Radola - Radosims.comin foorumi
http://radosims.com/radola/

Arvonimistä
http://radosims.com/radola/viewtopic.php?f=45&t=57
Sivu 1/1

Julkaisija:  rado [ Ma Syys 21, 2015 2:43 pm ]
Viestin otsikko:  Arvonimistä

Radolassa on monenlaisia arvonimiä, eli pieniä hauskoja kuvakkeita nimineen, jotka näkyvät viestien vasemmassa laidassa, siinä avattaren eli käyttäjän profiilikuvan alla, nimimerkin yllä. Edelleen kartalla? Hyvä!
Arvonimistä on muutama erilainen sarja, jotka on tässä esitelty:

1. Ylläpidon arvonimet
Ylläpidon jäsenet tunnistat monestakin asiasta, mutta viimeistään näistä ihkuita radotipun somistamista titteleistä.
KuvaTämä pinkkiä hiilihankoa ja vinksalleen mennyttä kruunua kantava tipu on Ison Pahan Adminin, eli foorumin ylläpitäjän radon tunnus.
KuvaTämä hiilihangoitettu, mutta kruunuton tipu puolestaan on Ison Pahan Moderaattorin tunnus, eli foorumin valvojan tunnus.


2. Viestimääräarvonimet
Näitä ropsahtelee jokaiselle Radolan käyttäjälle, ja ovat riippuvaisi siitä, montako viestiä arvonimen kantaja on foorumille kirjoittanut. Nämä eivät kuvaa minkäänsortin nokkimisjärjestystä, eikä viestimäärä tahikka viestimääräarvonimi millään muullakaan tapaa kuvaa käyttäjän upeutta, mahtavuutta, mestrarillisuutta tai hyvää letunpaistotaitoa, vaan nämä ovat yksinomaan leikkimielisiä mittareita.
Kuva Tästä se alkaa, tämä on "Miniaktiivi", ja tämä näkyy heillä, joilla viestejä ei ole plakkarissa yhtään tai lähemmäs yhtään
Kuva Tämä seuraa Miniaktiivia, ja on "Pikkuaktiivi", ja ilmestyy näkyviin, kun viestimäärä on hitusen noussut
Kuva Tässä on "Isompi aktiivi"
Kuva"Superaktiivi"
Kuva Viimein "Hyperaktiivi"
Viestimäärärajat ovat Suuri ja Vakava salaisuus joten niitä emme kerro, ja siellä saattaa olla pieniä ylläreitä matkalla...


3. Palkintoarvonimet
Palkintoarvonimiä myönnetään kahdesta eri syystä. Joko erinomaisesta, yleishyödyllisestä käytöksestä Radolassa, tai jonkin kisan/yllätyksen voitosta. Palkintoarvonimet ovat usein voimassa vain tietyn aikaa, vaikkapa pari viikkoa.
Käytöksestä myönnettävät arvonimet ovat:
Kuva "Hanipuppeli", on jotain, jota voi saada kun on tehnyt jotain tosi kivaa ja ihkua Radolassa.
Kuva "Kultsipuppelin" voi saada jos on tehnyt jotain vielä kivempaa ja ihkumpaa Radolassa!
Palkintoarvonimet puolestaan ovat värillisiä ruusukkeita kuin heppakisoissa konsanaan. Ne ovat keskenään muuten identtisiä, mutta värit vaihtuvat. Ne näyttävät tältä:
Kuva ja koska palkintoarvonimiä voi olla vaikka sun mitä, ei tähän perään ole pistää mitään yksinkertaista selitystä.


4. Ostettu tukiarvonimi
Radolan ylläpito on kallista, ei siksi, että ylläpito mässäilisi kaviaarilla ja shampanjalla, vaan siksi, että kaikenmaailman tekniset vipstaakit sivutilasta muihin vaativat pääomaa. Tätä varten on olemassa ostettava titteli, jonka voi rahaa vastaan lunastaa käyttöönsä ja siten taloudellisesti tukea Radolaa ja sen olemassaoloa.
Kuva "Tipuntukija" -arvonimi näyttää tältä, ja sen saa omakseen 2 eurolla kuukaudessa. Tämä, tahikka muut tuet, joita Radolalle haluaa antaa, onnistuu PayPalin kautta laittamalla maksusuorite menemään kohti hilbertti(a)windowslive.com osoitetta.


Kaikki ylläolevat arvonimet on piirretty ja luotu vain Radolan arvonimisysteemiä varten, joten niiden käyttö muissa yhteyksissä ilman Ison Pahan Adminin lupaa on ehdottomasti kielletty. Samoin on kiellettyä käyttää niiden osia avattareissaan, allekirjoituksissaan, tahikka muissa graafisissa symboleissa, jotka foorumilla näkyvät. Röyh.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/