Radola - Radosims.comin foorumi
http://radosims.com/radola/

Miten tiedän mikä ladatuista on viallinen?
http://radosims.com/radola/viewtopic.php?f=10&t=497
Sivu 1/1

Julkaisija:  Mutakakku [ La Elo 12, 2017 11:27 am ]
Viestin otsikko:  Miten tiedän mikä ladatuista on viallinen?

Heippahei! Mulla on eräs ongelma simsin kanssa, ja koska en itse löytänyt ratkaisua päätin luoda tilin tänne ihan vain päästäkseni kysymään tätä asiaa vähän kokeneemmilta pelaajilta. :'D

Elikkäs. Oon nyt pari viikkoa pelaillu silleen, että saan pelattua ehkä puoli tuntia ja sitten peli kaatuu itsekseen. Crash Log Analyzerin mukaan ongelma on johtunut joka kerralla jostain Custom Contetista. Mulla on niitä tuollaiset pari sataa, ja ois mukava tietää, mitkä niistä pitää poistaa että saan pelin taas toimimaan kunnolla. Mutta tässä iskee se ongelma.
Mä en tiedä miten xD
Taisiis, en tiedä että miten saan tietää mitkä niistä on viallisia. Tää on eka kerta kun pelin kaatuilut on CCn syytä, ja sen takia oon aika kokematon näissä jutuissa.
Oisko täällä ketään, jolle on käynyt näin ennenkin ja tietää miten homma hoituu?

Julkaisija:  Kaeli [ La Elo 12, 2017 6:56 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Miten tiedän mikä ladatuista on viallinen?

Ainakin itse kokeilisin Dashboardia. Sillä voit katsella onko joku korruptoitunut tai muuten ongelmallinen. Jos ei vika löydy tuolla, niin sitten 50/50 metodi: eli jaat ladatut kahteen ja testaat peliä yhdellä puolella ladattuja. Jos kaatuilua ilmenee, niin sitten taas jaat kahteen ja testailet kunnes alkaa paikantua. Useimmiten peli kyllä kaatuu nopeammin kuin puolessa tunnissa, jos ladattu on ainoa ongelma. Mutta tuo on aikalailla ainoa keino, jolla ongelmaladatut saa esille. Muista vaan aina poistaa cachet kun kokeilet noita ladattuja.

Onko nuo kaatumiset muuten aina samassa tallennuksessa vai onko ongelma myös muiden tallenusten kohdalla? Joskus oikein isoksi kasvanut tallennus aiheuttaa tuollaista kaatuilua, joka ei tapahdu ihan heti..

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/