Radola - Radosims.comin foorumi

Kaikkea simsistä, ja paljon muutakin!
Tänään on Ti Heinä 14, 2020 11:50 am

Kaikki ajat ovat UTC+03:00


Tervetuloa Radolaan!

Näin pääset alkuun: Muista lukea säännöt | Apua, tunnukseni ei toimi! | Ehdota uudistuksia | Löydät Radolan myös Facebookista | Mikä on Radola?

TIEDOTUS:
Ylläpito on foorumin hiljentyneen ilmapiirin vuoksi päättänyt ryhtyä museoimistoimiin, joten poksi sekä kommentointi on asetettu pois päältä. Kiitos ymmärryksestänne!

Kuva


Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: TS3: Apocalypse Haaste
ViestiLähetetty: La Syys 17, 2016 3:01 pm 
Poissa
Tuisku
Tuisku
Avatar

Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:29 pm
Viestit: 9
Paikkakunta: Turku
Itse en ole haastetta suunnitellut tai kirjoittanut, olen vain suomentanut. Kaikki kunnia siis haasteen tekijälle. Haasteen suomensin tältä sivulta. http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Jos on jokin sääntö jota et ymmärrä, kysy. Ymmärrän sen varmasti, kun haasteen olen suomentanut. Suomennos saattaa olla jossain kohtia kökköä ja sanakirja jouduttu käyttää reippaasti. Jostain kohtaa olen jättänyt jotakin suomentamatta. Olen siitä kuitenkin kertonut. Ne liittyvät tiettyihin lisäosiin joita en omista.
Jos on jokin kohta mitä et voi suorittaa, esim. Sinun pitää suorittaa jokin työ jotta saat rajoitteen poistettua. Älä ota sitä huomioon. Valitse tilalle, vaikka jokin toinen työ. Jos haluat suomentaa ne kohdat jotka olen jättänyt suomentamatta. Suomenna vain ja laita aiheeseen viesti jossa olet suomentanut. Jos on jotain kummaa, niin ilmoita. Olen jättänyt kaiken ylimääräisen löpinat ja tarinat suomentamatta paitsi tämä alkutarina. thesims3.com sivulta löytyy pelaajien tekemiä maailmoja tähän haasteeseen.Tarina

Viikkojen ajan Twinbrookin toimivalta yritti peittää mitä kaupungin viemärisysteemi oli tehnyt suolle. Alkuperäiset kaupunkisuunnittelijat hutiloivat ja halusivat saada rahaa omiin taskuihinsa. He pihistelivät rakennuksien asianmukaisten jäteveden talteenoton kanssa ja vain siirsivät kaiken jäteveden suolle. Vuosien ajan simit ottivat kylpyjä ja pesivät tiskejä, tuloksena oli, että massiiviset määrät saippuaa joutui herkkään ekosysteemiin. Maa ja vesi tulivat kylläiseksi siitä. Tämä tuhosi luontoa. Kaikki kompostoitu roska, vanhat lehdet ja kalat tuottivat paljon metaania ja muita suokaasuja joka kerääntyi saasteeksi.
Tämä ei olisi ollut ongelma, mutta suo oli kylläinen saippualle ja saippuan sekä saasteen takia muodostui kaasua joka oli kerääntynyt kuplien sisälle. Eräänä päivänä kaasun määrä rikkoi valtavan kuplan pinnan. Kun kuplat tulivat tarpeeksi täyteen kaasusta ne räjähtivät. Kuplista tullut myrkkykaasu haihtui ilmakehään. Muodostunut isku tuhosi alueen ydinvoimalat, aiheuttaen tapahtumasarjan alueella. Lähettäen simkunnan, kuten tiedämme takaisin pimeille ajoille ja jättäen maan palanneeksi ja hedemättömäksi. Kaikki elämä tuhansien mailien alueella tuhoutui.
Olet ollut onnekas. Onnistuit pakenemaan luonnonmullistukselta koska olit sillä aikaa poissa alueelta. Kun palasit kotiin Vihreä Risti lentokentällä ohjeisti sinut lähimmälle alueelle jossa avustustyöntekijät olivat, jos halusit palata sinne joka oli joskus kotisi. Et tiennyt miten reagoida, mutta lähdit vaeltamaan kunnes löysit tämän suojapaikan. Lohduton paikka jossa simkunta voi rakentaa itsensä uudelleen. Jos olet tarpeeksi vahva, jos olet tarpeksi sitoutunut, voit johtaa avustustyöntekijöitä.


Aloittaminen

Lue läpi KAIKKI säännöt ennekuin aloitat haasteen. Kaikki on kerrottu jossakin. Kansainväliset säännöt määräävät perheesi perustamista aina haasteen loppuun saakka. Lisäosien säännöt ovat käytössä, mikäli omistat sen lisäosan. Kategoria säännöt hallitsevat kaikkia rajoitteita läpi haasteen.


Valmista naapurustosi

Valitse mikä tahansa EA:n tekemä maailma tai mikä tahansa aavikko tai maailmanloppu tyylinen pelaajien tekemä maailma. Ennen kuin luot simisi, varmista että sinulla on tontti ja naapurusto minne voi muuttaa. Katso tämä lista sallituista ”jäniksenkoloista” (yhteisötontti jonne ei pääse itse sisälle) ja avaa yhteisötontit naapurustosasi ennen kuin aloitat.
Jos sinun naapurustosi ei ole asutettu, laita 30 perhettä ympäri kaupunkia asuntoihin.
Sinun täytyy laittaa satunnaiset piirteet näille simeille ja valitse yksi elämänhaaveista joita ehdotetaan. On suositeltua tehdä perheitä jossa on eri ikäisiä.
Jos omistat Supernatural lisäosan, katso siihen liittyvät säännöt simien yliluonnollisuudesta.
Jos sinun naapurustosi on asutettu, sinulla voi olla maksimissaan 30 perhettä asuinnoissaan ympäri aluetta, omaasi ei lasketa tähän mukaan. Säännöt luodessa uusia perheitä ovat samat kuin ne ovat ei asutetulle naapurustolle. (katso ylempää)
Sijoita kaikki työpaikat naapurustoosi lisäosiesi mukaan, jotta sinulla on kaikki uramahdollisuukset avoinna.
Me todellakin suosittelemme hajoittamaan koulu/stadium yhdistelmän, jos naapurustossasi on sellainen. Siellä on bugi joka aiheuttaa, että simisi häviää kaikki ottelut aina. Tämä tekee urheilu-uran vaikeaksi.
Sinä voit määrittää simisi sallitun alueen haasteen alussa. Sallitulla alueella voi olla ainoastaan tontteja jossa voit vierailla ennen kuin Armeijan rajoitukset on poistettu. Siellä voi ola vain, 3 naapuria, 1 ”kaninkolo”, suurpuito ja yhteisötontti joka ei ole puisto. Jos tonttisi läheisyydessä ei ole naapurustoja, voit laittaa 3kpl 30x30 tai pienempiä tontteja lähelle. Ne voivat olla osa salittua aluetta, mutta ei tarvitse.
Suurpuiston täytyy noudattaa sääntöjä jotka ovat alempana.
Sim voi vierailla kolmessa napurissa ja suurpuistossa sallittuina tunteita. Sim voi vierailla ”kaninkolossa” sallittuina aikoina ja ihan millon vaan, kun rajoitteet on poistettu. Sim voi vierailla tontilla joka ei ole puisto sallittuina aikoina ja ihan milloin vaan, kun rajoitteet on poistettu.


Sallittu alue esimerkki Sunset valleylle

Asuintalot: Poikamies talo(?), Langerak house(?), Sinkkuäitien talo
Suurpuisto: Se suuri keskuspuisto keskellä kaipunkia
”Kaninkolo”: Kaupungintalo
Tontti joka ei ole puisto: Kirjasto


Suurpuiston valmistaminen

Yhteisötonttia sinun läheisyydessäsi naapurustossa voi käyttää hyväksi tai käyttää paikkana missä tapaa toisia simejä. Minkä tyyppinen tahansa tämä tontti on, sinun täytyy muuttaa se muokkaa naapurustoa tilassa Suurpuistoksi.
Jos siellä on jo valmiiksi yhteisötontti kotisi läheisyydessä, muokkaa se sääntöjen mukaisesti, jotka ovat alempana. Jos ei ole yhteisötonttia valmiiksi kotisi läheisyydessä, sijoita 40x40 tai pienempi tontti kotisi läheisyyteen. Luokittele se Suurpuistoksi ja laita sinne ne asiat mitkä on sallittu listassa mikä on alempana.

Sallittu:
1 Shakkipöytä tuolineen
1 hevosenkenkä kenttä
1 Tikkataulu
1 Nallekarhhu
Halvat pöydät ja tuolit (ei väliä kuinka paljon)
Puistonpenkit (ei väliä kuinka paljon)
1 julkinen vessa (ei voi olla kokonan ympäröity seinillä)
Säältä suojaava alue (ei voi olla kokonaan ympäröity seinillä)

Ei sallittu
Sinulla ei voi olla yhtään seinämateriaalia (tapetit, maalit,...) seinissä
Kirjahyllyt
Radiot ja kuntovälineet
Lelulaatikot, ksylofonit, palikkapeli, puuhapöytä tai muita lasten leikkujuttuja paitsi nallekarhu
Grillit, takat, nuotiot
Pesuallas
Mitä tahansa mikä on rajoitettu haasteen alussa voidan lisätä Suurpuistoon, kun rajoitteen sitä kohtaan on poistettu.

Voit poistaa koko naapurustosta koristeet, puut, pensaat ja kukat jos haluat, mutta sinun ei ole pakko tehdä sitä. Riittää että teeskentelet, että kaikki vihreä on myrkyllistä niin kauan kuin Luonnontutkija rajoitteet on poistettu.


Valitse sinun oma tonttisi

Valitse suurin ja tyhjä asuintontti kooltaan 40x40 ja 64x64 väliltä. Jos sinulla on ongelmia lagimisen kanssa, voit ottaa niin ison tontin kuin pelisi kestää.
Voit siirtää asioita ympäri naapurustoa saadaksesi suurimman tontin saataville ja sijoittaaksesi sallitun alueen tontit lähelle omaasi, jotta voit kävellä sinne. Kun kerran laitat simisi tontillesi, et voi muuttaa simiäsi toisele tontille.
64x64 tontit maksavat 8192 simoleonia ja sinulle jää 8308 simoleonia. Jos valitset pienemmän tontin sinun täytyy muuttaa varat 8308 simoleoniiin. Voit käyttää testingcheatsEnabled true koodia ja sitten familyfunds koodia saadakset varat 8308 simoleoniin. Varmista, että tontillasi ei ole puita, pensaita, kukkia tai kiviä ja maa on multaa tai hiekkaa.

Luo simisi

Sinun simisi voi valita uransa luomisen jälkeen. Simisi aloittaa nuorena aikuisena. Aloittajasi on nainen. Simisi voi työskennellä omassa talossaan. Edut ja haitat vaikuttavat pisteisiisi. Siis juttuja jotka vaikuttavat normaaleihin sääntöihin. Valitse ne nyt. Jos olet valinnut edun ”Mitä haluat olla isona”?, valitse työ heti heittämällä noppaa (alempana). Muussa tapauksessa teet sen vasta simin luonnin jälkeen ja et voi vaikuttaa luonteenpiirteisiin.


Luo simisi CAS tilassa

Katso edut ja haitat. Similläsi voi olla mikä tahansa Elämänhaave ja luonteenpiirteet. Ei ole mitään väliä miltä simisi näyttää. Jos teet yliluonnollisen simin katso Supernatural säännöt.

Työ

Jos lähetit simisi yliopistoon, valitse ura vasta yliopiston jälkeen. Heitä noppaa ja valitse nopan silmäluvun mukaan työ.
1 Armeija, Lääketiede, Entertainment(?)
2 Paha, Urheilu, Arkkitehti
3 Opetus, Tiede, Pelaaja
4 Yksityisetsivä, Jornalisti, Yliluonnollinen
5 Mestarivaras, Bisnes, Politiikka


Rakenna talo

Merkitse 8x8 kokoinen alue mihin rakennat talosi. Et saa rakentaa tämän alueen ulkopuolelle. Kun olet kerran alueen valinnut ja rakentanut. Et voi vaihtaa sitä joten valitse viisaasti. Aloitus simisi talo on joko rakennettu puutolpille, kiviperustukselle tai maan alle. Et saa laittaa seiniä tai laittiaa suoraan maahan.
Talossasi saa olla maksimissaan 5 kerrosta. Sinulla saa olla myös kellareita, mutta muista raja. Parkkipaikat saa laittaa maahan. Kuitenkin maksimissaan saa olla 4 tasoa kellaria maan alle ja 5 kerrosta korkea talo. Muista raja 5 kerrosta. Katolle ei saa laittaa mitään. Roskalaatikko ja postiluukku saa olla maantasolla.
Sinulla on yleinen raja esineen hintoihin. Esine saa maksaa maksimissaan 1000 simoleonia. Jotkut esineet mitkä maksavat alle 1000 simoleania eivät ole sallittu Osta ja Rakenna rajoituksien takia. Mene kirjakauppaan haasteen alussa ja osta ainakin 3 taitokirjaa. Jos lähetät simisi yliopistoon, lue säännöt koskien Yliopiston lisäosan kirjojen ostosta. Tämä on ainoa kerta kun saat mennä ostoksille, vaikka et ole poistanut rajoituksia. Voit ostaa taaperoiden taitokirjoja myös. Kannattaa ostaa puutarha kirjoja koska se on ainoa tapa oppia puutarhanhoitoa jos et voi mennä kirjastoon. Voit vierailla myös kansankaupassa ja ostaa vain taitokirjoja. Muista, että sinun täytyy ostaa vähintään 3 taitokirjaa.
Voit ostaa yhden halvan auton, autopaikka täytyy sijoittaa 8x8 alueen sisälle ja autoa täytyy pitää parkkipaikassa aina kun olet kotona.
Jos maalaat esineen uudestaan, sen täytyy olla vanhan, kuluneen ja rikkinäisen näköinen. Vain halvimmat esineet sallittu. Simeillä ei saa olla verhoja, mattoja tai tauluja. Kasvit ovat kielletty kunnes Luonnontutkija rajoitteet on poistettu. Simisi ei saa vierailla taidegalleriassa. Jos Bisnes rajoitteet on poistettu voit myydä maalauksia. Muuten pitää sijoittaa perheen tavaraluetteloon. Lattiat ja seinämateriaalit täytyy olla halvimmat. Et saa kuitenkaan käyttää ilmaisia. Ikkuna saa maksaa korkeintaan 40 simoleonia.
Rajoitukset esineissä
Nälkä 5 tai alle
Mukavuus maksimissaan 1
Energia 4 tai alle
Viihde maksimissaan 1 (lasten leikkijutuissa maksimissaan 2)
Vain kynttilöitä yms.


On aika aloittaa haaste!


Kansainväliset säännöt

Seuraavat ovat setti ankarista rajoituksista perheessä joita täytyy noudattaa haasteen aikana. Nämä säännöt vaikuttavat koko haasteen läpi joka tapauksessa. Riippumatta siitä mitä lisäosia sinulla on.
Rajoitukset:
Yksi simi voi poistaa vain yhden rajoituksen elämänsä aikana.
Toivottomuus rajoitteet poistuvat heti kun aloittaja simisi saavuttaa urallansa tason 10, joten aloittasi voi poistaa 2 rajoitetta.
Alien teknologiaa ei tarvita voittaakseen haastetta. Simi tai simit jotka poistavat tämän rajoitteen voivat poistaa jonkin toiset rajoitteet. Lue läpi Alien teknologia säännöt saadaksesi lisätietoa.
On muita valinnaisia rajoitteita jotka voidaan poistaa ja ne eivät ole välttämättömiä voittaaksesi haasteen. Nämä rajoitteen antavat simeillesi nopeutta taitojen kehittämisessä. Siksi sim joka poistaa nämä vaihtoehtoiset rajoitteen ei voi poistaa muita rajoitteita.
Ainoastaan autopaikat ja autot voi laittaa suoraan maahan, koska Urheilu rajoitteet. Voit silti pitää autoja tavaraluettelossa.
Et voi ottaa niitä työpaikkoja joiden rajoituksia ei ole poistettu. Jos simisi on jo poistanut rajoituksen, hän voi ottaa minkä työpaikan tahansa jos sen työpaikan rajoitukset on poistettu.
Simit jotka voivat poistaa rajoituksia (niiden täytyy asua taloudessa, kun poistavat rajoituksen)
Aloittaja, perijät, henkilöt jotka eivät ole perijöitä, mutta ovat verisukua aloittajalle. Aloittajan ja perijöiden puolisot voivat poistaa rajoituksia. Vain yksi puoliso yhdessä sukupolvessa voi poistaa rajoituksen. Jos puoliso kuolee, voit mennä uudestaan naimisiin.
Et voi tappaa puolisoasi paitsi jos puoliso on poistanut rajoitteen tai tullut vanhukseksi. Jos puoliso kuolee ennen kuin uusi sukupolvi on syntynyt ja jos puoliso on poistanut rajoitteen se on tullut takaisin. Jos puoliso kuolee ja tuo takaisin henkiin haamuksi, häntä voi käyttää rajoitteiden poistamiseen.
Jos lapsi syntyy toiseen talouteen vaikka on sukua aloittajalle. Tätä lasta ei lasketa mukaan perijälinjaan eivätkä ne voi poistaa rajoitteita.

Nämä simit eivät voi poistaa rajoitteita
Adoptoidut
Simbotit
Mielikuvitusystävät
Muumiot
Zombit
Lemmikit
Lapset jotka eivät kuulu perijälinjaan tai syntyvät talouden ulkopuolella


Pelin asetukset

Grafiikat yms. koneen tehojen mukaisesti

Ikä
Vauva 2 päivää
Taapero 4 päivää
Lapsi 10 päivää
Teini 14 päivää
Nuori aikuinen 23 päivää
Aikuinen 23 päivää
Vanhus 14 päivää

Jos aloittaja simisi ikä on pienempi kuin 23 päivää. Ota pois ikääntyminen kunnes tarpeeksi moneksi päiväksi jotta similläsi on tasan 23 päivää nuorena aikuisena.

Vapaa taho
Vapaan tahdon pitää olla pois päältä koko haasteen ajan. Se voi myös olla korkealla, jos sinulla on modi mikä estää ettei simit tee ei salittuja asioita.

Vuodenajat ja ympäristö
Vuodenaikojen kesto täytyy olla lisäosan mukainen. Et saa ottaa pois käytöstä sumua, lumisadetta, vesisadetta, rae sadetta yms.
Kuun kierto saa olla olla mielesi mukainen. Jos et omista Supernatural lisäosaa valitse yksi päivä viikosta Zombi päiväksi, jolloin liikkuminen on vaarallista. Oli sinulla kuun kierto käytössä tai ei, jokin päivä on Zombi päivä ja silloin pitää pysyä talossa sisällä 20:00 alkaen aamu kuuteen saakka. Tämä on rajoitus Armeijasta ja Yliluonnollisesta. Jos jompikumpi rajoituksista on poistettu. Ei tavitse pysyä sisällä Zombi päivinä.


Naimisiin meno

Ainoa tapa millä voit saada toisen simin talouteesi on lapsen syntymä tai naimisiin meno. Simisi voi vain mennä naimisiin sellaisen simin kanssa jonka kanssa tulee tekemään seuraavan sukupolven. Jos tulevalla puolisolla on lapsi kotona ja muuton yhteydessä ketään ei jäisi lapsen kanssa. Lapsen täytyy muuttaa sinun talouteesi. Jos puolisosi kuolee, voit ottaa uusen puolison niin kauan, kuin he tekevät uuden lapsen.
Vain yksi puoliso sukupolvesta voi poistaa rajoituksen. Perijälinjassa olevat simit joista ei tule perijöitä eivät voi mennä naimisiin. Jos perijä kuolee, silloin tälläinen sim voi mennä naimisiin.
Simit joiden kanssa ei voi mennä naimisiin
Palvelu NPC simit, kuten postimies, siivooja, korjaaja, yms. Viikatemies, simbotit, mielikuvitusystävät, paparazit, muumiot ja zombit.
Voit mennä naimisiin tavallisten kaupunkilaisten kanssa.
Lapset jotka saat aikakoneesta saavat jäädä. He voivat poistaa rajoituksia, mutta eivät voi olla perijöitä.
Jos talouteen muuttaa sim jolla on jo valmiiksi huipulla urassaan, saat poistaa rajoitukset jotka liittyvät siihen. Jos kyseinen rajoitus on jo poistettu, voit valita toisen.
Kaikki esineet talouteen muuttavan puolison tavaraluettelosta pitää myydä.

Paitsi
Jos puolisolla on ajoneuvo ja sinulla ei ole ajoneuvoa saat pitää sen tai jos rajoitteet on poistettu. Ajoneuvo pitää sijoittaa parkkipaikalle tontille.
Jos puolisolla on kirjoja tavaraluettelossaan, voit pitää ne jos omistat kirjahyllyn.


Elinikä rajoitteet

On erilaisia tapoja laajentaa elinikää, kuten tulemalla vampyyriksi, keijuksi, ihmissudeksi, juomalla Nuori taas taikajuoman.
Ei väliä kuinka elinikä on laajennettu, sim ei saa pysyä talousessa enemmän kuin 90 päivää. Jos rikostekniikan rajoitetta ei ole poistettu, Simit jotka ovat olleet taloudessa enemmän kuin 76 päivää ovat hallittamattomissa. Eli et voi ohjata simejä, kun ne ovat vanhuksia. Kun 90 päivää on kulunut sinun täytyy heittää sim ulos taloudestasi mikäli Armeija rajoitetta ei ole poistettu.


Yleiset rajoitteet

Jos perheesi on rikkonut jotakin sääntöä tai rajoitetta, et häviä haastetta. Esineet jotka eivät ole enää sallittu voidaan myydä ilman rangaistusta. Jos esineellä ei ole mitään arvoa, voit vain poistaa sen ilman rajoitetta. Et saa ostaa onnellisuuspisteillä mitään.
Jos käytät modia mikä sallii saman sukupuolisten simien tekevän lapsia, valitse haasteen alussa (1.päivä) onko perijä vai puoliso joka ”kantaa lasta”. Lopun haasteen sinun täytyy pysyä valinnassasi joka sukupolven ajan.
Jos simisi saa töistä tai koulusta tehtävän, hylkää se kunnes hallitsevat rajoitteet on poistettu tai jos se oli tehtävä lukea kirja, tehdä artikkeli tai opetella resepti tai tehdä jotakin mikä ei ole rajoitettu rajoitteiden takia.
Työtehtävät yhteisötonteilla ei ole sallittuja. Lääkärit jotka antavat rokotteita, palomiehet jotka sammuttava tulipalot, yms. Ovat sallittuja.
Kun laitat jotakin perheesi tavaraluetteloon se myös pysyy siellä ikuisuuden.
Paitsi tehtävien esineet, taidoista ja haasteista saadut palkinnot. Työn palkinnot.
Työstä saadut esineet ja palkinnot pitää heti sijoittaa perheen tavaraluetteloon kunnes niiden rajoitteet on poistettu. Jos siirrät nämä esineet takaisin tavaraluetteloon, siellä ovat ja pysyvät.
Työstä saatuihin esineisiin luokitellaan mm. poliisiauto tai jääkaappi.
Tehtävien tavarat voidaan poistaa perheen tavaluettelosta kerran suorittaaksesi tehtävän. Ja vain jos hallitsevia rajoitteita ei ole. Näihin esineisiin kuuluu rikkinäinen suihku tai vaikka rikkinäinen stereo, jonka simisi pitää kotjata.
Yliopistosta tai seikkailuista tuodut esineet voidaan poistaa perheen tavaraluettelosta ja sijoittaa mikäli vallitsevat rajoitteet ovat esineen kohdalla poistettu. Kuten nektarintekokone. Jos laitat ne takaisin tavaraluetteloon niin siellä ovat ja pysyvät.
Voit sijoittaa puutarhatonttuja jotka ilmestyvät tontillesi ja niitä mitä löydät katakombeista tai puistoista joissa on kupoli päällä(?) tai jos ansaitset toisella tavalla tavaraluetteloon. Et voi myydä niitä.
Et voi ikäännyttää simejäsi ennen kuin on heidän syntymäpäivänsä. Simisi saavat käyttää syntymäpäiväkakkua ja järjestää synttäreitä, mutta niitä saa järjestää vain sinä päivänä, kun syntymäpäivä on. Aikaisintaan saat ikäännyttää simisi, kun saat ilmoituksen, että similläsi on tänään syntymäpäivä.
Sat hakea töitä vain sanomalehdestä tai puhelimesta. Saat myös käydä työpaikalla kysymässä töitä jos se sijaitsee sallitulla alueella. Myös nopalla rullaus käy. Vauvojen ja taaperoiden tuttupulloilla ruokkimista ei lasketa mukaan pävinän yhteen annokseen.

Huijaukset ja modit

Huijaukset ja modit mistä saat etuja eivät ole sallittu. Tähän kuuluu ne modit missä saat enemmänkuin 8 simiä talouteesi.
Modeja käytä vain omalla vastuullasi.


Maailmanmatkaaja

Kansainvälinen matkustus on sallittu, kun kyseiset urat ovat huipussaan.
Politiikka, yksityisetsivä, armeija, musiikki.
Jotta vanhukset saavat matkustaa, tarvitaan rikollisuus huipussaan.Voit ostaa asunnon ulkomailta jos bisnesura on huipussaan. Saat omistaa vain yhden arkun. Simisi ei saa käyttää kameraa.

Vain ne simit saavat matkustaa jotka ovat poistaneet rajoituksen. Ei ole aikaa lomalle jos on paljon tehtävää. Kaikki rajoitteet koskevat myös kansainvälistä matkaamista paitsi ne mitkä on jo poistettu. Suuronnettomuus on levinnyt ympäri maailmaa aiheuttaen kaaosta muissa maissa. Tämä tarkoittaa, että jos voit matkustaa Kiinaan, Ranskaan tai Egyptiin. Simisi täytyy olla hyvin varovainen missä nukkuu. Maassa ei saa nukkua jos Luonnontutkija rajoitusta ei ole poistettu. Tai miten voit pitää simisi ruokittuna kun et voi ostaa ruokaa kaupasta tai varastoida sitä tavaraluetteloon. Paitsi jos nuo rajoitteet on poistettu.

Unelmaduuni

Paras ystävä palkinto ei ole saatavilla tässä haasteessa. Et saa aika matkustaa. Kun Bisnes rajoitteet on poistettu saat käyttää nikkarointipöytiä yms ja myydä niistä saatuja esineitä.

Iltahuvit

Katso tarkemmat säännöt vampyyreihin. Simisi eivät voi käyttää tai rakentaa hissiä.

Täyttä elämää

http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Lemmikit

Voit aloittaa haasten luomalla perheeseen kissan tai koiran. Lemmikin ruokkiminen luokitellaan yhdeksi päiväannokseksi. Et voi opettaa lemmikkiä metsästämään kuttes Armeija ja Koulutus rajoitteet on poistettu. Et voi omistaa hevosta ennen kuin Politiikka ja Armeija rajoitteet on poistettu. Et voi ratsastaa hevosella ennen kuin Urheilu rajoitteet on poistettu. Et voi opettaa hevosta laukkaamaan tai hyppäämään ennen kuin Urheilu ja Opetus rajoitteet on poistettu. Et voi myydä lemmikkejä tai ostaa niitä kaupasta, etkä voi myydä hevosia hevoskeskukseen ennen kuin Bisnes rajoitteet on poistettu. Et voi adoptoida lemmikkiä käyttämällä puhelinta, tietokonetta tai sanomalehteä. Jos hankit lemmikin, sen täytyy olla koditon. Jos Vakoilu ja Armeija rajoitteet on poistettu voit adoptoida lemmikkejä naapureiltasi. Lemmikilläsi saa olla vain yksi lelu kunnes Bisnes rajoitteet on poistettu.
Voit ostaa jäätelökoneesta jäätelöä vain jos Bisnes ja Ravintola rajoitteet on poistettu. Et voi ostaa pieneläinten häkkejä kunnes Luonnontutkija rajoitteet on poistettu. Et voi lisäännyttää lemmikkejäsi ennen kuin Luonnontutkija rajoitteet on poistettu. Vanhuus rajoitteet koskevat myös vanhoja lemmikkejä. Et voi antaa lemmikillesi kylpyjä kunnes Lääketiede rajoite on poistettu. Et voi saada yksisarvista koskaan perheeseesi etkä voi pyytää siunausta. Et saa käyttää kauneusleikkauksia kunnes Viihde ja Lääketiede rajoitteet on poistettu. Et voi ostaa kissoille tarkoitettua kiipeilytornia kunnes Arkkitehti rajoitteet on poistettu.
Eläinten iät
Vauva 2 päivää
Aikuinen 25 päivää
Vanhus 15 päivää

Superstara

Akrobatia on vaihtoehtoinen Arkkitehdille, laulaja Viihteelle ja taikuri Yliluonnolliselle.

Supernatural

Jos pelaat yliluonnollisella simillä lue säännöt koskien yliluonnollisilla pelaamiseen. Keijutaloja ei saa käyttää. Ennustaja on vaihtoehtoinen Yliluonnolliselle. Voit omistaa vain yhden alkemiahyllyn.
Vuodenajat
Laita vuoden pituudeksi 28 päivää talvea ja poista syksy, kevät ja kesä. Kun Luonontutkijan rajoitteet on poistettu voit muuttaa vuodenajat miksi haluat. Saat osallistua riehoihin jos Armeija ja Rikollisuus rajoitteet on poistettu. Syömiskilpailut ovat sallittuja jos Ravintola rajoitteet on poistettu. Et voi ostaa mitään ennen kuin Bisnes rajoitteet on poistettu. Fyysiset kilpailut, kuten vesi-ilmapallot ovat kielletty kunnes Urheilu rajoitteet on poistettu. Et voi koristella taloasi juhlien takia ennen kuin Arkkitehti rajoitteet on poistettu.
Et voi rakentaa kasvihuonetta ennen kuin Luonnontutkija rajoitteet on poistettu. Alienit voidaan liittää perheeseen menemällä naimisiin. Alienit eivät voi kutsua meteoriittehä ennen kuin Alien teknologia rajoitteet on poistettu. Rullaluistelukaukalot, jalkapallomaalit yms, ovat sallittuja kun Urheilu rajoitteet on poistettu. Vesileikkikenttää saa käyttää jos Urheilu, Lääketiede, Politiikka ja Luonnontutkija rajoitteet on poistettu.
Vampyyrit saavat ostaa päivänvarjon. Meressä saa uida jos Urheilu, Lääketiede ja Luonnontutkija rajoitteet on poistettu. Simit eivät voi hyppiä vesilätäköissä ennen kuin Lääketiede rajoitteet on poistettu. Lumipallojen heitto ja iglujen rakentaminen on sallittua vasta kun Urheilu rajoitteet on poistettu. Lumienkelien ja lumiukkojen teko ei ole sallittua. Jos simisi on saanut allergian tai palannut auringossa hän ei saa ottaa vapaata ennen kuin Mestari varas rajoitteet on poistettu. Simisi saa olla ulkona vain, kun on päivänvaloa. Paitsi työssä. Saat kirjoittaa rakkauskirjeita vasta kun Journalisti rajoitteet on poistettu. Simisi ei voi ikuistaa hetkeä, mutta voit käyttää muistoja.

Yliopisto

http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Paratiisisaari

Voit aloittaa haasteen taloveneellä. Sinun täytyy käyttää suurinta pohjaa. Politiikka rajoitteet poistettua saat rakentaa alakannen ja yläkannen. Pohjapiirros saa olla korkeintaan 8x8. Et saa mennä uimaan ennen kuin Urheilu ja Luonnontutkija rajoitteet on poistettu. Et voi aloittaa haastetta merenneidolla. Vesiurheilua saa harrastaa jos Urheilu, Armeija ja Luonnontutkija rajoitteet on poistettu.

Tulevaisuuteen

http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Maailmat

Kaikki EA:n tekemät maailmat ovat sallittu.

Esineiden rajoitukset

Erivärisillä lohikäärmeillä omat, löydät ne täältä http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Myös muilla erikoisemmilla esineillä omat sääntönsä http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Modit

Itse en käytä modeja, lista sallituista modeista löydät siis täältä http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Rajoitteet

Toivottomuus
”On parempi sytyttää yksi kynttilä kuin vajota pimeyteen”
Rajoite poistuu, kun poistat jonkin toisen rajoitteen.
Simisi ei voi mennä naimisiin, ennen kuin tämä rajoite on poistettu.

Alien teknologia
”Mistä tuo tuli?”
Tätä ei tarvita voittaaksesi haastetta.
Työskentele Tiede, Armeija, Lääketiede ja Laki urilla tasolle 4 saakka.
Alienit eivät voi kutsua meteoriittejä ennen kuin tämä rajoite on poistettu.

Maailmanmatkaaja
Et voi matkustaa ennen kuin nämä urat on saatu huippuun. Politiikka, yksityisetsivä, armeija, musiikki.

Unelmaduuni
”Se on LINTU! Se on LENTOKONE! EI!! SE ON KIVI!!! JUOKSE!!!”
Tämän voit suorittaa omalla tai yhteisötontilla. Meteoriitti pitää kerätä ja simin täytyy mennä työskentelemään tiede uralle. Jos armeija rajoitetta ei ole poistettu, jätä meteoriitti kotitontilesi ja ota se mukaan tulevien sukupolvien tiede uralle.
Simisi pitää selviytyä meteori-iskusta.

Alien vauva
”Olet raskaana, KENELLE?”
Miesperijän täytyy tulla kaapatuksi ja naisperijän täytyy saada yrittää alienin kanssa lasta. Jos ei perijäksi valittu Sim saa alienvauvan. Syntynyt lapsi ei saa osallistua rajoitteiden poistamiseen.
Kun alieni kasvaa nuoreksi aikuiseksi, se saa vain päivittää avaruusalusta jotta voi matkustaa galaksissa. Kun avaruusalus on päivitetty. Alieni pitää heittää pihalle ja alus pitää laittaa tavaraluetteloon.
Matkusta ainakin kerran kuuhun, Alien planeetalle Simxsiin ja asteroidi Beltille. Tuo ainakin 2500 simoleonin arvosta jalokivia, meteoreja tai muita esineitä. Saat sulattaa metallit, hioututtaa jalokivet ja analysoida meteoriitit saadaksesi enemmän rahaa.

Nai alien
”Kuka sanoi, ettei alienit voi rakastaa?”
Aloittajasimin täytyy tavata, rakastua ja mennä naimisiin alienin kanssa. Alien puolison täytyy mennä koehenkilöksi tutkimuskeskukseen ja nousta tasolle 3
Matkusta ainakin kerran kuuhun, Alien planeetalle Simxsiin ja asteroidi Beltille. Tuo ainakin 2500 simoleonin arvosta jalokivia, meteoreja tai muita esineitä. Saat sulattaa metallit, hioututtaa jalokivet ja analysoida meteoriitit saadaksesi enemmän rahaa.

Yliopisto
http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Tulevaisuuteen
http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Arkkitehti
”Jos koti ei ole mukava, ei ole mitään järkeä asua siellä” Jane Austen
Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 kätevyydessä tai maalauksessa. Kirjoita yksi ei fiktiivinen kirja. Saavuta Bisnes ja Politiikka urat tasolle 5
Unelmaduuni: Saavuta taso 10 arkkitehti uralla
Yliopisto: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Rajoitteen poistettua saat ostaa kissoille kiipeilytelineen ja koristella talosi.

Urheilu
”Vain vahvin selviää”

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 urheilu-uralla
Unelmaduuni: Saavuta taso 10 palomiehenä
Superstara: Saavuta taso 10 akrobatiassa

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi jonkin suoritustavan:
Takkoja ei saa siirtää
Simit eivät saa kantaa enempää kuin 3 esinettä tavaraluettelossaan
Ajoneuvoa ei lasketa tähän, mutta kotitontilla se täytyy olla parkkipaikassaan
Et voi ostaa näitä ennen kuin Urheilu rajoite on poistettu: Juoksumatto, kuntoilulaite, uima-allas, mennä uimaan mereen, käyttää kuntosalia, treenata muita simejä, mitään kuntoilulaitteita.
Maailmanmatkaajassa rajoitteet: Et saa käyttää lähteitä, siirtää patsaita, kääntää ovia tai avata sarkofageja.
Unelmaduunissa rajoitteet: Trampoliini.
Täyttä elämää rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Lemmikkien rajoitteet: Et saa ratsastaa hevosilla
Superstaran rajoitteet: Et saa käyttää minigolfia tai tanssijuttuja.
Supernaturalin rajoitteet: Et saa omistaa alkemiahyllyä
Vuodenaikojen rajoitteet: Et saa luistella tai rullaluistella, lumilautailla, pelata jalkapalloa, heittää lumi-ja vesi-ilmapalloja. Rakentaa igluja.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Paratiisisaaren rajoitteet: Ei voi snorklata, sukeltaa, lautailla
Tulevaisuuden rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Bisnes
”Rahasi kelpaa täällä”

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 bisnesuralla
Yliopisto: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Maailmanmatkaaja: Saavuta tason 3 viisumi kaikissa matkakohteissa

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi jonkin suoritustavan:
Simisi ei voi ostaa muita tontteja. Et saa palkata palvelussimejä. Et saa myydä mitään. Saat kuitenkin kirjoittaa kirjoja. Et voi ostaa kirjoja tai mitään kaupoista.
Simisi saa omistaa vain yhden kirjahyllyn, radion, kuntoilulaitteen, juoksumaton, maalaustelineen, kitaran, shakkipöydän, lelu-uunin.
Voit ostaa yhden esineen ostotilasta päivässä tai maanantaisin 7 esinettä. Pelin alussa saat ostaa niin paljon kuin haluat. Rakennustilan esineitä voi ostaa vain kaksi päivässä, tai jos poistat kaksi, et saa ostaa sinä päivänä mitään rakennustilasta.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Et voi ostaa matkoilla mitään, etkä lomakotia. Et saa omistaa arkkua.
Unelmaduunin rajoitteet: Simisi ei voi rekisteröityä yrittäjäksi. Et voi ostaa kansankaupasta mitään tai myydä.
Iltahuvin rajoitteet: Et voi myydä esineitä joita sait julkisuuden takia.
Täyden elämän rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Lemmikkien rajoitteet: Voit omistaa yhden lemmikkien lelun etkä voi ostaa mitään lemmikkikaupasta.
Supernaturalin rajoitteet: Mitään ei voi ostaa eliksiirikaupasta. Paitsi ensimmäisenä päivänä kirjoja ostaessasi. Et voi omistaa alkemiahyllyä.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Paratiisisaaren rajoitteet: Et voi omistaa hotellia tai talovenettä
Tulevaisuuteen: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Rikollisuus:
”Sinulla on kiva koti. En pitäisi jos jotakin pahaa tapahtuisi sille.”

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 rikollisena tai pahana
Supernatural: Saavuta taso 10 ennustuksessa

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi jonkun suoritustavan:
Tuoleissa saa olla korkeintaan mukavuus 1 ja sängyissä 2. Joka viikon maanantai poista perheen rahat familyfunds koodilla. Paitsi ensimmäinen maanantai.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Tulevaisuuden rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Ravintola
”Nälkä on paras mauste”

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 ravintola-alalla

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi jonkun suoritustavan:
Sim voi tehdä ruokaa vain kerran päivässä. Siihen lasketaan laitettava ruoka, pikaruoka, lemmikin ruokkiminen, taaperon ruokkiminen, ruuan etsiminen roskiksesta, ruuan pummaaminen. Myös kalojen ruokkiminen lasketaan tähän. Työstä saadun ruuan saa syödä. Simit eivät voi pitää ruokaa tavaraluettelossaan. Lelu-uuneja ei saa ostaa. Piknik koreja ei saa käyttää. Ruokaa ei saa ostaa. Synttärikakkua ei saa käyttää. Reseptejä ei saa ostaa.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Ruokaa ei voi ostaa torilta, ei saa tehdä tai juoda nektaria.
Iltahuvien rajoitteet: Ei saa tehdä tai juoda drinkkejä.
Superstaran rajoitteet: Pullonhenget eivät saa taikoa ruokaa
Supernatural: Vampyyrit saavat varastoida hurmehedelmiä jääkaapissa
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Paratiisisaaren rajoitteet: Allasbaaria ei saa käyttää
Tulevaisuuteen: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Opetus
”Emme tarvitse ei opetettuja” Pink Floyd, Another Brick in The Wall (Part 2)

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Kirjoita 3 hyvin myytyä ei fiktiivistä kirjaa, saa maalaus tasolle 1, saa kätevyys tasolle 2, saa urheilu tasolle 10 ja suorita taitohaasteet. Saavuta taso 3 kirjakaupan myyjänä.
Unelmaduuni: Saavuta taso 10 opetuksessa

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Teinit eivät voi mennä kouluun. Simit eivät voi opettaa toisiaan, paitsi taaperoita voi. Lapset ja teinit eivät voi lukea taitokirjoja. Taaperot voivat. Lapset eivät voi tehdä läksyjä kotona vaan pitää valita koulussa toiminto tee läksyjä myöhään. Teinit voivat korjata asioita, mutta ei päivittää.
Täyden elämän rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Lemmikkien rajoitteet: Lemmikkejä ei voi kouluttaa
Supernatural: Keijut eivät voi käyttää aura juttua
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Viihde
”Haluan nähdä kuvani seinällä. Haluan ostaa viisi kopiota äidilleni. Haluan nähdä hymyilevät kasvosi Rollin’ Stonen kuoressa” Dr.Hook

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 musiikkiuralla
Unelmaduuni: Saavuta taso 10 stylistinä
Iltahuvit: Saavuta taso 10 näyttelijänä
Superstara: Saavuta taso 10 laulajana

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Et voi järjestää juhlia tai osallistua. Simit voivat katsoa televisiota ilta viidestä keskiyöhön. Viikonloppusin voi katsoa koko päivän. Ei saa mennä konsertteihin, teattereihin. Radiota ei voi kuunnella jos on toinen simi samassa huoneessa. Peileistä voi valita vain harjoittele puhumista toiminto. Asun voi vaihtaa vain kerran kussakin ikävaiheessa. Saa vain lukea niitä kirjoja joista saa taitoa. Kappaleita ei saa ostaa. Eikä saa tanssia
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Simisi ei voi oppia lauluja.
Unelmaduunin rajoitteet: Ei saa käyttää toimintoa mene tänne jonkun kanssa. Et saa ottaa tatuointeja tai ostaa stylistin stailaus juttua.
Iltahuvien rajoitteet: Saa ostaa vain kitaran. Et saa soittaa juhlissa mitään. Tanssilattioita ei saa ostaa. Erikoistehosteita ei saa ostaa,
Täyden elämän rajoitukset: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Lemmikkien rajoitukset: Simit eivät voi mennä plastiikkakirurgille.
Superstaran rajoitteet: Et voi lähettää simiäsi toisen pelaajan peliin. Et voi tehdä esityksiä etkä osallista sim Festiin.
Supernaturalin rajoitteet: Keijut eivät voi käyttää aurajuttua.
Vuodenaikojen rajoitteet: Taaperot ja lapset saavat ratsastaa leluhevosella
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Paratiisisaaren rajoitteet: Ei rantabileitä, ei vesiliukumäkiä eikä allasbaaria.
Tulevaisuuden rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Vakoilu
”Tämä tapahtui” Mr. Monk to Sgt. Slottlemyer

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 kansainvälisenä supervakoilijana
Unelmaduuni: Saavuta taso 10 yksityisetsivänä

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Et voi surffailla tai chattailla. Simin täytyy olla ystävä kanssasi jotta voit päästää ne taloosi. Voit vierailla muiden tonteilla aamu kuudesta ilta seitsemään. Ei voi osallistua tai tehdä juhlia. Teineillä ja vanhuksilla täytyy olla kunto tasolla 10 jotta voivat lähteä tontilta pois mukaan lukien työ. Lapset saavat vain käydä koulussa. Et saa käyttää teleskooppia päivisin.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Et saa matkustaa
Iltahuvit: Et saa olla tekemisissä paparazien kanssa. Paitsi näyttelijät.
Täyden elämän rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Superstaran rajoitteet: Kaikki lahjat mitä saat pitää sijoittaa perheen tavaraluetteloon.
Vuodenaikojen rajoitteet: Et saa käyttää nettideittausta tai antaa lahjoja toisille simeille.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Tulevaisuuteen rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Rikosteknillinen
”Mene vain ja kutsu apua, kukaan ei kuuntele sinua”

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: DMA profilioija, lainvalvonta taso 10
Yliopisto: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Et saa kontrolloida vanhuksia. Vanhukset jolla ei ole kunto tasolla 10 eivät saa poistua edes töihin.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Vanhukset jolla ei ole kunto tasolla 10 eivät voi matkustaa.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Tulevaisuuteen rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Pelaaja

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Voit valita tämän tavan vain jos olet poistanut Armeija ja Journalismi rajoitteet. Saavuta Bisnes, Rikollisuus ja Tiede uralla taso 4. Saavuta taso 5 kätevyydessä, logiikassa, kuntoilussa ja kirjoittamisessa. Saavuta taso 3 kirjakaupan myyjänä. Valitse toinen näistä, ansaitse hakkeroimalla 5000 simoleonia tai saa kätevyys tasolle 10
Iltahuvit: Saavuta taso 10 elokuvaohjaanana
Yliopisto: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Tietokonetta voi vain käyttää kirjoittamiseen. Puhelinta saa vain käyttää erotakseen töistä ja kutsuakseen simin luoksesi. Televisiota voi katsoa ilta viidestä keskiyöhön. Viikonloppuisin koko päivän. Et voi lukita ovia tai portteja. Kleptomaanit simit eivät voi varastaa käskystäsi ja kaikki varastetut esineet pitää palauttaa. Voit kutsua shakkiotteluun simejä maanantaisin ja tiistaisin illalla viiden ja kuuden välissä.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Simit eivät voi opiskella valokuvausta.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Journalismi

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 journalistin uralla

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Et voi käydä kirjastossa
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Kirjoja voi tuoda kotiin mitä löydät haudoista.
Täyden elämän rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Superstara: Elokuvantekijät eivät voi kirjoittaa käsikirjoituksia
Supernatural: Simit eivät voi ostaa eliksiirireseptejä.
Vuodenaikojen rajoitteet: Voit kirjoittaa yhden rakkauskirjeen päivässä.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Mestarivaras
”Valkeaa rautaa, punaista rauhaa, kylmän mustaa rautaa. Raudan maku ja raudan haju, kaikkialla raudan ääntä” Bleakhouse

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 Mestari varkaana tai Pahuuden perikuvana.
Yliopisto: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Simien täytyy ottaa ensimmäinen työ sinä päivänä, kun etsivät töitä. Palvelusimejä ei voi palkata. Teinit ja vanhukset eivät voi saada töitä, mutta voivat kalastaa, hoitaa puutarhaa tai maalata jos Bisnes rajoitus on poistettu.
Unelmaduunin rajoitteet: Vanhukset ja teinit eivät voi olla yrittäjiä.
Iltahuvien rajoitteet: Vanhukset ja teinit eivät voi soittaa bändissä.
Täyden elämän rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Lääketieteellinen
”On pimeät ajat jälleen”

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 lääkärinä
Paratiisisaari: Saavuta taso 10 hengenpelastajana

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Simit eivät voi mennä sairaalaan. Suihkuja tai kylpyammeita ei voi ostaa. Taloudessa voi olla vain yksi lavuaari ja vessa. Astianpesukoneet ovat kiellettyjä. Altaita ei saa käyttää tai rakentaa. Ei voi pelehtiä, vaan voi käyttää vain yritä saada lapsi toimintoa.
Unelmaduunin rajoitteet: Et voi käyttää pyykinpesukonetta
Iltahuvien rajoitteet: Et voi ostaa lääkettä vampyrismiin.
Täyden elämän rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Lemmikkien rajoitteet: Et voi ottaa kauneusleikkausta etkä kylvettää lemmikkejä
Vuodenaikojen rajoitteet: Et voi uida meressä
Paratiisisaaren rajoitteet: Vain hengenpelastajat voivat mennä veteen pelastamaan simejä. Et voi käyttää suihkuvessaa. Et voi muuttua merenneidoksi.
Tulevaisuuteen rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3ACArmeija

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 armeijauralla

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Simit eivät voi mennä pois sallitulta alueelta. Vain sallittuina tunteina voi vierailla puistossa ja naapureissa. Kotoa voi lähteä vain aamukuudesta ilta seitsemään. Paitsi jos työ on eri aikoina.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Et voi lähteä matkoille.
Unelmaduuni:
Teinit ja lapset eivät voi suorittaa koulusta saatuja tehtäviä ja heidän täytyy tulla heti kotiin koulun jälkeen.
Iltahuvit: Et voi käyttää metroa, koska se on täynnä zombeja
Täyden elämän rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Superstaran rajoitteet: Simit joilla on jokin superstaran ura, voivat matkustaa sallitun alueen ulkopuolelle keikoille.
Supernaturalin rajoitteet: Et voi omistaa alkemiahyllyä.
Vuodenaikojen rajoitteet: Et voi mennä rannalle tai uimaan mereen.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Elokuvaohjaaja
”Elä tänään, suunnittele huomenna... JUHLI TÄNÄÄN!!”

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta karismassa, kokkauksessa, kitaran soitossa ja maalauksessa taso 10. Opettele kaikki reseptit kirjakaupasta. Saavuta bisnesuralla taso 5. Saavuta ravintola-alalla taso 5. Mene viiteen erityyliseen juhlaan.
Iltahuvit: Saavuta taso 10 elokuvaohjaajana.
Superstara: Saavuta taso 10 taikurina.

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Televisiota voi katsoa vain ilta viidestä keskiyöhön ja viikonloppuisin koko ajan. Simit eivät voi mennä teatteriin eivätkä järjestää juhlia.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Luonnontutkija
”Miksi ne kutsuvat sitä ydintalveksi? Koska kaikki on kuollutta. Lumikin on myrkyllistä.”

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 tiedeuralla
Lemmikit: Adoptoi kulkukissa, kulkukoira ja villihevonen. Kouluta jokaiselle jokin taito tasolle 4.
Peruspeli: Kasvata kahdeksan kasvin täydellinen puutarha.
Peruspeli: Hanki kolmentoista kalan täydellinen akvaario. Kalojen täytyy olla kalamaljoissa.
Yliopisto: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Et voi hoitaa puutarhaa, kalastaa, kerätä satoa, kerätä siemeniä, ostaa kalamaljaa tai akvaariota. Paitsi, jos suoritat tätä rajoitetta, saat tehdä kaikkia mitä äsken kiellettiin. Et voi kerätä ötököitä tai perhosia. Et voi ostaa kasveja, kiviä, pensaita tai puita rakennustilasta. Et voi ostaa sadettimia. Et voi laittaa mitään maahan, paitsi autot ja parkkipaikat.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Simit voivat tuoda kotiinsa siemenia, kasviksia, hedelmiä, hyönteisiä tai muita kiviä mitä löysivät arkuista.
Unelmaduuni: Et voi rekisteröityä puutarhuriksi tai kalastajaksi.
Täyden elämän rajoitukset: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Supernaturalin rajoitukset: Et saa käyttää alkemiapöytää, et voi ostaa herneen ampujakasvia, et voi ostaa mehiläislaatikkoa, et voi ostaa hunajaa.
Vuodenaikojen rajoitukset: Puutarhat pitää olla sisätiloissa. Talvi täytyy olla 28 päivää.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Paratiisisaaren rajoitteet: Et voi snorklata tai sukeltaa. Et voi omistaa hotellia jos se on rannalla. Et voi ostaa talovenettä.
Tulevaisuuden rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3ACYliluonnollinen
”Näen kuolleita ihmisiä... Koko ajan. Niitä on kaikkialla.” Coal Sear – The Sixth Sense

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 kirjoittamisessa, logiikassa. Kirjoita 3 hyvin myyvää kirjaa romaaneista. Voita kolme haamua shakissa ja kolmen haamun ystävä. Saavuta taso 3 mausoleumissa.
Unelmaduuni: Saavuta taso 10 haamujenmetsästäjänä.
Superstara: Saavuta taso 10 taikurina.
Supernatural: Saavuta taso 10 ennustajan uralla.

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Et voi pyytää armoa viikatemieheltä. Sängyt eivät voi olla mukavuudeltaan suurempia kuin 1 ja energia maksimissaan 4. Elonhedelmä, kalmankukat ja kalmankala eivät ole sallittuja etkä voi pitää niitä tavaraluettelossasi. Et voi kalastaa iltakymmenestä aamukuuteen niillä kalapaikoilla missä kalmankala liikkuu. Zombi päivänä ei saa liikkua ilta kuudesta aamu kuuteen ollenkaan.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Sinun ei matkoilla tarvitse olla sisätiloissa Zombi päivänä.
Unelmaduunin rajoitteet: Henkiä ei saa vapauttaa. Henget pitää myydä ennen kuin tulee töistä kotiin.
Superstaran rajoitteet: Lampunhenget eivät voi puhdistaa mitään tai ketään, taikoa ruokaa, karkottaa simejä.
Supernaturalin rajoitteet: Vain ennustajan uralla olevat simit voivat antaa ennustuksia. Et voi ostaa eliksiirejä, et voi käyttää parantavia eliksiirejä toisiin tai itseen. Et voi käyttää alkemiapöytää. Et voi ostaa reseptejä eliksiireihin, et voi lentää luudalla etkä osaa lentorataa kotiisi. Sauvoilla ei saa leikkiä. Keijut eivät saa käyttää auroja tai taikoja.


Politiikka

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 politiikassa
Paratiisisaari: Saa viiden tähden hotelli

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Talot eivät voi olla suurempia kuin 8x8 etkä voi laittaa esineitä tämän alueen ulkopuolelle. Auton täytyy myös olla siinä alueella. Et voi omistaa yhteisötontteja.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Et voi lähteä matkoille. Paitsi jos bisnesuran takia täytyy mennä, niin sitten mennään. Et voi omistaa arkkua.
Täyden elämän rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Supernaturalin rajoitteet: Et voi omistaa alkemiahyllyä.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Paratiisisaaren rajoitteet: Et voi omistaa hotellia joka on rannalla.
Tulevaisuuden rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3ACRokkitähti
”Haluan nähdä kuvani seinällä. Haluan ostaa äidilleni viisi kopiota. Haluan nähdä hymyilevät kasvoni Rollin’ Stonen levyn kannessa” Dr. Hook

Suoritustavat eri lisäosille:
Peruspeli: Saavuta taso 10 musiikkiuralla
Superstara: Saavuta taso 10 laulajana.

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Vain simit jotka ovat musiikkiurilla voivat käyttää kitaraa. Et saa mennä konsertteihin tai esiintyä julkisesti. Vain yksi simi kerrallaan voi kuunnella radiota.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Et voi oppia uusia lauluja etkä voi tanssia
Unelmaduunin rajoitteet: Simit eivät voi meditoida.
Iltahuvien rajoitteet: Saat vain ostaa kitaran. Et voi perustaa bändejä tai esiintyä julkisesti. Et voi mennä baareihin tai clubeihin.
Superstaran rajoitteet: Et voi lähettää simiäsi toisen pelaajan peliin. Laulajat, akrobatit ja taikurit voivat esiintyä.
Yliopiston rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Tulevaisuuteen rajoitteet: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3ACTiede

Suoritustavat eri lisäosissa:
Peruspeli: Saavuta taso 10 tiedeuralla.

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Et voi ostaa autoja tai moottoripyöriä, paitsi ensimmäisenä päivänä. Simit voivat ostaa yhden tietokoneen, puhelimen ja halvimman radion. Et voi ostaa sähköllä toimivia lamppuja. Et voi käyttää teleskooppia. Et voi kalastaa etkä hoitaa puutarhaa.
Maailmanmatkaajan rajoitteet: Et voi käyttää kameraa
Unelmaduunin rajoitteet: Et voi käyttää keksijänpöytää.
Iltahuvien rajoitukset: Et voi käyttää metroa etkä hissiä.
Täyden elämän rajoitukset: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Yliopiston rajoitukset: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Tulevaisuuden rajoitukset: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3ACUrheiluagentti

Suoritustavat eri lisäosissa:
Peruspeli: Saavuta taso 3 vastaanotossa ja asiantuntijana. Saavuta täysi taso karismassa. Saavuta täysi taso maalauksessa.
Unelmaduuni: Saavuta stylistinä taso 10
Yliopisto: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Simit voivat vain käyttää peilissä toimintoa harjoittele puhumista. Vain yksi peili taloudessa. Et voi käyttää stylistejä.
Unelmaduunin rajoitteet: Et voi valita toimintoa mene tänne jonkun kanssa. Et voi ottaa tatuointia tai ostaa tautointituolia. Et voi ostaa stylistin stailaus juttua.
Täyden elämän rajoitukset: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC


Sinfoninen

Suoritustavat eri lisäosissa:
Peruspeli: Saavuta taso 10 musiikkiuralla

Rajoitteet jotka poistuvat tehtyäsi yhden suoritustavan:
Et saa soittaa kitaraa ennen kuin simisi on päässyt töihin musiikki uralle. Pyörien täytyy olla katoksen alla. Et voi luvata yhtään lupausta. Altaita ja järviä ei voi laittaa. Et voi uida meressä. Et voi hoitaa puutarhaa etkä kalastaa. Et voi ostaa aurinkopaneeleja tai tuulimyllyjä.
Maailmanmatkaajan rajoitukset: Et voi matkustaa, paitsi bisnesuralla olevat simit joiden on pakko.
Iltahuvien rajoitukset: Et saa soittaa soittimia, paitsi ne simit jotka ovat musiikki uralla.
Täyden elämän rajoitukset: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Vuodenaikojen rajoitukset: Täytyy olla talvi 28 päivää.
Yliopiston rajoitukset: http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Paratiisisaaren rajoitukset: Et voi snorklata, sukeltaa etkä surffailla. Et voi ottaa veneitä yms. pois vedestä. Et voi käyttää allasbaaria.


Pelin aloituksessa valittavat hyödyt ja haitat: http://ts3ac.wikispaces.com/Advantages+and+Handicaps
Bonus pisteitä: http://ts3ac.wikispaces.com/Bonus+Points


Yliluonnollisella simillä pelaaminen:

Pelattavat yliluonnolliset simit: Mielikuvitus olennot, merenneidot, vampyyrit, alienit, haamut, keijut, vampyyrit, ihmissudet, noidat, lampunhenget ja kasvisimit.

Haamut:
Jos pelaat jollain muulla ihmistyypillä, sinun täytyy odottaa, että Yliluonnollisen rajoitukset on poistettu jotta voit mennä naimisiin haamun kanssa. Haamut voivat mennä naimisiin toistensa kanssa. Haamut voivat palata tuonelaan milloin vain. Haamut voidaan muuttaa tavallisiksi.

Merenneidot:
Jos menet naimisiin merenneidon kanssa, täytyy Lääketiede rajoitukset olla poistettu.

Lampunhenget:
Maailmanrauha taika sallittu, jos Politiikka rajoitukset poistettu.
Nosta sim kuolleista, sallittu kun Yliluonnollisen rajoitukset poistettu.
Enemmän taikoja, sallittu.
Rakkaus, sallittu.
Long Life, ei sallittu.
Suurperhe, sallittu kun Lääketiede rajoitus poistettu.
Iloisuus, sallittu.
Vapauta henki, sallittu.
Rikastu, sallittu.
Kauneuta, sallittu kun Viihde rajoitteet poistettu.
Kadota sim, sallittu.
Kontrolloi simiä, sallittu
Siivoa talo, sallittu kun Lääketiede rajoitukset poistettu.

Alienit:
Aloittajan pitää naida alien ja saada alienlapsi. Tai tule raskaaksi alienille. Jokaisesta sukupolvesta eniten alienmainen on peirjä. Yritä saada miesperijöitä raskaiksi. Nai alieneita vain ihmisille tai toisille alieneille.

Vampyyrit:
Hurmemehu lasketaan yhdeksi annokseksi päivässä.

Kasvisimit: http://ts3ac.wikispaces.com/Supernatural+Sims

Mielikuvitusolennot: http://ts3ac.wikispaces.com/Supernatural+Sims

Haaste loppuu, kun saat kaikki rajoitukset poistettua. Voit myös laskea pisteitä. Niistä tarkemmin täältä http://ts3ac.wikispaces.com/TS3AC
Sieltä löytyy myös vinkkejä jotka kannattaa lukaista läpi :)

Antoisia pelihetkiä!


Viimeksi muokannut Zarattaja, La Syys 17, 2016 10:26 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: TS3: Apocalypse Haaste
ViestiLähetetty: La Syys 17, 2016 7:01 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 7:30 pm
Viestit: 1269
Paikkakunta: Helsinki
No voihan nyt kuukkeli, olin ite saanu tän melkeen suomennettua, mutta nyt meni monen tunnin ja tuskaisen hetken työ hukkaan :D Noh, eipä mahda mitään. Kyllä tosin taisin tuonne haastekeskusteluun mainita, että mulla oli tää työn alla.

_________________
TS2: LC Pohjasuo
TS2: BaCC Suvilaakso
TS4: The Crowe Legacy


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: TS3: Apocalypse Haaste
ViestiLähetetty: La Syys 17, 2016 7:51 pm 
Poissa
Tuisku
Tuisku
Avatar

Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:29 pm
Viestit: 9
Paikkakunta: Turku
Oh, voi ei D:


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: TS3: Apocalypse Haaste
ViestiLähetetty: Su Syys 18, 2016 12:36 am 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Lainaa:
No voihan nyt kuukkeli, olin ite saanu tän melkeen suomennettua, mutta nyt meni monen tunnin ja tuskaisen hetken työ hukkaan :D Noh, eipä mahda mitään. Kyllä tosin taisin tuonne haastekeskusteluun mainita, että mulla oli tää työn alla.
Voihan kukka! Mutta no broblemo, kenties voi täydentää Zarattajan suomennosta, siellä näyttää erinomaisen työn joukossa muutama kysymysmerkki olevan?

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: TS3: Apocalypse Haaste
ViestiLähetetty: Su Syys 18, 2016 4:26 pm 
Poissa
Hyperaktiivi
Hyperaktiivi
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 7:30 pm
Viestit: 1269
Paikkakunta: Helsinki
Lainaa:
Lainaa:
No voihan nyt kuukkeli, olin ite saanu tän melkeen suomennettua, mutta nyt meni monen tunnin ja tuskaisen hetken työ hukkaan :D Noh, eipä mahda mitään. Kyllä tosin taisin tuonne haastekeskusteluun mainita, että mulla oli tää työn alla.
Voihan kukka! Mutta no broblemo, kenties voi täydentää Zarattajan suomennosta, siellä näyttää erinomaisen työn joukossa muutama kysymysmerkki olevan?
Mutta hei, tämähän on TS3:lle! Sitä en eilisessä pettymyksenpuuskassani huomannutkaan. No ei sitten mitään hätää, minä nimittäin käännän TS2-versiota. Voin toki katsella tämänkin läpi siltä varalta, että täällä on samanlaisia pulmia kuin omassa käännöksessäni.

_________________
TS2: LC Pohjasuo
TS2: BaCC Suvilaakso
TS4: The Crowe Legacy


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: TS3: Apocalypse Haaste
ViestiLähetetty: Su Syys 18, 2016 6:58 pm 
Poissa
Iso Paha Admin
Iso Paha Admin
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 15, 2015 11:42 am
Viestit: 1181
Lainaa:
Lainaa:
Lainaa:
No voihan nyt kuukkeli, olin ite saanu tän melkeen suomennettua, mutta nyt meni monen tunnin ja tuskaisen hetken työ hukkaan :D Noh, eipä mahda mitään. Kyllä tosin taisin tuonne haastekeskusteluun mainita, että mulla oli tää työn alla.
Voihan kukka! Mutta no broblemo, kenties voi täydentää Zarattajan suomennosta, siellä näyttää erinomaisen työn joukossa muutama kysymysmerkki olevan?
Mutta hei, tämähän on TS3:lle! Sitä en eilisessä pettymyksenpuuskassani huomannutkaan. No ei sitten mitään hätää, minä nimittäin käännän TS2-versiota. Voin toki katsella tämänkin läpi siltä varalta, että täällä on samanlaisia pulmia kuin omassa käännöksessäni.
Aivan mahtava juttu!:)

_________________
Whoooooom!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: TS3: Apocalypse Haaste
ViestiLähetetty: Ma Heinä 23, 2018 6:42 pm 
Poissa
Miniaktiivi
Miniaktiivi

Liittynyt: To Touko 26, 2016 11:17 pm
Viestit: 1
Aattelin alotella tätä, mutta alkuperäisen haasteen sivu näyttää sulkeutuneen. :/
Joten siitä ei tuukkaa mittää.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: TS3: Apocalypse Haaste
ViestiLähetetty: Ke Heinä 25, 2018 12:11 am 
Poissa
Iso Paha Moderaattori
Iso Paha Moderaattori
Avatar

Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 6:01 pm
Viestit: 412
Paikkakunta: Tuusula
Lainaa:
Aattelin alotella tätä, mutta alkuperäisen haasteen sivu näyttää sulkeutuneen. :/
Joten siitä ei tuukkaa mittää.
Googlettelin pikaisesti asiaa ja ongelma on Wikispacesin lopettaminen. Mutta ei hätää! Tässä suora linkki alkuperäisen haasteen uudelle sivulle, toivottavasti nyt onnistuu! :)

_________________
it's time to be an everyday hero


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+03:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)