mies voi pyytää mieheltä yhteenmuuttoa).
14. Seurustelu on sallittua, sillä se on kuin rakastuminen 1:ssä ja 2:ssa.

Säännöt ovat vain pelin tekemistä mielenkiintoseksi ja niitä voi lisätä, jos tulee jotain mieleen! Tärkeintä on se, että ne soveltuvat jollain tavoin The Sims 1 peliin :D .


Ylös
   
ViestiLähetetty: To Helmi 09, 2017 4:02 pm 
Poissa
Miniaktiivi
Miniaktiivi
Avatar

Liittynyt: Pe Syys 23, 2016 12:47 pm
Viestit: 3
Aikaisemmin radolassa oli muistaakseni suomennettu Royal Kingdom Challenge kakkoseen. Löysin kyllä sellaisen googlella, mutta haaste olisi kivaa saada tänne radolaankin :D

Sims 4:n haasteita löytyy vain kaksi, toivottavasti joku jaksaa joskus keksiä tai kääntää tänne lisää :P


Ylös
   
ViestiLähetetty: La Syys 02, 2017 9:14 am 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: La Loka 10, 2015 11:30 am
Viestit: 58
Heh, aloitin pelaamaan ISBI-legacya ja suosittelen kyllä kokeilemaan :D Oon aina ollut hyvin kontrolloiva simien tavoitteiden ja tarpeiden suhteen niin tuo on hyvää harjoitusta kohti rennompaa pelaamista.


Ylös
   
ViestiLähetetty: Pe Loka 27, 2017 10:12 pm 
Poissa
Tuisku
Tuisku

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 8:17 pm
Viestit: 9
Aloitin juuri pelaamaan 100 baby challengea ja haasteen kannalta alkoi ihan hyvin: kantaäiti Meagan Hawkins tuli heti raskaaksi vampyyrille ja synnytti sen seurauksena kolmoset: Alexin, Bethanyn ja Cooperin. He ovat vielä vauvoja, joten vielä ei tiedä siirtyikö vampyrismi ja tuleeko sieltä extrapisteitä. :3 Nyt vaan kauhulla odotan, kun Meagan on taas raskaana, että kuinka monta vauvaa sieltä tällä kertaa tulee. Jos tulee enemmän kuin yksi, niin olen aikamoisessa liemessä: kolme taaperoa on jo sula mahdottomuus, joten jos kuvioihin lisätään useampi vauva, niin ei hyvin mene. :D

Onko muita, jotka 100 baby challengea pelailee tai on pelannut? Miten pitkälle olette päässeet?


Ylös
   
ViestiLähetetty: Pe Loka 27, 2017 11:12 pm 
Poissa
Pikkuaktiivi
Pikkuaktiivi

Liittynyt: Su Loka 22, 2017 9:22 am
Viestit: 23
Lainaa:
Aloitin juuri pelaamaan 100 baby challengea ja haasteen kannalta alkoi ihan hyvin: kantaäiti Meagan Hawkins tuli heti raskaaksi vampyyrille ja synnytti sen seurauksena kolmoset: Alexin, Bethanyn ja Cooperin. He ovat vielä vauvoja, joten vielä ei tiedä siirtyikö vampyrismi ja tuleeko sieltä extrapisteitä. :3 Nyt vaan kauhulla odotan, kun Meagan on taas raskaana, että kuinka monta vauvaa sieltä tällä kertaa tulee. Jos tulee enemmän kuin yksi, niin olen aikamoisessa liemessä: kolme taaperoa on jo sula mahdottomuus, joten jos kuvioihin lisätään useampi vauva, niin ei hyvin mene. :D

Onko muita, jotka 100 baby challengea pelailee tai on pelannut? Miten pitkälle olette päässeet?
Mä olen pelannut. Oli 13 lasta, olin juuri saanut kolmoset ja oli samaan aikaan 2 taaperoa...sen jälkeen en vaan enää jaksanut yksinkertaisesti pelata sitä/kyllästyin.


Ylös
   
ViestiLähetetty: Pe Marras 24, 2017 10:22 am 
Poissa
Miniaktiivi
Miniaktiivi

Liittynyt: Ke Helmi 01, 2017 10:27 am
Viestit: 8
Vaihdoin taas vaihteeksi kolmosen pelaamisen kakkoseen, mutta olin vähän kyllästynyt aloittamaan uusia Legacyjä ja AC-haasteita,niin löysin Bacc-haasteen tervetulleena vaihteluna. Tällä hetkelllä sain juuri avattua ensimmäisen uuden CAS-simini ja rahan ansaitseminen on hyvässä vauhdissa aloitusperheelläkin. Jos saisi vain otettua vielä vähän enemmän kuvia,niin tätä saattaisi jopa harkita julkaistavaksi tarinana.


Viimeksi muokannut Falcon, To Joulu 28, 2017 10:27 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Ylös
   
ViestiLähetetty: To Joulu 07, 2017 9:22 pm 
Poissa
Pikkuaktiivi
Pikkuaktiivi

Liittynyt: Su Loka 22, 2017 9:22 am
Viestit: 23
Aloitin juuri mielenkiintoisen NSB legacyhaasteen=Not so berry legacyhaasteen!
Onkos muut kokeillut? Se on varmaan kyllä tämän vuoden suosituin Sims haaste ;D


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 29 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2

Kaikki ajat ovat UTC+03:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)