Radola - Radosims.comin foorumi
http://radosims.com/radola/

Lempi Sims 2 lisäosa?
http://radosims.com/radola/viewtopic.php?f=19&t=29
Sivu 1/3

Julkaisija:  Nekku [ To Syys 17, 2015 2:51 pm ]
Viestin otsikko:  Lempi Sims 2 lisäosa?

Olin tehnyt tämän tapaisen aiheen joskus, mutta Radolan kaatumisen takia aihe katosi. Joten päätin herättää tämän aiheen takaisin.

Eli mikä on lempi Sims 2 lisäosasi? Monesko lisäosa se oli ja mikä siinä on kaikkein parasta? Saitko sen lahjaksi vai ostitko sen kaupasta?

Oma lempparini on Lemmikkielämää. Sain sen peruspelin kanssa. Lemmikkielämässä on ihana tunnelma, ja ne yhteiaäsötontit on ihan parhaita! Lemmikit on ihania ja musiikki täydellistä!

Silloin kun asensin sen ensimmäistä kertaa, menetin hermoni, kun simit näyttivät valkoisilta! Onneksi ongelma ratkeni:)

Julkaisija:  rado [ To Syys 17, 2015 3:19 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Minä olen jostain kumman syystä aina pitänyt kovasti Yöelämää -lisäosasta. En osaa sanoa täysin varmasti, miksi, mutta epäilen, että sillä on tekemistä sen kanssa, että tuo nimenomainen lisäosa tuo paljon uutta pientä pelaamista.

Julkaisija:  Seireeni [ To Syys 17, 2015 10:01 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Lemppari on Vuodenajat tai Vapaa-Aika koska rakastan harrastuksia ja reliastisia vuodenaikoja sekä niiden antamia touhuja <3

Julkaisija:  my90 [ Pe Syys 18, 2015 10:55 am ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Vuodenajat ja yöelämää ovat minun lempparit. Enempää en oikein sit osaakkaan asiaa perustella :D No tuo realismi on yks, miksi tykkään vuodenajat-lisäristä

Julkaisija:  Sabrina [ Pe Syys 18, 2015 12:07 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Vuodenajat, eipä siitä paljoa muuta iloa mun käytössä ole kuin juuri tuo realismi. Yliopistoa sekä vihaan että rakastan, yleensä se pelaaminen on tosi puuduttavaa ja oon ladannu modit lyhentämään opiskeluaikaa. Silti se tuo sellasen kivan ulottuvuuden siihen teinin ja aikusen väliin.

Julkaisija:  susqi [ Pe Syys 18, 2015 5:26 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Hmm... Lemmikkielämää tai Yöelämää.
Lemmikkielämää koska koirat ja kissat tuli siinä <3 Sekä ne muut pien eläimet. Mun siskoni aikoinaan poltti mulle tän lisärin ja nyt vihdoin ja viimein sain sen ostettua ihan oikeena CD-levynä :D

Yöelämää siksi kun siinä tuli Simeille omat autot. Tämä oli mun ensimmäinen The Sims 2 lisäosa! Ja yllätys, yllätys poltettuna :D Mutta omistan nykyään ihan oikeena CD-levynä =)

Vuodenajatki lisäri on ihan hyvä! Kaikki The Sims 2:sen lisärit on hyviä! Heh

Julkaisija:  tinka [ Pe Syys 18, 2015 5:54 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Vuodenajat varmaan. Tykkään mehupuristimesta ja puutarhanhoidosta. Yliopisto on toinen lempilisäosa.

Julkaisija:  Nekku [ La Syys 19, 2015 3:49 am ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Vuodenajat ja yöelämä taitaa olla ne suosituimmat:)

Julkaisija:  Larjus [ La Syys 19, 2015 11:14 am ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Mä en osaa sanoa, koska rakastan kaikkia lisäreitä. Mutta en juurikaan ole pelannut Simsiä koneella ilman Vuodenaikoja, joten mulla on siihen erityisen kiinteä suhde. Ehkä se on se mun lemppari, en oikein tiedä :D

Julkaisija:  Fanga [ Su Syys 20, 2015 3:52 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Lemmikit, Vuodenajat tai Yliopisto.
Lemmikit on jotenki nostalginen ku se oli eka lisäosa jonka asensin (ei ollu tosin oma, vaan kaverilta lainattu alkuvaiheessa, nykyään kyllä omanakin). Koirat ja kissat on kiva lisä perheisiin, niilläki on kiva luoda sukupuita. Linnut menettelee viel, mamstereista en oikee tykkää.
Vuodenajat on sopivan realistinen, ne vaikuttaa kivasti hahmojen elämään. Yliopisto on toki pitkä, mut ei must liian pitkä, kyl sen jaksaa. Kännykät on hauska lisä, ja niil kursseil on usein hauskoi nimii :D

Julkaisija:  simcat [ Ma Syys 21, 2015 12:15 am ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Yöelämä ja Vuodenajat on sellaisia, joita ilman voisi olla todella tylsää pelata. Lempi lisärikseni nimeän kuitenkin Lemmikit, koska mun simeillä on lähestulkoon aina kissoja tai koiria ja en kertakaikkiaan voisi kuvitella ettei pelissäni olisi lemmikkieläimiä!

Julkaisija:  Allo [ La Loka 03, 2015 7:49 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Aikanaan omat suosikit oli toi yliopisto ja vapaa-aika.

Julkaisija:  MiWa [ La Loka 03, 2015 8:42 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Huhhuh, vaikea kysymys. Kaikissa kakkosen lisäreissä on jotain sellaista, jota ilman ei enää voisi kuvitellakaan pelaavansa. Mutta Vuodenajat oli erittäin mieluinen lisäri, koska pääsi tekemään kaikkea kivaa pientä kuten (rulla)luistelemaan, peuhaamaan lehdissä, lätäköissä ja lumessa ja silittelemään pingua. Tykkäsin myös Yöelämäästä ja Matkoilla-lisäristä. YE:stä koska vampyyrit ja autot, ja Matkoillasta (:D) koska niissä matkakohteissa oli kaikkea kivaa johon tutustua. Ja tietty ne ainoastaan karttojen avulla löydetyt piilotontit.

Julkaisija:  minni [ Su Loka 04, 2015 11:35 am ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Hm, varmaan Vuodenajat ja Vapaa-aika on olleet yksiä lempilisäreitä(pohdin pitkään niiden väliä, kumman ostan ensiksi..) Yöelämää mulla ei itellä ollut ennen tota UC:tä, se tais olla kaverin Deluxelta vai mikä se oli se kokoelma asennettuna joten siihen ei oo ollut niin semmosta sidettä.

Julkaisija:  miumau [ Ke Loka 07, 2015 12:41 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Lempi Sims 2 lisäosa?

Tämä on kyllä todella vaikea kysymys! :D Kakkosen lemppari-lisäri on varmaan Yöelämää tai Vuodenajat. Tykkään kyllä kovasti kaikista, eikä ilman niitä osaisi enää pelatakkaan. Nuo kaksi ovat lemppareita siksi, että taisivat olla ihan ekat lisärit, jotka omistin itse. Niissä on myös jotain hyvin nostalgista.

-miumau

Sivu 1/3 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/