Radola - Radosims.comin foorumi
http://radosims.com/radola/

Maailmojen yhteisöprojekti
http://radosims.com/radola/viewtopic.php?f=5&t=413
Sivu 1/1

Julkaisija:  debs [ La Tammi 21, 2017 2:17 pm ]
Viestin otsikko:  Maailmojen yhteisöprojekti

Simsin virallisilla foorumeilla (englanniksi) on käynnissä haaste kuvitteellisten maailmojen asuttamisesta. Projekti kulkee virallisesti nimellä "The Community Worlds Project" ja sen tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon simittäjiä yhteen näyttämään taitonsa, on se sitten talojen rakentamista, perheiden luomista tai taustatarinoiden kirjoittamista.

Homma menee käytännössä niin, että pieni joukko tekee karttoja (eli siis kuvitteellisia maailmoja), joihin on valmiiksi merkitty tyhjät tontit ja tonttien koot. Kun kartat ovat valmiit, postaa projektin alullepanija keylimepiesims kartat foorumille. Halutessaan voi varata vapaan tontin ja jos varaus menee läpi (menee ellei joku muu ole jo ehtinyt sitä varata), voi alkaa rakentamaan. Osa tonteista on valmiiksi nimettyjä, mitkä antavat jonkinverran suuntaa rakentamiselle ja sille, onko kyseessä yhteisötontti vai asuintontti. Päätös tästä on kuitenkin itsellä. Ainut rakentamista rajaava asia on se, millaiseen maailmaan rakennelma on tulossa. Lumiseen kylään ei varmaankaan ole suotavaa rakentaa palmujen peittämää keidasta? ;) Kun oma luomus on valmis ja jaettu pelin omassa galleriassa, täytetään valmiiksi annettu pohja tontin tiedoista ja törpätään oma luomus foorumille, josta se sitten projektin aloittajan toimesta muokataan karttaan mukaan. Kaikkiin luomuksiin on syytä laittaa galleriassa #CommunityWorldsProject häsä perään ja tällä löytää jo nyt mukavan määrän tavaraa galleriasta.

Ja toki jokainen asuintontti tarvitsee myös asukkaat eli myös simien luonnista kiinnostuineille tässä riittää tekemistä! :)

Kaikenkaikkiaan ihan mahtava idea minun mielestäni! Vaikka maailmat eivät olekaan pelattavia niin eihän sitä koskaan tiedä millainen voima yhteisöllä on, jos pelintekijät saisivatkin vaikka jonkun idean tämän projektin pohjalta! :D

Jos joku tästä kiinnostuu ja lähtee mukaan niin laittakaa ihmeessä kuvia omista luomuksistanne! :)

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/