Radola - Radosims.comin foorumi

Kaikkea simsistä, ja paljon muutakin!
Tänään on Su Maalis 18, 2018 12:30 am

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Tervetuloa Radolaan!

Näin pääset alkuun: Muista lukea säännöt | Apua, tunnukseni ei toimi! | Ehdota uudistuksia | Löydät Radolan myös Facebookista | Mikä on Radola?

Mitä uutta?
∙ 24.2. Prosilver tyyli on jälleen käytössä. Muokkaamaton, mutta toimii mobiilina.
∙ 28.1. Radolan mobiiliversio käytettävissä Tapatalkilla (iOS/Android).
∙ 26.1. uudistuksia foorumin rakenteeseen.
∙ 23.1. uudet, talviset sesonkitittelit.

Kuva


Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 42 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 3 Seuraava
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Ke Heinä 20, 2016 4:46 pm 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: Ma Tammi 04, 2016 1:59 pm
Viestit: 62
Aloittelin tälläistä keskustelua hieman lisäosat ja kamasetit topicissa, mutta ajattelin, että tälle voisi tehdä ihan kokonaan oman keskustelun. Yhtenä syynä se, ettei se ainakaan sitten sekoita ihmisiä sen suhteen mikä on vain spekulointia ja mikä varmistettua tietoa. :)
Tänne topiciin olisi siis tarkoituksena kerätä kaikenlaisia huhuja ja arvuutteluja tulevan sisällön suhteen, koskien niin kamasettejä, gamepackeja, lisäosia ja päivityksiä ym. Itselläni on tällä hetkellä menossa aktiivinen vaihe simssin suhteen ja haluaisin tällä yhdistää kaltaisiani ihmisiä, jotka seuraavat aktiivisesti erilaisia tiedotuslähteitä simssiin liittyvissä asioissa ja muodostavat omia päätelmiään.
Huhujen ja omien spekulaatioiden välillä on pieniä eroja, sillä huhut ovat yleensä saaneet alkunsa spekulaatioista ja saaneet sitten ainakin pientä konkreettista varmistusta enemmän tai vähemmän luotettavista lähteistä ja kasvaneet huhuiksi. Kun puhutaan huhuista, olisi suotavaa tarjota muille keskustelua seuraaville lähteitä ja perusteluita.
Omat spekulaatiot voivat toki perustua ihan vaikka pelkästään tunteeseen tai pieniin havantoihin, joten kunhan annetaan viesteissä jotenkin ilmi ero onko kyse nyt yleisestä huhusta, vai kirjoittajan omasta arvuuttelusta, niin keskustelun luulisi säilyvän suht selkeänä. :D
Annetaan myös kaikkien vapaasti esittää teorioitaan ilman ''olet väärässä'' lyttäämistä. Jos toisten lähteissä huomaa ongelmia niin siitä on kuitenkin hyvä mainita, ettei esimerkiksi SimGurujen antamat lausunnot sekoitu tavallisten pelaajien kesken. :)

Kauhean pitkän pohjustuksen jälkeen toivotaan, että aihe herättäisi keskustelua. :D

.. Pieni lisäys:
http://simsvip.com/2016/04/12/rumor-sim ... lers-pets/
Esitin kyseisen linkin toisessa keskustelussa ja perustelin tällä, etteivät lemmikit tai taaperot ole tulossa seuraavan lisäosan mukana. Itselleni kuitenkin selvisi, että SimsLatam, joka oli antanut tämän lausunnon ei ole virallinen EA:n tiedotuslähde vaan sivusto saa ilmeisesti jonkinlaista tiedotusta EA:lta tulevasta. En osaa selittää tätä tarkemmin, mutta kyse ei siis ollut SimGurun lausunnosta (jotka siis työskentelvät virallisesti EA:lle). En sano muuttaako tämä nyt varsinaisesti mitään, mutta kuitenkin ajattelin korjata.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Ke Heinä 20, 2016 6:43 pm 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: To Syys 17, 2015 9:59 pm
Viestit: 87
En vielä osaa laittaa itse aiheeseen liittyvää viestiä, mutta hyvä että loit tämän, mietinkin itse aina välillä uusimpia uutisia/huhuja laittaessani tuonne lisäosatopaan että: "kuuluukohan tämä nyt ihan tänne..?" mutta enpä asialle sitten laiskempana tehnyt mitään. Kiitos Xaldin!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Ke Heinä 20, 2016 10:52 pm 
Poissa
Superaktiivi
Superaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 10:51 pm
Viestit: 217
Paikkakunta: Jyväskylä
Jotain juttuja olen kuullut, että vuodenajat ois seuraavana lisäosana...


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2016 11:31 am 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: Ma Tammi 04, 2016 1:59 pm
Viestit: 62
Noniin, nyt päästään aloittelemaan. :D Tässä vaiheessa voin jo sanoa, että tästä viestistä tulee varmaan aika pitkä. Yritän näin alkuun vähän tuoda esille tälläistä perustietoa mitä mielestäni tarvitaan ennen kuin voidaan lähteä analysoimaan sisältöä laajemmin.

Aloitetaan kertaamalla mitä ovat expansion packit, game packit ja stuff packit. Miten muuten voimme päätellä mitä esimerkiksi tuleva game pack pitäisi sisällään, jos emme tiedä mitä game packit ovat? Jos näitä pitkiä osuuksia ei jaksa lukea, niin kirjoitan loppuun sitä varten lyhyemmän yhteenvedon.

Expansion packit, eli lisäosat
Expansion pack kuvaa ehkä tätä paremmin kuin suomennoksemme. Lisäosien ideana on sanan ''expansion'' mukaan laajentaa simssiä kokonaisuudessaan pelinä uusien maailmojen ja kokonaisvaltaisten muutosten avulla. Lisäosat ovat siis perinteisesti laajentaneet peliä esimerkiksi lisäämällä peliin vuodenajat.
Tällä hetkellä The Sims 4 pelissä on kaksi lisäosaa, Duunipäivä ja Kimppapuuhaa. Duunipäivän kokonaisvaltaisimmat muutokset peliin oli alienit uutena elämänmuotona, kolme aktiivista uraa, mahdollisuus perustaa yrityksiä, pieni uusi maailma (suunnattu nimenomaan näille uusille yrityksille), sekä alieneiden planeetta Sixam. Tämän lisäksi lisäosa sisälsi paljon aiheeseen liittyvää tavaraa rakennustilassa ja siminluonnissa.
Kimppapuuhaa lisäosan teemana oli yhteen kokoontuminen ja lisäosa rakentui vahvasti Windenburgin ympärille. Uusien ominaisuuksien, kuten kerhojen luomisen lisäksi peli sisälsi myös paljon rakennustilan ja siminluonnin uudistuksia. Windenburg oli kuitenkin selkeästi tässä lisäosassa keskiössä ja maailma oli myös tähän asti ainakin omasta mielestäni isoin, monimuotoisin ja erittäin tarkasti toteutettu maailma.
Mitä tästä voidaan sitten päätellä?
Lisäosat rakentuvat yleensä yhden teeman ympärille ja tämän mukana tulee uusia isompia peliominaisuuksia, kuten kerhot, yritykset ja aktiiviset urat. Duunipäivän painotus oli selkeästi peliominaisuuksissa, joten maailma jätettiin pienemmäksi, kun taas Kimppapuuhaa painottui enemmän uuteen maailmaan. Lisäosat sisältävät myös todennäköisesti jonkun ''alemman teeman'' ja siihen liittyviä taitoja. Duunipäivän yritys ominaisuus mahdollisti leipomoiden perustamisen, joten lisäosan mukana saatiin leipominen uutena taitona. Kimppapuuhan alateemaksi muodostui selkeästi bileet, joihin liittyen saimme DJ ja tanssi taidon.
Jos siis tulemme joskus saamaan lisäosana esimerkiksi vuodenajat, tulee tämän painotus luultavimmin olemaan vuodenaikoihin liittyvissä ominaisuuksissa, sillä vuodenajat muuttavat itsessään jokaista maailmaa. Tämän takia on epätodennäköistä, että vuodenajat sisältäisivät Windenburgin kaltaisen tarkasti toteutetun uuden maailman, mutta mahdollisesti jotain pienempää.
Yksi toivotuista teemoista lisäosille olisi kaupunki eläminen, joka sisältäisi valtavan metropolin pilvenpiirtäjineen yms. Tälläisen lisäosan toteutuessa painotus olisi varmasti nimenomaan jälleen maailmassa ja tavalliset peliominaisuudet jäisivät luultavimmin hiukan pienimmiksi.
Monelle nämä asiat ovat varmaan itsestään selvyyksiä, mutta lukiessani ulkomaalaisia keskusteluja aiheesta törmäsin moneenkin ihmiseen, jotka toivoivat ja kuvittelivat saavansa isojakin kokonaisuuksia yhdistettyinä lisäosissa, kuten vuodenajat ja lemmikit. Tämä on kuitenkin mahdotonta. Pienempiä kokonaisuuksia on mahdollista yhdistää lisäosiksi, esimerkiksi The Sims 2 pelissä Kauppa-auki lisäosa perustui kokonaan yrityksille ja nyt saimme tämän ominaisuuden Duunipäivän mukana sivussa. Lemmikit ja vuodenajat vaativat kuitenkin valtavasti animointia eivätkä sinäänsä jaa mitään yhteistä.


Game packit, eli Game packit (:D)
Game packeilla ei ole ainakaan virallista suomennosta (?) ja ne esiteltiin meille täysin uutena sisältönä The Sims 4 pelissä. Game packeista olisi vielä pari kuukautta sitten ollut hankala sanoa yhtään mitään, mutta ulos syömään ilmestyttyä kolmantena Game packina voidaan sanoa, että Game packien painotus taitaa olla nimenomaan peliominaisuuksissa, jotka tarjoavat vaihtoehtoja tavalliseen pelaamiseen. Ulkoilma tarjoaa pelaajille Granite Fallsin luonnonpuiston ja sen mukana uuden yrttitaidon (en oikeasti ikinä muista mikä se on suomeksi :D) ja Game packin painotus on selkeästi patikoiminen luonnossa ja se keskittyy Granite Fallsin ympärille. Kylpyläpäivä tuo uuden tonttityypin ja sen mukaisen hyvinvointi teeman, jolloin simit siis jälleen pääsevät pakoon arkea, kuten myös ulos syömään mukana tulevien ravintoloiden myötä.
Mitä tiedämme sitten tulevista Game packeista?
Game packit saattavat jatkossa sisältää Granite Fallsin kaltaisia lomakohteita, ja voi olla, ettemme tule saamaan Maailmanmatkaaja tai Matkoilla tyylistä lisäosaa erikseen. Tätä ei kuitenkaan voida sanoa varmaksi. Todennäköisiä teemoja Game packeille voisi olla esimerkiksi jonkinlainen huvipuisto, tivoli, sirkus tai vesipuisto teema. Lisäosien tavoin Game packit sisältävät isompia peliominaisuuksia jotka voivat vaatia paljon animointia.

Stuff packit, eli kamasetit

Kamasetit sisältävät perinteisesti nimensä mukaista ''kamaa'', eli rakennustilan ja siminluonnin esineitä. Kamasetit kattavat yksinkertaisuudessaan erilaisia sisustusteemoja ja yleisimmin ne keskittyvät juuri johonkin pieneen alueeseen, kuten kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen tai pihaan. The Sims 4 pelissä on kuitenkin nähty vähän erilaisia teemoja, kuten leffailtakamaa.
Kamaseteistä ei ole paljon sanottavaa, mutta eräs keskeinen asia on hyvä tietää. Kamaseteillä on ilmeisesti pieni budjetti ja sen takia paljon animointia sisältäviä ominaisuuksia ei voida näihin sisältää. Tästä saamme vastauksen esimerkiksi kysymykseen, miksi pihakamaa kamasetissä ei ollut aurinkotuoleja. Jokainen kamasetti on kuitenkin sisältänyt tähän asti jonkinlaisen isomman ja enemmän animointia vaatineen ominaisuuden.

Kamasetit eivät ole listattu ilmestymisen mukaan:

Pihakamaa: Vesiliukumäki ja linnut
Romanttista puutarhakamaa: Toivomuskaivo
Ylelliset bileet: Suklaa suihkulähde
Täydellinen terassi: Porealtaat
Kuumaa keittiökamaa: Jäätelökone
Kammokamaa: Kurpitsan kaivertaminen
Leffailtakamaa: Leffatykit
Lastenhuonekamaa: Nukketeatteri ja tämä korttien keräilyyn liittyvä ''taisteluareena''

En tosiaan omista kuin kaksi kamasettiä, joten en ole noista suomennoksista varma.

Yhteenveto kaikesta
Tämä viesti ei tosiaan esittänyt vielä mitään huhuja tai omia spekulaatioitani vaan ideana oli vähän avata tätä ''miten ennakoida'', sen perusteella mitä tiedetään. Toivon, ettei tämä ollut täysin turha viesti, josta kukaan ei saanut mitään uutta irti. :D Nyt vielä loppuun tämä yksinkertainen tiivistelmä.

Lisäosat:
- Peliominaisuuksia, jotka muuttavat peliä kokonaisvaltaisemmin
- Maailmoja
- Alateeman mukaisia taitoja
- Rakennustilaan ja siminluontiin vaatteita, hiuksia, huonekaluja yms.
- Uusia tavoitteita, piirteitä tai elämänmuotoja (alienit, noidan yms.)

Game packit:
- Vaihtoehtoisia peliominaisuuksia, jotka tarjoavat vaihtelua arkeen
- Mahdollisia lomakohteita
- Teeman mukaisia taitoja, tavoitteita ja piirteitä
- Rakennustilaan ja siminluontiin vaatteita, hiuksia huonekaluja yms.

Kamasetit:
- Teemoiteltuja esineitä, hiuksia, vaatteita, huonekaluja yms.
- Ei liian monimutkaista animointia


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2016 6:12 pm 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 6:28 pm
Viestit: 38
Mahtava yhteenveto, Xaldin!

Noista aurinkotuoleista vielä, että joku SimGuru selitti, että juuri TS4:n multitasking on se syy, joka tekee esim. aurinkotuolien animoinnista hankalaa. Eli siis itse löhöanimaation lisäksi pitäisi animoida ne kaikki toiminnot, joita sim voi tehdä aurinkotuolissa löhötessään (ja TS4:ssä niitä on paljon enemmän kuin TS3:ssa).


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2016 10:39 pm 
Poissa
Superaktiivi
Superaktiivi
Avatar

Liittynyt: La Syys 26, 2015 9:27 am
Viestit: 166
Lainaa:
Mahtava yhteenveto, Xaldin!

Noista aurinkotuoleista vielä, että joku SimGuru selitti, että juuri TS4:n multitasking on se syy, joka tekee esim. aurinkotuolien animoinnista hankalaa. Eli siis itse löhöanimaation lisäksi pitäisi animoida ne kaikki toiminnot, joita sim voi tehdä aurinkotuolissa löhötessään (ja TS4:ssä niitä on paljon enemmän kuin TS3:ssa).
No voi höh:/ Ootko kuitenkaan kuullu että olisko niitä aurinkotuoleja jossain vaiheessa tulossa?

_________________
Kyllä se siitä.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: La Heinä 23, 2016 3:21 pm 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 6:28 pm
Viestit: 38
No se SimGuru selitti, että aurinkotuolien animointi on liian iso tehtävä nimen omaan Stuff Packeja ajatellen, mutta ehkä ne voisivat tulla mukana jossain Game Packissa tai lisäosassa, johon ne teemallisesti sopivat. Toivoa siis ei ole kokonaan menetetty :).


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: La Heinä 23, 2016 5:34 pm 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
On aina hieno, kun SimsGurut tai tuottajat tahikka muut asiaan perusteellisesti tekijänäkökulmasta katsoen viitsivät selittää asiat perusteellisesti ja pelimekaniikkaan nojaten, ja siten onkin saatu vastaus moniin pelaajia askarruttaneisiin, tahikka peräti ärsyttäneisiin, kysymyksiin - kuten vaikka juuri tuohon aurinkotuoleihin.

On ollut myös mielenkiintoista seurata, koko pelisarjan ajan, miten jotkut asiat ovat sellaisia että pelivalmistajalle ei vaan yksinkertaisesti ole tullut mieleenkään, että hei, asian voisi toteuttaa noinkin ja että pelajaat oikeasti kaipaavat tuota ja tuota (joskin tämä on vähentynyt sitten kakkosen ajoista), toiset taas sellaisia että niiden puute voidaan tosiaan perustella fiksusti pelimekaniikkaan/animointiin/yms liittyen, ja miten osa huhuista osuu suorastaan maagisesti oikeaan, osa huhuista on toki helposti pääteltävissä toteutuvaksi ja osa taas elää sitkeästi kuukaudesta ja vuodesta toiseen koskaa toteutumatta. Kolmosen ennakkoesittelyssä EA:n pääkonttorilla oli mielenkiintoista seurata, miten vielä varsin viime hetkessä peliin saatiin mukaan erilaisia ominaisuuksia ihan siksi, että pelivalmistaja ei vaan tosiaan ollut tullut ajatelleeksi, että ai, pelaajat haluaisivat tätä ja tätä, ja se selvisi vasta kun auditorio oli täynnä ympäri maailmaa sinne lennätettyjä pelaajia:D En enää muista, mitä ne sinällään kyllä aika pienet ominaisuudet olivat, mutta ne tosiaan lisättiin peliin ihan sen auditoriokeskustelun innoittamana (tosin olisi ne varmaan vakka päivityksen yhteydessä lisätty, koska olisi siitä pelaajilta tullut sanomista kunhan peli olisi julkaistu), vaikka paikalla tosiaan oli ihan niitä supertuottajia, jotka sitten olivat ihan öönä aakkosen laidassa että hitsi, miten tämmönen on voinut luiskahtaa ohi.

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Su Heinä 24, 2016 2:40 pm 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: Ma Tammi 04, 2016 1:59 pm
Viestit: 62
Mitä mietteitä taaperot teissä herättävät?
Taaperoiden puuttuminen on herättänyt vihaa ja keskustelua jo ennen kuin The Sims 4 ilmestyi, joten voitaisiin sanoa, että on kyse aika kulutetusta aiheesta. The Sims facebook sivun päivitysten kommenttiboxit ja ulkomaisten foorumit ovat silti etenkin viimeaikoina vaikuttaneet räjähtävänsä raivoisista kommenteista ja tähän vaikuttaa varmaan pitkälti se, että emme ole kuulleet vielä mitään kolmanneta lisäosasta.
Taaperoiden puuttumisen lisäksi oli muitakin ominaisuuksia, kuten uima-altaat, jotka aluksi puuttuivat, mutta lisättiin päivityksen mukana myöhemmin. EA on sanonut haluavansa toteuttaa taaperot kunnolla, mutta ilmeisesti emme ole koskaan saaneet virallista tietoa tulevatko taaperot koskaan ilahduttamaan ja kauhistuttamaan The Sims 4 peliä?

http://cdn.idigitaltimes.com/sites/idig ... unityi.png
Ulos syömään game packin myötä alkoi kuitenkin levitä spekulointia, että tuossa kuvassa näkyvän kokkipöydän nallekarhu ja tuttipullo olisivat viittaus taaperoihin. Nallekarhu on hyvinkin voinut olla viittaus myös lastenhuonekamalle, mutta tuttipullo tosiaan on herättänyt keskustelua. Vauvoja ei ole mahdollista ottaa mukaan ravintolaan ja ne ovat tällä hetkellä ainoa elämänvaihe, joita ruokitaan tuttipullolla.
https://m.flickr.com/#/photos/simsvip/2 ... 497367352/
Toisena sitten lastenhuonekamaa kamasetin ilmestyttyä tarkimmat ovat bonganneet lasten lelukirstussa olevan ksylofonin, joka on ollut ainoastaan taaperoiden käytössä The Sims 2 ja The Sims 3 pelissä.

EA ei ole vastannut tuttipulloa koskeviin kysymyksiin kuulemma ollenkaan ja eikö EA tunnetusti kuitenkin ole kieltänyt väärät huhut (esimerkiksi pihakamaa livestreamissa esittelijät sanoivat, ettei pihakamaa vihjaa vuodenaikoihin, kuten moni oli tästä kamasetistä olettanut)?

Oma mielipiteeni asiasta:
Itse uskon, että epätoivo voi ajaa pitkältikin yli tulkitsemaan asioita ja kun ihminen haluaa löytää piiloitettuja merkkejä niin niitä myös tulee löytymään. Tuttipullo herätti itse mielenkiintoni, sillä se tosiaankin on täysin sinne kuulumaton esine eikä sille ole mitään käyttöä. Ksylofoni on ehkä tunnetusti ollut taaperoiden lelu, mutta mielestäni sen kuitenkin voidaan katsoa kuuluvan lastenhuoneeseen.
Taaperot ovat kuitenkin iso puutos ja minulla on sellainen tunne, että jos EA aikoo korjata tämän niin sen aika alkaisi olla nyt käsillä. En tiedä ovatko nämä ''kätketyt vihjeet'' aitoja vai eivät, mutta uskon taaperoiden tekevän paluun ilmaisen päivityksen muodossa, mutta yhdistettynä jotenkin siihen sopivaan lisäosaan. Eli lisäosa ja päivitys tulisivat samaan aikaan ja lisäosa keskittyisi jotenkin sitten perheellä pelaamiseen.
Seuraava lisäosa tulee varmasti olemaan aika tärkeä pelin tulevaisuuden kannalta. Kaikkia pelaajia ei voi miellyttää, mutta en halua nähdä mille tasolle raivo repeää jos vuodenajat, lemmikit, yliopisto tai taaperot eivät liity siihen jotenkin (sillä ne ovat selkeästi eniten toivottuja aiheita lisäosille). Tietenkin on aina iso ryhmä joka haluaa ensiksi lemmikit ja sitten vuodenajat ja toinen ryhmä joka haluaa asian juuri toistepäin. Odotan tulevaisuutta tietyllä innolla ja kauhulla. :D

Kertokaa mietteitänne taaperoista, oletteko törmänneet itse erilaisiin vihjeisiin tai onko teillä omia teorioita niiden suhteen?


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Su Heinä 24, 2016 4:08 pm 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: To Syys 17, 2015 9:59 pm
Viestit: 87
Lainaa:
Itse uskon, että epätoivo voi ajaa pitkältikin yli tulkitsemaan asioita ja kun ihminen haluaa löytää piiloitettuja merkkejä niin niitä myös tulee löytymään.
Itse olen samaa mieltä, uskon näiden 'vihjeiden' olevan merkityksettömiä. Onhan tuttipullo omituinen Game packissa, johon se ei millään tavalla liity, mutta en usko sen vihjaavan taaperoihin.
Luulen, että taaperot tulevat peliin. Ei luulisi EA:n jättävän tätä niin kovasti toivottua ikävaihetta pois pelistä. En kuitenkaan usko, että se tulisi seuraavissa lisäreissä/päivityksissä.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Ma Heinä 25, 2016 11:17 am 
Poissa
Karvalakki
Karvalakki

Liittynyt: To Syys 17, 2015 3:26 pm
Viestit: 156
Sirkus/huvipuisto voisi olla mukava gameback... jos ei siitä riitä lisäriksi asti. (Niin kuin sirkusura ja huvipuiston pyöritys).


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Pe Heinä 29, 2016 8:46 am 
Poissa
Superaktiivi
Superaktiivi
Avatar

Liittynyt: La Syys 26, 2015 9:27 am
Viestit: 166
tajusin muuten et en oo huomannu kenenkään haluavan tulevaisuus lisäriä neloseen, eikö kukaan halua? Omasta mielestä tulevaisuus lisäri kolmosessa oli aivan mahtava ja hienosti toteutettu, useat omat simini muuttivat sinne ihan pysyvästi kun siellä pystyi käymään töissäkin<3

_________________
Kyllä se siitä.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Pe Elo 05, 2016 7:17 pm 
Poissa
Pajunkissa
Pajunkissa

Liittynyt: Su Syys 27, 2015 10:19 am
Viestit: 204
Meikä on kyllä sitä mieltä, että pelissä on tarkoituksella vihjeitä tulevista mahdollisista lisäreistä vaikka niistä kaikki eivät välttämättä toteudu. Kuitenkin esim. kolmosessa näitä oli paljon ja niistä aika moni toteutuikin. Ihan mielenkiintoista nähdä mikä on seuraava nelosen lisäri mahtaakaan olla...tällähetkellä sellainen olo, ettei oikein osaa veikata mitään. Koitin googlettaa kaikenlaista, mutta heikoin tuloksin :D. Toivottavasti kuullaan pian jotain, sillä edellisestä lisäristä on jo aikaa vierähtänyt.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Su Elo 28, 2016 2:29 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Pe Syys 25, 2015 11:01 pm
Viestit: 1726
Paikkakunta: PK-SEUTU
Kattelin Youtubesta monia spekulaatiovideoita, missä oli esitetty teorioita juurikin tästä taaperoiden mahdollisesta tulosta peliin. Tulisiko ne lisäosassa vai kaikille reilusti ilmaisessa päivityksessä? Mä itse henk. koht jaksan uskoa siihen, että tuotanto laittaisi taaperot lopulta peliin. Ne on kuitenkin niin iso ja merkittävä osa peliä. Toivossa on hyvä elää!

_________________
"those who don't
believe in magic,
will never find it."


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Huhut ja spekulaatiot
ViestiLähetetty: Ma Elo 29, 2016 12:36 am 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Lainaa:
Lainaa:
Itse uskon, että epätoivo voi ajaa pitkältikin yli tulkitsemaan asioita ja kun ihminen haluaa löytää piiloitettuja merkkejä niin niitä myös tulee löytymään.
Itse olen samaa mieltä, uskon näiden 'vihjeiden' olevan merkityksettömiä. Onhan tuttipullo omituinen Game packissa, johon se ei millään tavalla liity, mutta en usko sen vihjaavan taaperoihin.
Luulen, että taaperot tulevat peliin. Ei luulisi EA:n jättävän tätä niin kovasti toivottua ikävaihetta pois pelistä. En kuitenkaan usko, että se tulisi seuraavissa lisäreissä/päivityksissä.
Itse toivon kovasti, että taaperot tulisivat peliin, mutta olen samoilla linjoilla Seireenin ja Xaldinin kanssa: ylitulkintaa varmasti on tapahtunut, ja tapahtuu, mutta toistaalta kuten Saturnus sanoi, toivossa on hyvä elää!

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 42 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 3 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)