Radola - Radosims.comin foorumi
http://radosims.com/radola/

Kaupungit katoavat
http://radosims.com/radola/viewtopic.php?f=10&t=544
Sivu 1/1

Julkaisija:  Bey [ La Loka 07, 2017 9:21 pm ]
Viestin otsikko:  Kaupungit katoavat

HELP ! :'(

Asennettuna löytyy kaikki lisäosat kahta lukuunottamatta. Nykyään TS3 käynnistyssovelluksessa on se "lisäosat" -palkki, josta voi valita käyttöön juuri aloitettavaan pelisessioon haluamat lisäosat ja kamasetit. Nämä katoavat välillä ja sivulla näkyy, ettei paketteja ole. Lisäksi lukee "Paketit kadoksissa?" ja alhaalta löytyy "asenna paketit" -nappi. No, tämä on hieman monimutkaisempi juttu ja säätämisen takana, mutta saan ne toimimaan kuitenkin.

Lisäksi olen ostanut/ladannut Hidden Springs, Riverview, sekä Roarin Heights -kaupungit, joista viimeisimpään olen aloittanut pelitallennuksen. Nyt kun aloitan peliä, tulee teksti "Kohdetta RoaringHeightsHayden.sims3 ladattaessa tapahtui vakava virhe. On erittäin suositeltavaa, että käynnistät sovelluksen uudelleen." Ja kaupunkivalikossa ei ole näitä ladattuja kaupunkeja enää.

Olen koittanut lukea netistä englanninkielisiltäkin sivustoilta, ladannut kaupungit uudelleen jne., mutta mikään ei auta. Sain kaupungit ilmestymään peliin eräällä sivustolla neuvotun keinon mukaan, jossa piti siirtää kaupungit The Sims 3/GameData/Shared/NonPackaged/Worlds -kansioon. Mutta edelleen se tallennuksessa käytetty kaupunki/tallennus ei aukea.. Enkä kyllä tiedä sitäkään, kuinka kauan nuo kaupungit pysyy pelissä tuollakaan tapaa. Tää oli nyt jo toinen kerta ku nää katos, ku aiemmin poistin ihan kaiken koneelta ja aloitin lataamaan kaikki Simsiin liittyvän täysin alusta ja tähän asti ne kaupungit siellä pysyi.. Tää on todella turhauttavaa. Pikainen apu olis ihana! <3

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/