Radola - Radosims.comin foorumi

Kaikkea simsistä, ja paljon muutakin!
Tänään on Ti Tammi 19, 2021 1:01 am

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Tervetuloa Radolaan!

Näin pääset alkuun: Muista lukea säännöt | Apua, tunnukseni ei toimi! | Ehdota uudistuksia | Löydät Radolan myös Facebookista | Mikä on Radola?

TIEDOTUS:
Ylläpito on foorumin hiljentyneen ilmapiirin vuoksi päättänyt ryhtyä museoimistoimiin, joten poksi sekä kommentointi on asetettu pois päältä. Kiitos ymmärryksestänne!

Kuva


Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 20 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 Seuraava
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: La Loka 22, 2016 12:08 am 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Helsinkimiitissä muisteltiin pitkään ja hartaasti menneitä miittejä sekä monia muita Radolan sävyttämiä hetkiä - ja niitähän riittää, sillä onhan foorumi ollut olemassa jo vuodesta 2006! Huh heijaa! Siihen aikaan mahtuu paljon kokemuksia, yllätyksiä, muistoja ja muita mukavuuksia, olit sitten uusi naama tai vanha pie.... eeh vanha tuttu.

Mitä sinulla on erityisesti jäänyt mieleen Radolasta? Keskusteluja? Miittejä? Henkilöitä? Tilanteita? Hetkiä? Kisoja? Milloin? Missä? Miten? Miksi?

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ke Loka 26, 2016 9:26 am 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 9:10 pm
Viestit: 598
Paikkakunta: Helsinki
Mulle on jäänyt mieleen radolasta mm erilaiset kisat, kuten sun järkkäämä miss sims kisat, joista oli aina ilmo radosims.comissa. Lisäksi muistan sen kun pistit radosims.comissa keskustelualueen kokonaan pois kun hermostuit siellä palloileviin tapauksiin jotka eivät tuntuneet piittaavan säännöistä, joita oli kerrattava vähintään sata kertaa päivässä ja sittenkään ei mennyt jakeluun.

Vähän sitäkin keskustelu-aluetta on ikävä, koska siellä oli välillä aika hyviäkin keskusteluja, jos joitain älypäitä ja besserwissereitä ei lasketa lukuun. Ei, en puhunut sinusta. :D

Kisoista tuli mieleeni, että miksikäs nyt tämän uuden, tuoreen simsin aikana ei ole järjestetty yhtään kisaa? Itselleni tuli juuri parikin kisa-aihetta mieleeni, eikä niistä tarvi mitään biljoonan erkin palkintoa olla, ihan vaan joku kiva pikku titteli.

Ekaks ois tietty tyyliin joku mister/miss halloween ja toinen oli sellanen missä pitäs tehdä pari kuvaa annetusta biisistä tai annetun muusikon biiseistä vois tehdä vapaavalintaisesti. Lisäksi aattelin et kumpikin ois vaan sellasen 1-2 kierroksen mittaisia, ettei menis ikuisuutta ja että kaikilla neljällä simsversiolla sais osallistua, jos haluaa.
Pahoittelen, että änkesin tämän tähän väliin, mutta kuten sanoin, en parempaakaan rakoa löytänyt ja kisamuisteloista tuli tämä vain mieleeni.

Ai joo ja se miitti jäi mieleeni, mikä tais olla jopa mun ekoja ja mulla oli silloin mun iso (yhdestä golf paikasta ostettu) sateenvarjo mukana ja sinä rado tituleerasit että se on puolijoukkueteltta tms vastaavaa. Mä en ole unohtanut sitä ja se jaksaa aina välillä huvittaa mua. Mä vaan en kauheasti raijaa sitä isoa sontsaa mukana, kun se ei kuitenkaan ihan tuulenkestävä ole, enkä kovin mielelläni sitä halua hajottaa.

Ai joo nyt muistan boksikeskusteluista, siis wanhan entisen radolan ajoilta ja muistan sieltä muutaman ns. "vakkarinkin", Cyanide(tms vastaava) ja pari hänen hengenheimolaistaan, joiden nikit olen valitettavasti unhoittanut. Heillä oli välillä aika värikkäitä keskusteluita.

_________________
- Even the smallest person can change the course of the future
Caladriel


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: La Marras 05, 2016 10:14 am 
Poissa
Isompi aktiivi
Isompi aktiivi

Liittynyt: La Loka 10, 2015 11:30 am
Viestit: 58
Itselleni tulee eka mieleen ne kakkosen puolella olleet Hauskimmat ilmeet ja asennot-topicit mitkä oli satoja sivuja pitkiä. Muistan kun lueskelin niitä ja nauroin itteni kuoliaaksi :D Harmi että katosivat vanhan radolan mukana, siellä oli kyllä todellisia helmiä!

Toinen oli juurikin nuo kaikki kisat, en ikinä osallistunut mutta seurailin aina ihan innoissani :D Lisäksi lataamo kakkosen puolella oli kiva, sieltä latailin peliini aika paljonkin tavaraa :)


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: La Marras 05, 2016 10:59 am 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 6:25 pm
Viestit: 866
Paikkakunta: https://suoturve.net/korpi
ninnipinnin ladattavat kakkoseen<3
IHMISET<3
Hilbertille-video, joka oikeasti muutti mun käsitystä itestäni ja suhteistani ihmisiin
miitit ja miittaajat
tuplanimimerkkiläisten tuplanickien viestien manuaalinen poisto viestikerrallaan, (moi Desu, oot silti ihQ)
Latauspaikkalistat (kakkosen lista oli syy, miksi löysin alunperin Radolaan)


//Kisoista sen verran, että osallistujakato ei kannusta kisojen pitoon. Esim virallisella foorumilla http://forums.thesims.com/fi_FI/categor ... -kilpailut järjestetään silloin tällöin simppeleitä kisoja, osallistujia on ollut 2-3, eikä Radolan kisoissa osallistujia ollut vanhan Radolan loppuaikoina ees sitä vertaa...
////Yavannah, eikös palautetopic vois olla sopiva paikka antaa palautetta:D?

_________________
Kuva
Olisiko uuden foorumin aika: https://www.domi.fi

Tai Simsistä kiinnostuneille: https://suoturve.net/korpi


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ma Tammi 02, 2017 12:40 pm 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Oijoi, niin paljon muistoja!:) Tosiaan, Ninnipinnin ladattavat, jo ajalta ennen Radolaa - jo Sipsilän ajoilta! Ensimmäiset miitit missä porukka kiljui korvat lukkoon ja se vartija joka viskasi miittiporukan ulos City-Centeristä ja hehtaaritopsat ja poksisodat ja kaikkea ^^<3

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ma Tammi 02, 2017 5:41 pm 
Poissa
Iso Paha Moderaattori
Iso Paha Moderaattori
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 7:19 pm
Viestit: 63
Muistot, jotka on ihan pinnalla... Foorumin pystyttäminen ja Sohvander. Foorumi saatiin avattua, mutta alkuaikoina se ei ollut kovinkaan aktiivinen. Aktiivisuudesta huolen piti Sohvander, joka pommitti viestejä sinne tänne. Radolasta tuli kuin tulikin aktiivinen simssaajien paikka. Muistan myös ihanaakin ihanemmat Demi-hyökkäykset. Hieno ilta, satuin paikalle kun demiläiset nakkasivat jos minkäkin sortin spämmiä tulemaan. Ihan jäätävä hoppu poistamaan, bannaamaan ja nakkaamaan pihalle. Ja elettiin vielä vanhaa Radola-aikaa, jolloin kaikki piti tehdä manuaalisesti. Bannaus tapahtui varmaan viiden klikkauksen takaa.

Ja sitten nämä Radolaa kohdanneet ongelmat. Huhhei, moni olisi jo nakanut hommat roskiin ja alottanu oman elämän, mutta ei. Radola porskuttaa edelleen eteenpäin. Createphpbb:n loppuminen ja uusien omistajien tuomat muutokset. Saatiin päivitettyä Radola uudempaan versioonsa ja kaikki oli hyvin. Kunnes eräs hieno päivä kaikki vaan sammahti, mikään ei toiminut ja sivuille ei päässyt. Se johtui siitä, että tämä uusi omistaja päätti laittaa luukut kiinni. Kyllähän sitä aukeamista odotettiin muistaakseni useamman kuukauden, mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisat yhteydenotot palveluntarjoajaan osoittautui turhiksi. Ei siinä, Radon kanssa vähän mietitttiin vaihtoehtoja ja Rado tuli siihen päätökseen, että Radola laitetaan osaksi radosims.comia. Riskihän oli se, että kukaan ei enään rekisteröidy, koska foorumi alkoi periaatteessa nollasta. Käyttäjät luojan kiitos kuitenkin löysi paikalle. Mutta eihän se tietenkään ollut vielä siinä, tapahtui toinen pipau ja oli ongelmia radosimsin palveluntarjoajan kanssa ja plaah. Kaikki saatiin kuitenkin paikoilleen ja meno jatkuu!

(Huomasin juuri, että soomeksi kirjoittaminen vähän tökkii, mutta ei se mitään)

Monet vanhoista käyttäjistä on jatkanut elämäänsä ja kadonneet johonkin elämän pyörteisiin. Jotkin niistä on vielä facebookissa kaverina. Mutta messenger-aikana... Messengerissä oli ihan älyttömästi Radolalaisia ja ne ryhmäkeskustelut... Parhautta!

Ja mites ne Radolan aprillipilat? Radotipu Club? Hello Kittylä? Kuka muistaa?

Mutta elämä se on ottanut jo osansa minustakin, sillä täytyy sanoa, että en oikeasti muista paljoakaan asioita.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ma Tammi 02, 2017 8:12 pm 
Poissa
Superaktiivi
Superaktiivi
Avatar

Liittynyt: Su Syys 20, 2015 2:43 pm
Viestit: 147
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Mä muistan jotain taannoisia Tampere-, Turku- ja Helsinki miittejä, kai jostai vuodelta 2011-2012? :D Tampere-miiteis käytii aina siin samas Heses, mul on jossain ehk jotai ikivanhoi kuviiki viel sielt. Turussa oltiin jossain isossa kauppakeskukses (oisko ollu joku Koskikeskus?) suht pienel porukal ja siel mm. lakattii kynsii. Iteki päädyin jossain mielenhäiriössä (vaiko ryhmäpaineessa?) ottamaan sellaset vaik muuten koko kynsijuttu ei yhtään kiinnostanu :D Tuli kyllä ihan hienot. En enää muista tekijän nimimerkkiä mut hän oli yks näitä Radolan aktiivisia värkkäilijäihmisiä, ja oli hänel joskus joku legacykin.

Helsinki-miitissä Radokin pyörähti vähän ex-temporena, se oli hauska yllätys. En muista millon se oli, mut joku mielikuva et lähel mun kissan syntymäpäivää eli joskus heinäkuun puolivälin paikkeilla (17.7. kissan synttärit) :P Ainii, siel pelattii kans yhes välis Kampin vieressä ulkona pullonpyöritystä, Unique ja joku muu, en muista kuka, pyöri ja huus "poikarakkautta poikarakkautta!" XD Tästäki saattaa olla video.

_________________
Seuraat mua
minne menenkin,
äänettömin askelin


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ma Tammi 02, 2017 10:03 pm 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Lainaa:
Olin kerran radolamiitissä ja siellä vaan puhuttiin pahaa muista. 0/5
Muistuttaisin nyt damiskafiltteristä: kaikkea, mikä tulee tuon pinkin yksisarvisen suusta, ei kannata ottaa kirjaimellisesti - pikemminkin nurinpäin :D Näin 12 vuoden kokemuksella sanottuna ;D

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ti Tammi 03, 2017 10:30 am 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 9:10 pm
Viestit: 598
Paikkakunta: Helsinki
Ai niin, muistin vielä radolan irc chattailut. En nyt kaikkea, kun siellä ei koskaan ollu kovin montaa paikalla, silloin kun itse osuin linjoille.
Ei hitsit, mulla on ikävä wanhoja hyviä aikoja ja haluaisin niin päästä ajassa taaksepäin.

Lisäksi muistan keskustelualueen joka oli radosims.comissa ja jonka rado sitten pisti kiinni kun hermostui siihen etteivät siellä olleet henkilöt kunnioittaneet hänen toiveitaan, eivätkä toimineet sääntöjen mukaisesti.
Lisäksi muistan sen kuinka ainakan wanhaan radolaan vinkkailtiin niitä (yllättäen olivat aina aika tuoreita sivustoja) simsiin liittyviä kotimaisia sivustoja, jotka oli ihan suoraan kopsineet materiaalia radosimsistä. Vieläköhän noita copycat:eja löytyy? Muistan senkin, että vaikka asiasta ko sivustoille aina ilmaistiin asia, niin asianomainen ei vastannut vaan otti niin sanotusti aina jalat alle ja katos. Joskus katosi sivustokin mut muutamassa paikassahan jäi ne jutut olemaan.

Ai niin ja mikäs se yks sivusto oli, joka yritti ainakin olla kuin radola, mutta sitten se lätsähti ja radolalaiset pisti lopulta koko homman ihan ihanuus. En muista, että onko mulla enää linkkiäkään sinne sivulle, saati että onko se enää olemassakaan.

Näin niitä muistoja putkahtelee mieleen. :)

_________________
- Even the smallest person can change the course of the future
Caladriel


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ti Tammi 03, 2017 1:14 pm 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Lainaa:
Lainaa:
simsiin liittyviä kotimaisia sivustoja, jotka oli ihan suoraan kopsineet materiaalia radosimsistä. Vieläköhän noita copycat:eja löytyy?
En usko, että mikään sivusto tahtoisi kopioida nykyradolan "avataan pian" tekstiä.

Hitsi, jäin kiinni ;D

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ti Tammi 03, 2017 11:29 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 9:10 pm
Viestit: 598
Paikkakunta: Helsinki
No en oletakaan että kukaan sitä viestiä jaksaa kopsia ja olen kyllä tietoinen, ettei radosimsin se osio ole ollut pitkään aikaan käytössä. Mutta niitä wanhoja TS2 aikaisia ohjeita, vinkkeja yms kyllä kopsittiin kuvineen päivineen silloin aikoinaan, yrittämättäkään tehdä mitään ns kunnon työtä itse.
Nykyisin porukka taitaa pykätä juttunsa pystyyn facebookkiin tai tumblriin, twiittiin tai vastaavaan mestaan. Jotenkin on vähän kaikkialla foorumien suosio(olipa aihe mikä hyvänsä) laskenut kuin lehmän häntä. Kai se on noi mobiilijutut ja nopeat chattipaikat jotka kiinnostaa enemmän ja joissa saa paljon tykkäyksiä ja jossa ei kovin paljoa tarvi sanoa. Tai en tiedä, onhan noita syitä varmasti joka lähtöön, kuin on ihmisiäkin.

_________________
- Even the smallest person can change the course of the future
Caladriel


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: To Tammi 05, 2017 1:44 pm 
Poissa
Pikkuaktiivi
Pikkuaktiivi
Avatar

Liittynyt: Su Joulu 20, 2015 3:57 pm
Viestit: 15
Aaaaahh tätä topiikkia olenkin odotellut.

Rekisteröidyin radolaan keväällä 2006 nimimerkillä simsoap ja aktiivisimmillani olin ehkä 2006-2010, about siis yläasteaikani.

Ehkä parhaat - tai pahimmat - muistot liittyy poksiin (shoutbox) ja poksilaisiin eli radolan feimeihin, tai ainakin minä ja kaverini nimimerkillä rubiini katsottiin heitä ylöspäin. Poksilaisia taisi olla ainakin haili (jonka blogiakin luin), ameria ja mighteish. Minä ja rubiini ei kuuluttu tähän feimiryhmään, ja tästä outsidereydestä seurasi kauhea häröily ja spämmiminen poksissa ja muuallakin foorumilla. Etäinen muisto on kans siitä kun hengailtiin rubiinin kotona ja mighteish oli jostain saanut rubiinin ip-osoitteen käsiinsä ja paikansi meidät kartallta :D oltiin aivan jäässä kun tajuttiin et ei apua, nyt ne tietää missä me asutaan ja me ei voida enää häröillä rauhassa.

Silloista kichikoa (taisi olla moderaattori?) muistan ihailleeni ja ihmetelleeni tämän ircgalleriasivuja usein tyyliin et kuinka kukaan voi olla noin nätti :D

Erityisesti huvitin itseäni jatkuvalla tuplanimimerkkeilyllä ja viestienkeräilyllä. Yks pahin viestienkeräilytopiikkini taisi olla otsikolla "mikä on radolan osoite?" ja väitin topassa ihan tosissani että radolan osoite ei näy mulla osoiterivillä koska olin poistanut sivuhistorian. Nojoo.

Päheintä ehkä oli se kun sit vihdoin sain kerättyä tarpeeksi viestejä, olikohan se about 800, hyperaktiivititteliin. Se oli superia!

Tuplanimimerkkeily yms random häröily johtikin sit useisiin banneihin ja ip-estoihin. Muistelen hämärästi yksien bannien jälkeen (2008?) kirjoittaneeni päiväkirjaani jotain tyyliin "sain bannit radolaan. hiiteen rado mokoma *ops en osaakaan ilmaista itseäni likipitäenkään fiksusti*" En tiedä miten tää on jäänyt mun mieleeni näin selkeästi :D

Tälleen retrospektiivisesti haluisinkin pyytää anteeksi radolta ja modeilta mun ja rubiinin käyttäytymistä. Kuitenkin radola on mun muistoissani erittäin rakas ja mietin tätä foorumia suurella lämmöllä!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Su Tammi 08, 2017 5:30 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Pe Syys 25, 2015 11:01 pm
Viestit: 1726
Paikkakunta: PK-SEUTU
Hei ihan ässä topic tällänen! Mun muistot Radolasta on myös tietenkin vanhalta foorumilta ja muistelisin rekisteröityneeni joskus 2008(?) Olin jotain 13-vuotias ja muistan, että Radola oli mulle kun mikäkin Demin foorumi. Siis tänne piti tulla jakamaan kaikki surut ja murheet mitä nyt tuon ikäinen hormonikänneissään keksiikään. :D

_________________
"those who don't
believe in magic,
will never find it."


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Ti Tammi 24, 2017 2:29 pm 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Lainaa:
Aaaaahh tätä topiikkia olenkin odotellut.

Rekisteröidyin radolaan keväällä 2006 nimimerkillä simsoap ja aktiivisimmillani olin ehkä 2006-2010, about siis yläasteaikani.

Ehkä parhaat - tai pahimmat - muistot liittyy poksiin (shoutbox) ja poksilaisiin eli radolan feimeihin, tai ainakin minä ja kaverini nimimerkillä rubiini katsottiin heitä ylöspäin. Poksilaisia taisi olla ainakin haili (jonka blogiakin luin), ameria ja mighteish. Minä ja rubiini ei kuuluttu tähän feimiryhmään, ja tästä outsidereydestä seurasi kauhea häröily ja spämmiminen poksissa ja muuallakin foorumilla. Etäinen muisto on kans siitä kun hengailtiin rubiinin kotona ja mighteish oli jostain saanut rubiinin ip-osoitteen käsiinsä ja paikansi meidät kartallta :D oltiin aivan jäässä kun tajuttiin et ei apua, nyt ne tietää missä me asutaan ja me ei voida enää häröillä rauhassa.

Silloista kichikoa (taisi olla moderaattori?) muistan ihailleeni ja ihmetelleeni tämän ircgalleriasivuja usein tyyliin et kuinka kukaan voi olla noin nätti :D

Erityisesti huvitin itseäni jatkuvalla tuplanimimerkkeilyllä ja viestienkeräilyllä. Yks pahin viestienkeräilytopiikkini taisi olla otsikolla "mikä on radolan osoite?" ja väitin topassa ihan tosissani että radolan osoite ei näy mulla osoiterivillä koska olin poistanut sivuhistorian. Nojoo.

Päheintä ehkä oli se kun sit vihdoin sain kerättyä tarpeeksi viestejä, olikohan se about 800, hyperaktiivititteliin. Se oli superia!

Tuplanimimerkkeily yms random häröily johtikin sit useisiin banneihin ja ip-estoihin. Muistelen hämärästi yksien bannien jälkeen (2008?) kirjoittaneeni päiväkirjaani jotain tyyliin "sain bannit radolaan. hiiteen rado mokoma himputti" En tiedä miten tää on jäänyt mun mieleeni näin selkeästi :D

Tälleen retrospektiivisesti haluisinkin pyytää anteeksi radolta ja modeilta mun ja rubiinin käyttäytymistä. Kuitenkin radola on mun muistoissani erittäin rakas ja mietin tätä foorumia suurella lämmöllä!
Hajoilen täällä ihan kympillä :D En mennyt hiiteen, hihi! Oh, poksilaisuus, se oli jotain se ja minä olin vieressä että mitä, mitä, mitä, mitä, mistä nuo puhuu (samoihin aikoihin minulle selvisi mitä "suosittu" oikeasti tarkoittaa, siis yläastetermeillä ;D Ja se oli myös aikaa jolloin vuoden ajattelin että "emovaatteet" tarkoittaa "äitivaatteita"!).

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Radolamuistoja
ViestiLähetetty: Su Helmi 12, 2017 9:30 am 
Poissa
Pikkuaktiivi
Pikkuaktiivi
Avatar

Liittynyt: Pe Kesä 10, 2016 4:59 pm
Viestit: 23
Paikkakunta: Oulu
Oi, Radolan muistot. Niiden takiahan tänne tuli palattuakin. :D Rekisteröidyin vanhaan Radolaan muistaakseni vuonna 2008, jolloin olin 14-vuotias, ja aktiivisin aika oli välillä 2008-2010. Sen jälkeen satunnaisia käyntejä. Ihmiset olivat kyllä tämän foorumin paras anti. <3 Miiteissä en käynyt, koska asuin (ja asun edelleen) suhteellisen kaukana miittipaikoista ja olin sen verran nuori, ettei minua olisi sellaisen takia päästetty lähtemään toiselle puolelle Suomea.

Sain aina apua pelin kanssa ilmenneisiin ongelmiin, vaikka suurimmat ongelmat johtuivatkin tietokoneeni vanhasta iästä. :D Muutenkin opin Radolan kautta vaikka mitä kikkoja pelin toiminnan parantamiseen ja tietokoneen kanssa tappeluun. Kisatkin ovat jääneet hyvin mieleen ja järjestin itsekin niitä pari. Yksi lempitopiceistani oli ehdottomasti Kerro, mitä edellisessä kuvassa tapahtuu.

_________________
"Jos olisi niin, sama se. Ja jos olisi niin, voisi olla niin.
Mutta koska kumminkaan ei ole niin, niin ei sitten ole niin. Tämä on loogista."
- Tittelityy (Liisan seikkailut peilimaassa)


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 20 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)