Radola - Radosims.comin foorumi
http://radosims.com/radola/

Haitallisten Lemmikikeskusten Poisto?
http://radosims.com/radola/viewtopic.php?f=9&t=524
Sivu 1/1

Julkaisija:  Allo [ To Syys 14, 2017 4:38 pm ]
Viestin otsikko:  Haitallisten Lemmikikeskusten Poisto?

Juu eli ongelman aiheuttaa vain lemmikkikeskukset, ei suoraan lemmikit. Olen jo heti alkuunsa poistanut päältä lemmikkien vapaan lisääntymisen, koska on tullut havaittua, että luonteenpiirteettömän lemmikit aiheuttavat ongelmia taloudessa, mikä toimi ennen normaalisti. Seuraavaksi kokeilen mastercontrollia, joka oli hetken disabloituna yhden paholaisladattavan poiston takia (ei ollut helppo urakka).

Kerran jopa havaitsin, kun dumppasin lemmikillisen perheen (pelin generoima) eka perhevalikkoon, sitten asutin ne uusiksi... Niin lemmikit, jotka tuli tämän saman perheen mukana, olivat kumpikin luonteenpiirteettömiä koiria. Olisi kiva tietää, onko tämä vaiva muilla ollut kanssa riesana, jos lemmikkikeskus on päättänyt siirtyä suosikkitalouteenne esimerkiksi?

Muoks: Tässä auttaa usein mastercontroller ja mastercontrollercheats-modit. Niiden avulla latasin viimeisimmän tallennuksen naapurustosta, jota ongelma riivasi, sitten etsin tämän tontin ja tontilla klikkasin maata, mastercontroller :oikea: sen takaa etsin kohdan: "aktivoi" niin sain ko. talouden taas käyttöön. Lemmikkejä siellä ei ollut, vaan yksi zombie sen sijaan (perheen avatar-kuvat ei aina kerro kaikkea), joka kohta palautui normaaliksi, koska käytössäni on modi "nozombiesatfullmoon".

Toki muutkin voi kertoa kokemuksistaan replynä. :-)

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/