Radola - Radosims.comin foorumi
http://radosims.com/radola/

Sims 2 asennus W10:lle
http://radosims.com/radola/viewtopic.php?f=21&t=462
Sivu 1/1

Julkaisija:  pinqhuska [ Pe Huhti 14, 2017 2:57 pm ]
Viestin otsikko:  Sims 2 asennus W10:lle

Heipähei, mulla on tällä kertaa sellanen ongelma, että hommasin TS2 (fyysisen version) pitkästä aikaa moneen vuoteen ja haluaisin sen uudelle läppärille jossa on Windows 10. Siitä vaan ei tuu mitään. Ensinnäkään mitään ei tapahdu kun laitan CD 1 levyasemaan, mutta kun mitään ei tapahdu myöskään kun yritän manuaalisesti avata joko AutoRun tai setup -tiedostoja. Oon yrittäny "run them as administrator" sekä vaihtanut compatibility modea windows XP service pack 2:seen (eräässä ohjeessa käskettiin tehdä tämä). Asennukseen asti en pääse missään vaiheessa. Kun klikkaan AutoRunia, tulee se tyypillinen ilmoitus "do you want this application to do changes to your computer" tms, mutta sen jälkeen ei tapahdu yhtään mitään. Joskus kone ilmottelee randomisti "This app can't run on your computer".

Ite pelissä ei oo vikaa, koska asennan sitä just tällä hetkellä vanhalle XP-läppärille ongelmitta.

Oon googlettanu ja googlettanu mutta tuloksetta. Kellään ei tunnu olevan tätä ongelmaa ku mulla, että en pääse ees asennukseen asti. Monella näytti olevan ongelmia vasta asennuksen aikana tai lisäosia asentaessa.

En enää tiiä yhtään mitä kokeilla, joten viimenen oljenkorsi on kysyä täältä. :D Pitäiskö mun nyt vaan uskoa, että mun kone on liian uusi TS2:lle? Ärsyttää vaan ku niin moni muu on tuntunu saaneen sen toimimaan. Ei mun maailma ehkä kaadu jos en just tällä koneella saa tätä pelattua sitä kun vanhakin on vielä elossa, mutta ois se kiva.

Julkaisija:  pinqhuska [ La Huhti 15, 2017 11:53 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

Voi olla, harmi että se jäi multa hankkimatta sillon ku sen sai ilmaseks. :(

Julkaisija:  Hilbert [ Su Huhti 16, 2017 11:00 am ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

Pistäpä anelu EA:n asiakaspalveluchatissa pelistä! Ainakin valtaosa kiltistipyytäneistä on saanut koodin Ultimate Collectioniin, vähintäänkin jos on jotain Sims-pelejä Originissa.

Julkaisija:  tinosaurus [ Su Huhti 16, 2017 5:56 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

Lainaa:
Pistäpä anelu EA:n asiakaspalveluchatissa pelistä! Ainakin valtaosa kiltistipyytäneistä on saanut koodin Ultimate Collectioniin, vähintäänkin jos on jotain Sims-pelejä Originissa.
Missäs se EA:n asiakaspalveluchat on, nim. on itsellänikin ollut samaa ongelmaa kuin keskustelun aloittajalla

Julkaisija:  Hilbert [ Su Huhti 16, 2017 6:29 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

En oo ite koskaan ottanut yhteyttä, mutta https://help.ea.com/fi/the-sims/the-sims-2/ tuo näyttäisi oikealta.

Julkaisija:  pinqhuska [ Ti Huhti 18, 2017 12:03 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

Uuu, pitää kokeilla. Kuulinki tosta että jotkut on saaneet pyytämällä :)

// eikö tuolla tosiaan voi pyytää apua mitenkää muuten ku soittamalla, mitä ihmettä :D pelkään soittamista sen verran et taitaa jäädä ultimate collection saamatta. pöh :D

//ai hilbert puhuki asiakaspalveluchatista, en kyllä löytäny sellasta mut pitääpä kattoa uudestaan

Julkaisija:  Hilbert [ Ti Huhti 18, 2017 2:26 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

http://answers.ea.com/t5/FIFA-13/How-do ... -p/1197868 googlailulla löytyi tommonen vastaus nopsaan, tokassa postauksessa ohjeet ja linkki. Käsittääkseni englanniksi pitää toimia siis.

Julkaisija:  Cami [ Pe Touko 26, 2017 9:36 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

Otin itse juuri tänään yhteyttä EA'n asiakaspalveluchattiin ja he lisäsivät tililleni ultimate collectionin. Heille piti ottaa todisteeksi kuva pelin kansista ja heidän antamastaan numerosarjasta ja homma oli sillä selvä. Nyt odottelen, että kakkonen asentuu.

Julkaisija:  d3saun [ Pe Heinä 14, 2017 1:20 am ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

Itsekin sain Ultimate Collectionin kun otin yhteyttä tsättiin. Ei tosiaan enää toimi levyt vaikka kikkailin sen verran, mitä netistä olin kattonut. Peli ei suostunut aukeamaan ja sai koko koneen jäätymään. Eli kyllä ne antaa sen koodin, sun pitää vaan todistaa että omistat pelin jo fyysisenä. Itseltä kysyttiin rekkauskoodia, ja sitten kuvaa levystä, ja sitten oliko pelikannesta, sekä lappu, jossa päiväys, nimi ja mikä aiheen numero oli. (Eli siis antavat numerosarjan, joka pitää kirjoittaa.)

Sitten sen sain.

Julkaisija:  simcat [ Pe Heinä 14, 2017 4:02 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Sims 2 asennus W10:lle

Kuulostaapa monimutkaiselta :D Itse kun toissatalvena tsätin kautta hankin UC:n niin riitti ihan se sarjanumero ja sit muistaakseni piti vastata johonkin kysymykseen.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/